Topmenu

Gæsters tilbagemeldinger

Hej Giang.

En noget forsinket tilbagemelding, men bedre sent end aldrig.

Vi har været meget tilfredse med vores rejse, planlægningen og logistikken har fungeret superfint.

Et meget interessant land at rejse i, med forskellig natur, vejr og levevis afhængig hvor du er i landet.

Du ønskes et godt nytår.

VH Kirsten og Jan

Kære Giang

Tusind, tusind tak for en helt igennem flot arrangeret tur.

Vi kan næsten ikke finde rosende ord nok.
Alt klappede, dejlige hoteller, sødt og serviceminded personale, fantastiske og meget vidende guider, både dem i byerne, men måske specielt dem hvor der var en masse historie bag (tunellerne og museet i Saigon, Angor templerne, S 21 og Killing Fields),

Maden var helt fantastisk, og afhentningerne i lufthavne, på togstation, på hotellerne og retur, sejlturene, ved grænsen til Cambodja, ja alt klappede og til de oplyste tidspunkter.

Selv om vi selvfølgelig selv gjorde det, håber vi, at du vil viderebringe en kæmpe “buket roser” til alle på vores vej.

En lidt sjov ting var, at vi på de sidste 2 hoteller i Cambodja kom til at lære Bente og Esben fra Vejle at kende, de rejste jo også med jer, og vi fulgtes ad hele vejen hjem og skal ses i det nye år.

Mange hilsner fra Jytte og Uffe


Kære Giang & Flemming
Netop hjemvendt fra en fantastisk rundrejse i Vietnam/Cambodia.
Vi vil gerne sige tak for en veltilrettelagt og veludført rejse, der blev præcis så god og spændende, som vi havde håbet på.
Alle aftaler mht. transport, hoteller og udflugter fungerede 100%, og vi er meget positivt overraskede over, hvordan alt blev afviklet uden nogen som helst problemer.
Div. transfers var meget præcise og velorienterede, også selvom vi fx. vi i Hanoi var 2 timer forsinkede og ventende lang tid på baggagen.
Bilerne var komfortable og chaufførerne meget kompetente. Nattoget Hanoi til Hue var en rigtig fin oplevelse og af god kvalitet.
Det var dejligt, at lokalguiden kom på hotellet i Hanoi med togbilletten til Hue og medbragte dejlig mad til turen.
I Phnom Penh ringede vi lige til lokalguiden, for orientering mht. til busbilletten (som vi jo ikke selv havde).
Hotellerne lå centralt og havde en fin standard, med god service og meget venlig og hjælpsomt personale.
Vi var også meget glade for 3 dage (2 overnatninger) i Ha Long bugten, da det gav mulighed for at komme dybere ind i bugten med sin mere uberørte natur. Udflugterne og oplevelserne i Hoi An, Mekong og Siem Reap (Angkor Wat) var spændende og med dygtige lokalguider.
Det kunne have været rart, hvis vi på hjemturen fra Bangkok kunne flyve direkte til Copenhagen Airport.
Vi vil og har allerede anbefalet alle, som vil besøge Vietnam /Cambodia, at vælge Vietnam Travels. Vi synes, at vi virkelig har fået fuld valuta for pengene og mere til.

De bedste hilsner
Bente & Esben


Godmorgen Giang & Flemming

Så er vi hjemme efter endnu en fantastisk tur. Vi vil gerne takke jer, for det arbejde I har gjort for os. Som altid klappede alt. Guider og chauffører var der altid til tiden. Det var fine, rene og velholdte biler, og guiderne var super gode til at læse os og vores “behov”. De steder, hvor vi skulle spise, var alle super lækre og vi fik både vietnamesisk og international mad.

Som altid oplevede vi noget ekstra, hvilket denne gang var helt tilfældigt. Nattoget fra Hanoi til Da Nang, havde første tur som luksustog, hvilket medførte at vi kom i både TV og aviser, og vi gik op ad den røde løber. Der var stor opstandelse med masser af flotte klædte mænd og kvinder, masser af blomster og røde bånd, der skulle klippes. Ja, det var først bagefter vi fandt ud af, hvad der foregik, men vi blev filmet og fotograferet både uden for toget og inde. Så det var en sjov oplevelse.

Vi kan kun sige, at I endnu engang har levet fuldt op til vores forventninger, og vi vil anbefale jer alle de steder, vi kan komme til det, og når vi igen skal til Vietnam, for det skal vi, så hænger I på os igen.

Tusind tak og god dag
Hanne og Hans

Hej Giang,

Først og fremmest vil vi bare sig 1000 tak for en fantastisk arrangeret tur til Vietnam. Det er en af de bedste rejser vi nogensinde har haft, alt klappede perfekt og sikke et land det var at rejse i! Vi er helt mætte af indtryk og gode oplevelser, og drømmer om at komme tilbage til Vietnam en dag.
Endnu en gang – mange tak for en sublim tur – den kommer vi til at leve højt på længe.

