Topmenu

Om VIETNAM TRAVELS

For Vietnam Travels..

er Vietnam, Laos & Cambodja mere end blot 3 rejsedestinationer. Vietnameserne er et folk, som i den grad kalder på glæde og imødekommenhed – og tilsvarende er befolkningerne i Laos, & Cambodia entusiastiske og beundringsværdige i henhold til deres synlige gåpåmod og livslyst.

De 3 lande giver de rejsende mange muligheder for store og forskelligartede rejseoplevelser. Fra historiens vingesus i livlige storbyer med et mangfoldigt gadeleben, indblik i anderledes kulturer og livsfilosofier, storslået natur på land, på vand og i nationalparker. Dertil kommer en varieret, sund og smagfuld gastronomi, og hvis ønskes afslapning ved flotte strande og/eller en aktiv ferie med vandring, cykling, golf, kajak og dykning.

Giang Jensen
Trong Thang

Vietnam Travels er..

et danskejet rejsebureau, som er grundlagt i 2004 og medlem af Rejsegarantifonden (1817). Teamet består af en række medarbejdere, som elsker at rejse og opleve nyt, og som er dedikeret til at arrangere rundrejser til gæster. Vi har kontor i Hammel, og har repræsentationskontorer på alle vores destinationer. Vi har solidt økonomisk fundament, og har leveret overskud gennem alle årene (også i corona-året 2020). Vi har rejst, oplevet og suget til os af indtryk, attraktioner og aktiviteter på de destinationer i Cambodja og Laos, som vi tilbyder i vores rejseprogrammer.

Vietnam Travels arrangerer individuelle rejser med engelsktalende guider og rundrejser med danske rejseledere, som har opholdt sig i Vietnam, Cambodja og Laos gennem længere tid. Vores rejseledere har oftest en personlig livshistorie som er forbundet til disse lande og deres guidning på rejserne bærer således præg af en kærlighedsrelation til en hel befolkning.

Indgående kendskab til..

Vietnam, Laos & Cambodja danner udgangspunkt for vores rundrejser med dansk rejseleder og individuelle rejser. Den indgående viden om disse lande danner ligeledes baggrund for at skræddersy individuelle rejseprogrammer til de gæster, som har særlige ønsker til rejseindhold, som vores nuværende programpalette til Vietnam, Laos & Cambodja ikke opfylder.

Destinationerne, aktiviteterne og de rejseoplevelser vi tilbyder i vores mange rundrejser, har vi selv prøvet eller inspiceret. Det gælder lige fra den ypperste luksus på 5+ stjernede strandresort til vandring i nationalparkerne og overnatning i homestay hos de etniske bjergstammer.


Vi er meget bevidste om..

at vores succes afhænger af vores gæsters tilfredshed samt tryghed og vi arbejder ud fra princippet om at give den service, som vi ville ønske og forlange, hvis vi selv var kunder i et rejsebureau.

Vi tilstræber samtidigt at give en hurtig og effektiv korrespondance i form af hurtig tilbagevenden (inden for 24 timer på hverdage) på forespørgsler, spørgsmål eller andet. Ligeledes under ophold og rejse på destinationerne har vores gæster alle kontaktdata til vores repræsentanter i landene og til os herhjemme. Så skulle der opstå problemer eller andet er vi blot et mobilopkald væk.

Øvrige services hos Vietnam Travels..

Vi er eksperter på Vietnam over et bredt spekter. Vi er ikke blot stærke i at arrangere turistrejser og studierejser til Vietnam, men vi har også høje kompetencer i at oversætte fra dansk til vietnamesisk, og ligeledes fra vietnamesisk til dansk. Dette gælder både almindeligt sprog og tekniske/faglige informationer, og således kan vi assistere ved translatørarbejde rundt i Danmark, og oversætte instruktionsbøger, pjiecer, oplysningskampagner eller lignende.

Samtidigt har vi et stort netværk i Vietnam, og vil kunne instruere og skabe kontakt for danske virksomheder som ønsker at skabe samarbejde med en vietnamesisk forretningspartner, eller som overvejer at outscource, eller etablere sig i Vietnam med produktions- eller servicevirksomhed.

IMG_5196

Vietnam Travels er medlem af Rejsegarantifonden og har medlemsnummer 1817.

Scroll to Top

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.