Topmenu

Praktisk forhold

Praktisk forhold omkring rejsen

Vietnam Emotion

DELTAGERANTAL
Rundrejsen gennemføres ved minimum 10 og max 25 rejsedeltagere. Er der ikke det nødvendige antal deltagere senest 6 uger før afrejsen, vil Vietnam Travels ikke gennemføre rejsen. Vietnam Travels vil meddele de tilmeldte gæster herom, og samtidigt give tilbud om andre rejsemuligheder eller tilbagebetaling af kundernes indbetaling.

VISUM & PAS
Ved denne rundrejse skal danske/skandinaviske statsborgere ikke have visum til Vietnam. Dog skal man sikre sig at passet er gyldigt i minimum 6 måneder udover turens planlagte hjemrejsedato fra Vietnam. Ved badeforlængelse er visum påkrævet – Vietnam Travels er behjælpelig hermed. Ønskes rejseforlængelse til Cambodja laves visum til Cambodja ved grænseovergangen.

VACCINATIONER
På en arrangeret Vietnam-rundrejse med dagsudflugter som på denne tur anbefaler Statens Serum Institut, at man som minimum har følgende vaccinationer: Difteri, Stivkrampe og Hepatitis A.

Med hensyn til malariamyg se Statens Serum Instituts hjemmeside: www.ssi.dk. Risikovurderingen for malaria-myg inddeles normalvist i to kategorier:
1: Ingen risiko – Lav risiko
2: Lav risiko

Vietnam Emotions rejserute kommer til områder/byer i kategorien ”ingen risiko – lav risiko”. På Staten Serum Instituts hjemmeside forefindes et malaria-myg oversigtskort – samme link/oversigtskort finder du her.

REJSEFORSIKRING
Det er en forudsætning for deltagelse på Vietnam Travels rundrejser med dansk rejseleder, at man har en rejseforsikring, som dækker lægebehandling og medicin, eventuel hjemtransport, hvis man er uheldig at komme til skade eller bliver syg undervejs. På rejser uden for Europa er man ikke dækket af den offentlige sygeforsikring. Endvidere skal man tage stilling til om man ønsker afbestillingsforsikring – en forsikring, der dækker, hvis man bliver syg inden afrejsen og ikke kan komme af sted. Vietnam Travels tilbyder begge forsikringstyper.

FLYREJSEPLAN MED EMIRATES
Den oversøiske flyrejse Danmark-Vietnam t/r er med Emirates , som indenfor det seneste årti har investeret store summer i nye Boeing og Airbus fly. Flyvningen København-Dubai/Dubai-København er med verdenens pt. største passagerfly Airbus 380.

Udrejse København–Hanoi med samlet rejsetid på: 16 timer & 10 minutter
København-Dubai 14.20-23.45 = 6 timer 25 minutter (TIDSFORSKEL 3 TIMER)
Flyskifte i Dubai 23.45 til 03.30 = 3 timer 45 minutter
Dubai-Hanoi 03.30-12.30 = 6 timer 0 minutter (TIDSFORSKEL 3 TIMER)

FRA flyafgang København kl. 14.20 (dansk tid)
TIL flyankomst Hanoi kl. 12.30 (vietnam tid)
= 22timer 10minutter minus 6 timers tidsforskel = 16timer 10minutter samlet rejsetid.

Hjemrejse Ho Chi Minh City–København med samlet rejsetid på: 18 timer & 25 minutter
Ho Chi Minh City – Dubai 23.55 – 04.25 = 7 timer 30 minutter (TIDSFORSKEL 3 TIMER)
Flyskifte i Dubai 04.25 til 08.20 = 3 timer 55 minutter
Dubai – København 08.20 – 12.20 = 7 timer 0 minutter (TIDSFORSKEL 3 TIMER)

FRA flyafgang Ho Chi Minh City kl. 23.55 (vietnam tid)
TIL flyankomst København kl. 12.20 (dansk tid)
= 12timer 25minutter plus 6 timers tidsforskel = 18timer 25minutters samlet rejsetid.