De bedste hilsner,
Laura, Emma, Katrine og Martin


Kære Giang
Vi vil gerne sige tak for en helt fantastisk ferie i Cambodia. Det har været en meget varieret og indholdsrig tur. Turen har været meget veltilrettelagt, og alt fungerede til vores fulde tilfredshed. Hotellerne var rigtig fine, og alle steder var personalet meget imødekommende, venlige og hjælpsomme. I Siem Reap og Phnom Penh lå hotellerne meget centrale og var fine udgangspunkter for også på egen hånd at udforske byerne. Soriyabori Resort Koh Trong var et skønt udgangspunkt for at opleve den lille ø i Mekong. Det var et rigtig hyggeligt sted med et meget engageret og positivt personale. Maden var helt i top. Canvas Orchids Retreat var endnu et helt unikt sted. Vi har sjældent mødt så idealistiske og positive mennesker, som de, der arbejdede her. Deres projekt, med at bevare regnskoven ved bl.a. at inddrage de unge fra landsbyen i arbejdet, er beundringsværdig. Maden, de guidede ture – ja alt var bare i top.
Vi havde nogle rigtig fine guider. Her vil vi gerne fremhæve Sam, som var vores guide i Phnom Penh. Han var en meget spændende fortæller, som brugte sin egen livshistorie til at fortælle om Cambodias historie og om Cambodia i dag.
Tak for endnu en fantastisk tur, arrangeret af jer.
Mange hilsner,
Palle og Eva

vn, g01, SonDuong

Hej Giang,
Jeg vil gerne takke dig for hjælpen til vores virkelig spændende rejse 😊
Vi har alt i alt været super tilfredse med dine og vores valg undervejs, vejret var slet slet ikke med os de første 2 uger men heldigvis skønt og varmt den sidste uge, som jo også var planlagt til sol og afslapning, så det var virkelig skønt.
Kørsel og hentning har fungeret helt perfekt, det er ret luksus at der står en og venter på en, når man lander eller skal videre. Virkelig skønt og afslappende!
Nu er vi ved at være os selv her efter en uge hjemme i Dk og med opstart på job og skole – men oplevelserne og de mange indtryk er minder for livet!
Vietnam har været så meget anderledes og spændende et land at rejse i – vi danskere er virkelig forkælet når man se hvordan folk lever i Asien – sundt for os at se 😊
De bedste hilsner, Nicoline & Co.

sapa 1

Hej Flemming og Giang
Vi sidder i lufthavnen i Hanoi og venter. Det har været en fremragende tur – vi er meget meget tilfredse og taknemmelige. Alle chauffører og guider har været rigtig gode og alle har været der til tide. Hotellet i Saigon var fremragende med fremragende beliggenhed. Turen til Lodge var fremragende, lodgen dejlig og udflugterne rigtig gode. I Hanoi havde vi også en god guide – også her dejligt hotel med super beliggenhed. Ha Long var en stor oplevelse. Sammenlignet med hotellerne var niveauet på båden noget lavere, men personalet meget søde og udflugterne rigtig gode. Vi synes at vi har fået rigtig meget for pengene og vil anbefale Jer varmt.
Tak, og med venlig hilsen
Rose, Ulla og Niels


Hej Flemming & Giang
Så er vi hjemme igen (og i fuld gang) efter en super dejlig ferie i Vietnam (og Singapore). Det har været en helt fantastisk oplevelse – dog var det rigtig varmt og næste gang bliver helt sikkert ikke om sommeren. Vi havde nok ikke lige taget højde for luftfugtigheden…. Men I var der jo selv i samme periode så I ved jo, hvor varmt det var. Det var et utrolig flot land med en skøn befolkning som jo kun ville os det bedste og nogle super udflugter med helt fantastiske guider. Dem må I gerne sende store roser til – de var meget engageret og nogle skønne mennesker. Så alt i alt en fantastisk tur. 
Mvh, Linda & fam.


Kære Giang,
Først og fremmest vil vi gerne sige tak for en rigtig dejlig ferie. Det var en dejlig tur og alle deltagerne syntes det var en super oplevelse. Alt forløb efter planen.
Mht til spørgsmål til regn så oplevede vi regne et par gange eller tre mens vi var i Ho Chi Minh og ved tunellerne. Men vi havde vores regnslag med og temperaturen ændrer sig jo ikke, selvom det regner. Så det var fint nok.
Alt i alt var det en rigtig dejlig ferie i Vietnam. Vi talte om at man godt kunne have brugt et par dage mere i Ho Chi Minh, en overnatning mere i Mekong Deltaen (hvor hotellet og selve omgivelserne er fantastiske). Men det ville jo så betyde at ferien ikke kunne laves med 13 dage mere. Men jeg tror det bare er et tegn på at vi syntes det var en ret spændende og dejlig ferie.
Vi kan på det varmeste anbefale turen til andre, og vi kan sige at vi også kan anbefale guiden.
Med venlig hilsen, Dorthe og Per

