Topmenu

Om VIETNAM TRAVELS

For Vietnam Travels..

er Vietnam, Laos, Cambodja & Thailand mere end blot 4 rejsedestinationer. Vietnameserne er et folk, som i den grad kalder på glæde og imødekommenhed – og tilsvarende er befolkningerne i Laos, Cambodia & Thailand entusiastiske og beundringsværdige i henhold til deres synlige gåpåmod og livslyst.

De 4 lande giver de rejsende mange muligheder for store og forskelligartede rejseoplevelser. Fra historiens vingesus i livlige storbyer med et mangfoldigt gadeleben, indblik i anderledes kulturer og livsfilosofier, storslået natur på land, på vand og i nationalparker. Dertil kommer en varieret, sund og smagfuld gastronomi, og hvis ønskes afslapning ved flotte strande og/eller en aktiv ferie med vandring, cykling, golf, kajak og dykning.

Giang Jensen
Flemming Jensen

Vietnam Travels er..

et danskejet rejsebureau, som er grundlagt i 2004 af Giang Nguyen Jensen og Flemming Nguyen Jensen. Giang er vietnameser, har levet 26 år i Vietnam og de seneste 18 år i Danmark. Flemming er født og opvokset i DK, men har rejst mere end 20 gange til Vietnam og samlet opholdt sig her i godt 2 år. Derudover har vi rejst, oplevet og suget til os af indtryk, attraktioner og aktiviteter på de destinationer i Cambodja, Laos og Thailand, som vi tilbyder i vores rejseprogrammer.

Siden opstarten er Mia & Linh – som begge har vietnamesisk baggrund og opvokset i Danmark – blevet en del af teamet, og med deres store viden og rejseerfaring fra især Vietnam med til at give vores gæster rådgivning og information omkring vores rejsedestinationer og oplevelsesmuligheder.

Vietnam Travels arrangerer individuelle rejser med engelsktalende guider og rundrejser med danske rejseledere, som har opholdt sig i Vietnam, Cambodja, Laos og Thailand gennem længere tid. Vores rejseledere har oftest en personlig livshistorie som er forbundet til disse lande og deres guidning på rejserne bærer således præg af en kærlighedsrelation til en hel befolkning.

Indgående kendskab til..

Vietnam, Laos, Cambodja & Thailand danner udgangspunkt for vores rundrejser med dansk rejseleder og individuelle rejser. Den indgående viden om disse lande danner ligeledes baggrund for at skræddersy individuelle rejseprogrammer til de gæster, som har særlige ønsker til rejseindhold, som vores nuværende programpalette til Vietnam, Laos, Cambodja og Thailand ikke opfylder.

Destinationerne, aktiviteterne og de rejseoplevelser vi tilbyder i vores mange rundrejser, har vi selv prøvet eller inspiceret. Det gælder lige fra den ypperste luksus på 5+ stjernede strandresort til vandring i nationalparkerne og overnatning i homestay hos de etniske bjergstammer.

Vi er meget bevidste om..

at vores succes afhænger af vores gæsters tilfredshed samt tryghed og vi arbejder ud fra princippet om at give den service, som vi ville ønske og forlange, hvis vi selv var kunder i et rejsebureau.

Vi tilstræber samtidigt at give en hurtig og effektiv korrespondance i form af hurtig tilbagevenden (inden for 24 timer på hverdage) på forespørgsler, spørgsmål eller andet. Ligeledes under ophold og rejse på destinationerne har vores gæster alle kontaktdata til vores repræsentanter i landene og til os herhjemme. Så skulle der opstå problemer eller andet er vi blot et mobilopkald væk.

Øvrige services hos Vietnam Travels..

Vi er eksperter på Vietnam over et bredt spekter. Vi er ikke blot stærke i at arrangere turistrejser og studierejser til Vietnam, men vi har også høje kompetencer i at oversætte fra dansk til vietnamesisk, og ligeledes fra vietnamesisk til dansk. Dette gælder både almindeligt sprog og tekniske/faglige informationer, og således kan vi assistere ved translatørarbejde rundt i Danmark, og oversætte instruktionsbøger, pjiecer, oplysningskampagner eller lignende.

Samtidigt har vi et stort netværk i Vietnam, og vil kunne instruere og skabe kontakt for danske virksomheder som ønsker at skabe samarbejde med en vietnamesisk forretningspartner, eller som overvejer at outscource, eller etablere sig i Vietnam med produktions- eller servicevirksomhed.

IMG_5196

UDVIDER HORISONTEN MED POLARIS TRAVEL..

I 2018 udvidede vi vores forretningsgrundlag, og arrangerer rejseservices under navnet Polaris Travel https://polaristravel.tours/. Her står vi i spidsen for spændende programmer rundt i de nordiske lande for rejsende fra primært Vietnam med transport, hotel, udflugter og anden øvrig rejseservices.

Vietnam Travels er medlem af Rejsegarantifonden og har medlemsnummer 1817.

Scroll til toppen

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi resjer drØmmene

NYHEDSBREV

Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.