AFREJSE FRA PROVINSEN
Der er mulighed for tilslutning fra Billund, Aarhus og Aalborg med SAS, og ligeledes med Emirates at flyve fra Hamborg. Ønskes provinstilslutning, skal forespørgsel herom ske samtidigt med bestilling af rejsen. Da SAS først skal godkende pladserne og genbekræfte prisen, tager Vietnam Travels forbehold for udsolgte pladser til nedennævnte pris.

Prisen for provinstilslutning er forventeligt fra 900,- til 1.150,- for tur/retur billet eksklusiv lufthavnsskatter for en ”samlet billet”. Ved ”samlet billet” forstås at hele flyrejsen er lavet som én billet: Aarhus/Billund/Aalborg – Vietnam tur/retur. Skulle flyet fra Jylland blive forsinket/aflyst, så man ikke når Emirates flyet i København, så har SAS ved en ”samlet billet” netop forpligtelsen/udgiften til at få jer til Vietnam hurtigst muligt.

Fra Hamborg flyver man med Emirates til Dubai og videre herfra til/fra Vietnam, således at man flyver Dubai-Hanoi og Ho Chi Minh City-Dubai med samme fly som den øvrige gruppen (der har afgang/hjemkomst i København). Merprisen fra Hamborg vil ligge mellem 450,- til 950,- kroner (med forbehold for pladser).

FERIEFORLÆNGELSE
Der er mulighed for at forlænge turen, eller rejse ud før turstart. Bemærk at vores 16 dages Vietnam Emotion tilbydes med 5 dages forlængelse med enten badeafslutning i Phan Thiet eller vidererejse til Camboddja. Således sørger Vietnam Travels for alle rejseservices på forlængelsen. Disse to forlængelsesmuligheder er prisangivet og beskrevet i i programmet.

DRIKKEPENGE
Den anviste drikkepengesats på 500,-/person dækker drikkepenge til lokalguider, chauffører, bådpersonale, bellboys og andre servicefolk vi møder på vores vej gennem Vietnam. Drikkepengene ikke dækker stuepigen på hotellet og eventuelt til tjenere på restauranter. De 500,-/person vil blive indsamlet af rejselederen ved turens start, som vil sørge for at fordele drikkepengene til de relevante servicefolk.

FYSISK FORM
Det er en forudsætning for deltagelse i denne rundrejse, at man er i rimelig fysisk form. Anvender man rollator eller kørestol, eller er meget dårligt gående, er denne rejse ikke egnet, og vedkommende kan derfor ikke deltage i rundrejsen. Vietnam Travels forbeholder sig ret til at afvise rejsedeltagere, der efter vores vurdering ikke vil være i stand til at gennemføre rejsen ved egen hjælp. En sådan afvisning vil være uden ansvar for Vietnam Travels.

NAVNEÆNDRING
Ved køb af rejsen skal man opgive sit navn, præcist som det står angivet i passet. Hvis der er opgivet forkert eller ufuldendt navn, og flybilletterne skal ændres og genudstedes, bæres eventuelle ekstra omkostninger af rejsegæsten.

FORBEHOLD/ÆNDRINGER
Som udgangspunkt gennemføres rejsen iht. det foreskrevne og oplyste program. Ændringer kan dog forekomme iht. vejr-, kulturelle forhold, force majeure situationer eller lokale omstændigheder, som kan have indflydelse på rejseprogrammets afvikling. Vietnam Travels, vores rejseleder og lokale repræsentanter vil naturligvis gøre alt for at gennemføre turen iht. det foreskrevne turprogram, eller forsøge at finde andre alternative muligheder, såfremt rejseprogrammet nødvendigvis må ændres.

P1000723
Vietnam Travels - Foto 7
Billede_114(1)
Vietnam - 026
Scroll to Top

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.