Kære Giang,

Først og fremmest vil vi gerne sige tak for en rigtig dejlig ferie. Det var en dejlig tur og alle deltagerne syntes det var en super oplevelse. Alt forløb efter planen.
Mht til spørgsmål til regn så oplevede vi regne et par gange eller tre mens vi var i Ho Chi Minh og ved tunellerne. Men vi havde vores regnslag med og temperaturen ændrer sig jo ikke, selvom det regner. Så det var fint nok.

Alt i alt var det en rigtig dejlig ferie i Vietnam. Vi talte om at man godt kunne have brugt et par dage mere i Ho Chi Minh, en overnatning mere i Mekong Deltaen (hvor hotellet og selve omgivelserne er fantastiske). Men det ville jo så betyde at ferien ikke kunne laves med 13 dage mere. Men jeg tror det bare er et tegn på at vi syntes det var en ret spændende og dejlig ferie.
Vi kan på det varmeste anbefale turen til andre, og vi kan sige at vi også kan anbefale guiden.

Med venlig hilsen
Dorthe og Per


Hej Flemming

Vi er i Dubai lufthavn nu – og fik samlede siddepladser både på udrejserne, og har også fået os rykket ved siden af hinanden.

Vi har haft den bedste rejse! På nær en mindre forsinkelse fra Phan Thiet har alt klappet, og i en beundringsværdig grad – med chauffører der har stået alle steder med vores navne på skilte, nye billetter og madpakker.
Vietnam har været fantastisk at rejse i – og vi vil varmt anbefale Vietnam Travels til alle vi kan komme i tanke om!

Mange hilsner
Janne & fam.

Hej Flemming

Så er vi kommet tilbage til Phuket…
På alle tres vegne vil jeg gerne sige tak for en formidabel tur.
Hotellerne vi boede på var rigtig gode og serverede noget godt mad, særlig Mekong Lodge, hvor maden og betjeningen var helt i top.
Vi har også nogle rigtig gode oplevelser med hjem, ikke mindst på grund af guiden Phong som var utrolig venlig og meget dygtig, han kan varmt anbefales.
Så alt i alt er vi særdeles tilfredse, og I har gjort et godt stykke arbejde.

De bedste hilsner fra
Finn, Peder og Per

Kære Giang og Flemming.

Vi vil gerne sige mange tak for en meget dejlig rejse, som vi havde i december måned til Vietnam. Rejsen var arrangeret af Jer, og alt klappede perfekt, lige fra planlægningen til udførelsen af selve rejsen, med de oversøiske flyrejser, afhentninger ved hoteller og lufthavne, og hotelstandarder. De få ændringer, der var, og spørgsmål, vi havde, blev klaret på bedste vis af de lokale repræsentanter.

Halongbugten er stadig et besøg værd.

Hanoi er larmende og utroligt spændende.

Hoi An er på bristepunktet m. h. t. antal af turister, især om aftenen. Vi mener selv, at vi har været heldige at opleve byen endnu en gang mens den stadig er “autentisk”.

Phu Quoc’s strande og badevand levede helt op til forventningerne. Byen er knap så charmerende.

Endnu en gang tak for en dejlig ferie. VI vil gerne anbefale Jer til andre (har faktisk allerede gjort det til Kate og Peter, som skal af sted til februar)

Kærlig hislen

Ulla og Lars

Hej Vietnam Travels,

Vi er nu ved at have fordøjet alle de fantastiske rejseoplevelser vi havde på vores tur til Vietnam og Cambodia. Alt fungerede perfekt og vi nød de gode hoteller og gode guider. Og vejret var overraskende godt. Vi havde kun regnvejr 3 x 2 timer på de 17 dage. Så skønt.

Med bedste hilsner og ønsket om en glædelig jul!
Kirsten og Henning

Hello Giang,

Hope this email finds you and your family well!
Just wanting to thank you for all your help in setting up an unforgettable tour of Vietnam! We have truly enjoyed our experiences here! We have listed a few items that we especially enjoyed:

HAnoi: tour guide Jimmy was excellent, and we were happy he skipped the HoChi Minh mausoleum as it was a long wait in line to get in! we enjoyed the Literature museum and water puppet show!

On our day off we rented tricycles and biked to and around West lake on our own and enjoyed that!

Halong Bay boat trip was very nice, glad we were on a smaller boat!

Puluong was a great choice and we enjoyed beefing there!

Hue was good! Our guide Remi was ok. Marbel Mountain was a nice experience too!

