Topmenu

Laos & Cambodja klassisk

INTRODUKTION AF REJSEN

Laos & Cambodja klassisk

Rejs til to af Asiens mindre kendte lande, som har masser at byde på med mange forskellige attraktioner og oplevelser, og ikke mindst to rolige og meget venlige folkefærd. Laos er et gammelt kejserdømme, hvor hovedbyen Luang Prabang fortsat emmer af den tidligere royale storhedsperiode, og hvor tempoet synes at gå behageligt adstadigt – ja nærmest som om nutiden ikke helt har indhentet Luang Prabang. Konstrasten til kejserstaden finder I i Nong Kiau. Her byder Laos naturmæssige skønhed sig til med ophold på en lodge og et dagsprogram, hvor I med gåture og sejlture oplever smukke landskaber og landsbylivet. Den moderne verden trænger sig mere tydeligt på mellem Cambodjas mange højdepunkter. Blandt Phnom Penhs historiske attraktioner og de franske kolonisters arkitektoniske levn, opleves byggeaktivitet og travlhed i gader og stræder. I Siem Reap står de imponerende Angkor-templerne som vidnesbyrd om tidligere tiders storhed, da Khmer-folket var en stor magtfaktor i Sydøstasien. Blandt andet opførtes Angkor Wat, som fortsat er det største religiøse bygningsværk på disse breddegrader. De mange ferieindtryk kan I nå at fordøje på turens badeafslutning i kyst-/badebyen Sihanoukville.
V&L 1 136
V&L 1 615

Turen er en individuel rejse, hvor I alene udgør rejsegruppen og har engelsktalende guide på de planlagte programdage. Det er et indholdsrigt program med blandt andet:

REJSedata

Rejse Laos & Cambodja Klassisk med badeferie til sidste
Varighed 16 dage rejse i Laos & Cambodja
Igennem steder Luang Prabang - Nong Kiau - Siem Reap - Phnom Penh - Sihanoukville
Rejseleder Engelsktalende lokalguider
Afrejsetidspunkt Der er daglige flyafgange fra Danmark til Laos & Cambodja
Ferieforlængelse Rejseprogrammet kan tilpasses yderligere, hvis der ønskes forlængelse af ferien med flere fridage undervejs.

REJSEns PRIS

Hotel standard 2 personer 3 personer 4 personer 5 personer
3 stjernet 26.700 26.400 26.100 25.800
3+ stjernet 26.900 26.600 26.300 26.000
4 stjernet 29.200 28.900 28.600 28.300
4+ stjernet 30.300 30.000 29.700 29.400
Charm * 27.500 27.200 27.000 26.700

De angivne priser er FRA PRISER per person inklusive oversøisk flybillet med Emirates eller Qatar Airways fra København (provinstilslutning mulig).

* Charm hotelstandard er en blanding af både kategoriserede og ikke-kategoriserede hoteller (svarende til mellem 3 og 4 stjernet hotelstandard). Det er hoteller, der som regel har et mindre antal værelser og som enten har en særlig indretning eller historisk reference.

Uforpligtende rejsemøde

Book et rejsemøde hos os
i Hammel eller et onlinemøde når det passer jer, også om aftenen og i weekenden.

Scroll to Top

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.