Hoi An we really liked ! Our tour guide Tram was a very nice girl who told us a lot about the local community which she showed us! perfect day!

On our day off we rented tricycles and went to the beach and enjoyed the sun, sand and water!

Ho Chi Minh, we were very happy with our guide Yen. She really was very informative and took good care of us over the 6 days she was with us !

Seeing the tunnels was amazing! Our most favourite experience was our Street food on motorbike! The young people who took us around were all so much fun to be with and we loved the fact they joined us for dinner and just talked to us freely!

Mekong river Can Tho was good to experience, the way of life on the river!

Chau Doc with the floating market was great however if there is a way to experience this without traveling so far that would be better!

We had a real luxury vehicle on this trip!

Can Gio Mangrove reserve was a good place to see! So good to see the trees have fully grown back in the 75000 hectare mangrove! This is important for oxygen production for the big city! We saw the monkeys, a couple of water fowls, crocodiles and a couple of bats, however not any other animals nor crabs as that was out of season!

We were very pleased with all the food that was included on our tour! The vans we had and the driver were all very good!

We have had a relaxing week on Phu Quoc island and are now ready to continue our trip to visit our son and family in Australia!

Many thanks,

Carl & Bente, Lawrence & Sharon fra Canada

orientalsail012

Hej Flemming,

Tak for en fantastisk ferie i Vietnam. Det er et fantastisk land, og vi skal helt sikkert tilbage og se Nordvietnam og gense Hoi An. Maden var fantastisk og det var nogen gode, sjove og forskellige restauranter, som I havde booket os ind på. Og der var fuldstændig styr på alt. Vi var meget imponeret over den planlægning og koordinering som vi oplevede. Derfor har jeg endnu en forespørgsel til dig. Min søster rejser til Vietnam hen og over jul og nytår og kunne meget vel være interesseret i at få arrangeret nogle enkelte dage med guide og chauffør. De har selv booket flybilletter både til Vietnam fra USA og rundt i Vietnam. Har du mulighed for at hjælpe med dette såfremt du får flere detaljer om hvilke dage / ture det drejer sig om?

Mvh, Louise & Sofie fra Chicago

sen011

Hej Giang,

Det var en helt VILD tur. Vi ELSKEDE hvert sekund, og I havde virkelig styr på det hele😎. Helt fantastisk!!!! Vi skal helt sikkert tilbage, og DU skal arrangere turen. 😊

Stor ros herfra!!!!!!!!😊

Hav en dejlig weekend.
Familien fra Glostrup

13-Hue-1703

Hej Giang

Vi har slet ikke fået sagt tak for vores tur til Vietnam og Cambodia.
Det er gået så stærkt efter vi kom hjem.

Bortset fra den lille svipser i Hanoi, har vi nydt vores tur i fulde drag.
Det var gode hoteller og guider.

Folk var mægtig søde og imødekommende overalt og bidrog meget til at vores bryllupsrejse blev en stor oplevelse.

Mange gode hilsner,
Rejseparret fra København S.

hoianbeach2
thaothao,g1

Hej Giang og Vietnam Travels,

Tusind tak for jeres hjælp med at arrangere vores rejse til Vietnam, det har virkelig været en fornøjelse – både at samarbejde med jer og det resultat vi fik.

Det er ikke sidste gang at I får lov til at byde ind med forslag.

Specielt hotellet i Hoi An var vi MEGET begejstret for og det ville vi gerne vælge igen en anden gang. Værelses-standard var i top til vores forventninger, alt personalet var utroligt hjælpsomme og serviceminded. Hotellets restaurant havde en morgenbuffet med et bredt udvalg J Og priser på både mad og drikke var så fornuftige, at vi flere gange valgte at blive på hotellet i stedet for at tage til byen for at spise til aften.

Hotellet i Hanoi havde en super-god beliggenhed og det var okay standard – lidt mindre udvalg i morgenmad og værelserne var lidt mindre og mørkere, men bestemt okay.

På Phu Quoc var vores bungalows fine – lige et par småting omkring den 3.seng i “børnenes” bungalow, men alt i alt meget fint.

Vi købte en rundtur på hele øen. En af tjenerne på hotellet, som havde en ven, der privat gerne ville køre vores lille familie rundt i 8 timer, for at se alle de steder vi ønskede. Vi fik set alt det vi gerne ville og fik nogle meget personlige beretninger fra vores chauffør. Vi kom til slut på turen også forbi hans hustrus lille butik i night marked og dagen efter vendte vi 2 “piger” tilbage på night marked og fik hilst på både ham, hustruen, deres 2 børn, hans 2 søstre og vi fik både sodavand (som vi ikke måtte betale for) og hjemmebagte kager (og der fik vi en pose med kager med hjem, da alle “drengene” var hjemme på hotellet).

En fantastisk positiv og autentisk oplevelse af gæstfrihed.

Vi har vedhæftet den information, som vi havde givet vores unge mennesker ca. 3 uger inden rejsen, så de kunne undersøge hoteller, faciliteter og områder og glæde sig.

Vi har modtaget jeres tilbud om info-møde senere på året og det vender vi tilbage til.

Vi snakker om, at Steffen og jeg nok gerne vil opleve mere af Vietnam til næste forår – vi snakker både Dalat og Sapa, som mulige områder.

Men har stadig både Hanoi (hvor vi deltog i morgengymnastikken i ½ time) og Hoi An på “ønskelisten”, de 2 steder holder vi rigtig meget af.

Endnu engang mange tak for at have gjort vores rejseønske til en mindeværdig tur.

Mange hilsner fra

Familien fra Stenstrup

Hanoi + Sapa 093

Hej Giang,

Jeg vil blot fortælle at vi har haft en super dejlig tur og alt gik som det skulle…😊så vi er meget glade og tilfredse.

Vores trekking i Sapa var rigtig god og en god guide og smukt, men det var også en meget udfordrende og hård tur..så det er måske vigtigt at gøre folk opmærksom på at det trek er meget krævende – vi klarede den men var ømme i flere dage efter 😊.

Bedste hilsner
Familien fra København Ø

IMG_3816

Hej Flemming og Giang,

Så kom vi tilbage til Danmark efter en dejlig tur til Cambodia/Vietnam. Der var lidt en omvej på vej derud p.g.a. tåge men flyselskabet klarede det og andre forsinkelser meget fint. Alt arrangeret af Vietnam Travels har 100% levet op til hvad vi kunne håbe – vi har været meget tilfredse. Og vejrguderne var sandeligt også med os – kun regn et par gange midt om natten på Phu Quoc.

Venlig hilsen
Sven & Co. fra Randers NV

2007-03-09 20.44.05
hue,alessiocost

Hej Flemming,

Så er vi hjem igen efter en meget dejlig tur til Laos og Cambodia. Den var præcis så varieret og indholdsrig, som vi kunne ønske os. Vi er således meget tilfredse med det, I havde arrangeret for os. Ture, transport og timing var helt i orden. Så de følgende kommentarer er blot tænkt som nuanceringer af det samlede billede.

Hotellet i Vientiane var rigtig fint og et godt udgangspunkt for det korte men indholdsmættede ophold i byen.

I Luang Prabang var hotellet fint, men det værelse vi fik var noget indelukket og lå bagerst nederst i hotellets ankes. Vi oplevede, at det var på kanten af, hvad vi havde ventet os af ‘Charm’-kategorien. Hovedbygningen var dog præcis så charmerende, som vi kunne ønske os.

Oplevelserne i Nong Kiau – hotel-hytterne og turene var rigtig fine. Og vores guide i både Luang Prabang og i Nong Kiau – Kham – var rigtig god – venligt, professionelt og godt selskab.

Hotellet i Siem Reap var rigtig, godt – en ovenud venlig stemning og service. Vi følte os rigtig godt behandlet. Vi valget at skifte rundt på dagen for den guidede tur til templerne og det lod sig gøre helt uden problemer. Igen med en venlig, professionel guide og ditto chauffør.

Også transporten til Phnom Penh og hotellet her levede op til forventningerne. Igen en god guide og en oplevelsesrig cykeltur rundt i byen.

Til sidst blot et opmærksomhedspunkt. Der bygges i stor stil i ved kysten i Sihanukville, så området er i hastig forandring, men det er du sikkert informeret om.

Med venlig hilsen

Rejseparret fra Valby

VN-Cam-Laos-337

Kære Giang og Flemming,

Netop hjemkommet efter en fantastisk ferie i Laos og Cambodia, og ikke mindst takket være jer. Alt har bare klappet, intet er misset og vi har fået lige det vi havde efterspurgt.
Jeg kan ikke huske, hvilke hoteller I har foreslået, og hvilke vi selv har fundet, men alle var i top mht. service, mad, renlighed og beliggenhed.

Vores guider var alle dygtige, søde, hjælpsomme og meget opmærksomme. Vi er nok lidt specielle, da vi ikke ønsker flere timers historie-lære om templer, religion og andet spændende, da vi så ofte før har hørt om det, og det fornemmede de hurtigt, og fandt lige netop det niveau, som vi syntes om. Speciel guiden i Phnom Penh var skøn.

Dinner Cruise selskabet havde ikke givet ham besked om, at der kun var os, der skulle med, og så aflyste de bare. Det fandt han ud af, og i stedet fik han bestilt til os et andet sted, og det var bare så lækkert. 5 retters fransk middag med champagne velkomst og bord helt ude i forstavnen. Det kunne simpelthen ikke gøres bedre.

Da vi skulle ud og se fight show, fik han os helt op på scenen i det direkte live show på TV. Her sad vi så på den røde løber, og med den mest fantastiske udsigt til det hele, og for rullende kameraer. Hvem havde regnet med at blive “tv-stare” i Cambodia, for de var meget obs på at zoome ind på os, da vi var de eneste vesterlændinge, der var der den dag. Sikke en oplevelse og takket være vores guide, hvordan han så gjorde det.
Det er også netop det, der kendertegner det at rejse med jer. Vi forventer det bedste, men vi får ALTID lidt ekstra og uventet. Vi kan være svære at imponere, men I gør det gang på gang så TAK FOR DET.

Fortsat god sommer, og vi håber, vi snart igen kan komme ud at rejse med “jer”

Mvh
Rejseparret fra Skive

P1020739

Hej Giang.

Så er vi desværre hjemme igen, efter en meget vellykket tur til Vietnam.

Syntes lige vi ville fortælle dig at alt gik godt, og at vi var meget tilfredse med turen. Alt gik som planlagt med transporten, det var flinke og hjælpsomme mennesker der kørte os. Super gode hoteller især i Hoi An som var helt i top. Turen på Halong bugten var nok noget af det bedste vi har oplevet.

Ligeledes en super sød guide, der var sammen med os på mekong logde.
Vi vil ikke tøve med at anbefale en sådan tur til andre der vil til vietnam.
Vi vil heller ikke tøve med at anbefale jer som rejse- arrangør eller bruge jer igen.

Tak for turen.

Mvh,
Rejseparret fra Tune

VN-Cam-Laos 155

Hej Flemming

Netop hjemvendt fra de fantastiske dage i Vietnam her til morgen.

Er dybt taknemlig for at vi valgte dig/jer til at arrangere vores tur. Programmet var helt fantastisk spændende og godt sammensat hele vejen igennem.

Alt klappede ned til mindste detaljer, og der var fuldt styr på hver dag hvad vi skulle, også dagen efter til trods for at det var nyt bureau/guide der skulle tage over.

Vil klart anbefale alle vi hører der skal til Vietnam at vælge jer som rejsearrangør – i har klart gjort en forskel.

Tusind mange tak!

Mvh
Familien fra Roskilde

V&L 1 818

Kære Giang

Så er vi tilbage igen efter en fantastisk tur i Vietnam. Jeg vil virkelig gerne rose jer.

Det var virkelig godt planlagt og imponerende, hvordan det hele fungerede med ture, guider, hoteller, transport m.v.

Så tusind tak for hjælpen til en uforglemmelig god rejse.

Mvh
Søskendeparret fra Aarhus N

V&L 1 855

Hej Giang.

Så er vi hjemme fra en fantastisk tur til Vietnam.

Det planlagte har fungeret til vor fulde tilfredshed, og mange tak for din hjælp i forbindelse med vores tur.

God dag.

Bedste hilsener
John og Co. fra Sæby

P1020785

Hej Flemming

Hjemvendt fra dejlig ferie i det sydlige Vietnam, vil vi gerne takke for jeres arrangement af turen, flink chauffør til afhentning i lufthavnen og på hele turen hvor der var arrangeret transport, ung venlig, godt forberedt guide der var god til at fortælle når vi kom rundt, samt komme med forslag til vores dag på egen hånd i Ho Chi Minh City. Hotellet lå perfekt i gåafstand til det meste.

Skøn og afslappende oplevelse på ressort i Mekong Delta og på diverse sejlture, endelig dejlig solferie på Ressort i Phan Thiet hvor vores bungalow næsten ikke kunne ligge tættere på stranden hvis vi ville gå tørskoet ud om morgenen, kan stærk anbefales. I det hele taget en rigtig fin tur uden problemer af nogen art.

Tak for et godt arrangement.

Venlig hilsen,
Venneparrer fra Aarhus C

Jytte-&-Bjørn-Christiansen-040

Kære Flemming

Her på sidste dagen af vores rejse vil vi sende dig lidt feed back vedr. turen.
Det har været en dejlig ferie og vi er særdeles tilfreds med din hjælp til at arrangere rejsen.

Hotellerne alle meget velvalgte med helt perfekt beliggenhed og god standard – uden at være vild luksus. Hotel i Hue lige en stjerne højere end de øvrige. Hotel i Hoi An levede helt op til Birthes forventninger fra sidst. Måske lidt nedslidt, men ligger perfekt. Der er “gang i den” på barerne lige ved siden af, men man kunne intet høre i vores værelser. Og det fortsætter jo ikke hele natten som i Københavns indre by.

Vi var meget tilfredse med de to cruises. Bedste oplevelse i Mekong River delta, med super fin båd, ikke for stor, god mad og fint program.
Et sammenhængende program for vores 3 dage ville vi dog nok have foretrukket, fremfor et “sammenstykket” program for to et-døgns ture. I Halong Bay OK båd, fin kahyt – men ikke samme “eksklusive” oplevelse som i Mekong River delta, det er jo blevet en stor turistattraktion, hvor vi må dele oplevelsen med en armada af andre turbåde. Men fint nok, sådan er vilkårene jo.

Vores ophold i Puluong blev desværre præget af dårligt vejr, meget fugtigt, tåge og regn. Der er præcis så smukt som vi havde forestillet os, vi gennemførte et par mindre vandreture i regnfrakke – men vi afkortede opholdet der med en dag. Det skal nævnes at personalet var meget servicemindede, maden var god og stedet kan absolut anbefales.

Vi har været meget tilfredse med restaurant anbefalingerne.
Transportservice har fungeret upåklageligt. Bilerne har været der til tiden, god standard og gode chauffører.

Skønt med en lang rejse, hvor alt har fungeret så fint. Vi tager nu hjem til det kolde forår i Danmark…

Mange hilsner
Familien fra København Ø

_DSC8309

Hej Giang

Bedre sent end aldrig….😊

På vegne af hele min familie vil vi meget gerne takke dig for en helt fantastisk rejseoplevelse hen over julen. Hvor vi ved jeres store hjælp havde en uforglemmelig rejse igennem Vietnam. Alt klappede på turen, de lokale guides var utrolig imødekommende og meget opdateret på viden om de steder og seværdigheder vi besøgte, vores busser og chauffør var helt i top, hotellerne vi boede på var flotte og rene, maden der var forudbestilt stod altid klar når vi ankom og vi følte os som konger og dronninger der blev serviceret i meget høj standard på hele turen.

Da vi havde brug for hjælp til ændring af mit pasnavn, stod du parat med det samme, trods helligdage.
Det eneste jeg vil sætte en meget lille finger på var værelset på det sidste sted hvor vi var på Phu Quoc, der kunne standarden godt have været lidt bedre – MEN vi vidste jo på forhånd at det havde været svært overhovedet at bo på Phu Quoc, da alt stort set var optaget. Det skal dog siges at stranden og den lille strand-restaurant var helt i top. Så det var en mindre detalje som også gik, men sammenlignet med de andre skønne steder vi boede, trængte de bungalows her til en renovation.
Så samlet set har det som skrevet været en helt fantastisk tur for alle tre generationer, kæmpe oplevelse som ingen af os vil glemme.
Vi har allerede blandt venner og kollegaer varmt anbefalet en rejse til Vietnam men i særdeleshed også at benytte jeres rejsebureau og jeres store ekspertise til planlægningen af drømmerejsen til Vietnam.

Endnu en gang tusind tak 👍❤️

Mvh
Familien fra Nibe

Luang-Prabang-morgenmad-2

Hej Giang
Vi vil bare sige tusind tak for en super skøn, spændende og luksuøs tur. Det var vildere men vi har drømt om. Øen Phu Quoc wow, det var det bedste til sidst.
Vi kan snakke i hele dag om hvad fedt det var. Turguiderne var top mennesker og driverne var super. Vi sprang over noget i Hoi An fordi vi var for træt og så har vi glemt en tur heheheh.
Her er nogen billeder.

Mvh
Ægteparret fra Kastrup

Ps. Vi skal til Vietnam igen

Vietnam Travels - Foto 60

Kære Flemming

For 1 1/2 uge siden kom vi hjem fra turen til Cambodia og Vietnam, som du havde arrangeret for os. Vi er dig meget taknemmelig 😊Alt klappede (også inden afrejse), oplevelserne og indtrykkene er/var mange, fantastiske, overvældende. Hotellerne dejlige, personlige, hyggelige og ikke for store (måske undtaget det på Phu Quoc, som blev valgt, fordi vi blev en ekstra person i vores rejsegruppe). De lokale guider var venlige, vidende og vældig behagelige. Transporten rundt i de to lande foregik uproblematisk. På vej hjem fik vi en ekstra overnatning i Doha pga. flyforsinkelse. Fint at have set Doha, men vi foretrækker klart Asien 😊

Vi vil bestemt ikke tøve med at anbefale jeres rejsebureau til andre.

Mange hilsner og tak fra
Venneparrer fra Charlottenlund

Vietnam juli 2009 317

Kære Giang

Tusinde tak for en fantastisk velplanlagt ferie. ALT kørte helt efter planen, alle var meget punktlige og ikke mindst meget venlige og imødekommende. Der var en meget fin balance i turen med antal dage de forskellige dage. Kommunikationen fra din side har været klar og tydelig. Vi kan kun give vores alle bedste anbefalinger til andre, der skal rejse til Vietnam.

Jeg har tænkt over lidt mere konkret feedback på de enkelte punkter, hvis du skulle være interesseret:

Hanoi:
Vores guide Dzung var meget vidende og en fornøjelse af være sammen med. Han tog kontakt til os allerede på dagen, hvor vi ankom. Vi aflyste ved den lejlighed det tidlige punkt turpunkt (flag rising, morning gymnastic), da vi syntes at program fra 05.30 – 21.00 var for langt.

Street Food turen med Amy og Anne var et af turens højdepunkter. De var SÅ SØDE, og vi fik det mest fantastiske mad undervejs.

Halong Bugten:
Det er godt nok mange turister! Et to-dages cruise var fint, så man ikke skulle køre så langt for bare en enkelt overnatning. Vi var kun to par på båden, der havde valgt to dage. Vi havde det til gengæld rigtig hyggeligt med det andet par. Bådens arrangementer var også meget “turistede”. Vi fik særligt godt placeret bord (en slags opgradering), fordi vi var med to dage.

Tu Lan Cave Exploration:
En helt fantastisk oplevelse – et absolut højdepunkt på vores tur. Vi fortæller gerne nærmere, hvis I har brug for det.

Hue:
Hotel var stort og meget luksuriøst. Det var ikke helt nødvendigt, men vi nød det efter huleturen. Vores guide Ms Nguyen var meget vidende og en fornøjelse af være sammen med.

Hoi An:
Vores guide Harry var meget ung og vidste ikke så meget, men sød og imødekommende. Han kendte imidlertid Hue’s bedste sted at spise banh mi – og det var bestemt også værd at tage med. Hotellet i Hoi An var rigtig fint og hyggeligt. Vi var blevet opgraderet og havde et meget fint værelse. Det var skønt, at man kunne låne cykler og køre udenfor byen og til stranden og rismarkerne.

Ho Chi Minh City:
Hyggeligt hotel. Dejligt at vi ikke havde så lang tid i den store by. Vi nåede at besøge War Reminants Museum – det var vi glade for.

Phu Quoc:
Meget lækkert sted, hvor vi også var blevet opgraderet til et uhyre flot værelse. Herligt med nogle dage på stranden. Vi arrangerede selv en mindre tur til en peberplantage, fiskesaucefabrik og et vandfald. Det var der ikke meget grin ved. Øen er tydelig ikke så vandt til turister endnu. Det er jo godt!

Chaufører:
Gik fantastisk selvom de sjældent talte engelsk. De kørte fint og sikkert – og var meget, meget punktlige!

Det var alt her fra. Igen tusinde tak for arrangementet.

Vh
Ægteparret fra Roskilde

2008-11-12 14.55.12
vietnam-3022090_1920
ninhbinh0321

Kære Giang,

Så er Line, Mark og jeg hjemme igen, og jeg synes lige, at du skal vide, at vi har været rigtig glade for jeres tilrettelæggelse af vores rejse.

Alle aftaler fungerede perfekt. Hotellerne var spændende – ikke mindst det lille hotel i HCMC, hvor vi kom til at snakke rigtig meget med personalet.

Båd i Halong var super og deres guide – Miss Ling – skøn og superkvalificeret.

Ligeledes vores guide – Mrs. Yen – til Mekong.

Begge har fået en fin evaluering.

I det hele taget havde vi en vidunderlig tur. Tak for det.

Lang Toi forestillingen var OK – men så heller ikke mere (men fordi vi er i scenekunstbranchen, er vi måske lovlig kritiske).

Vi havde på forhånd været lidt skeptiske i forhold til 3D-museet, men da det jo var på vejen, kunne vi lige så godt tage det med. Og det var vi glade for. Vi grinede og legede (og havde museet for os selv, fordi vi kom inden åbningstid) – og tog flere hundrede skægge fotos.

Tak for denne gang – måske vender vi tilbage, for vi har talt om en tur til Cambodia.

De bedste hilsner
Stig & familien fra Frb. C.

tt15
hoian0232

Hej Giang

Så er vi hjemme efter en rigtigt god og spændende tur.

Lan fik besøgt sine rødder og hendes farmors tempel og fandt endda 2 fætre og en kusine hun aldrig havde hørt om så det var ekstra interessant.

Det er et spændende land med mange modsætninger og mange historier. Jeg tror at vi fik endnu mere ud af det fordi Lan jo taler Vietnamesisk og mange åbnede sig for hende. Der var også mange sjove episoder når folk troede hun var kineser eller havde en anden baggrund og hun så pludselig talte til dem på vietnamesisk 😉

Vi er imponerede over at programmet gik så flot. Alle aftaler blev holdt og præcist til tiden. Det er godt og gør at man er mere rolig og ikke stresser.

Guides og chauffører – vi mødte flere. Kiet fra Mekongcruise var helt fantastisk. Han virkede meget mere moden end sin alder. Ham kan vi varmt anbefale. Luyen virkede nogen gange lidt for smart. Trung var rigtig god og specielt når vi havde ham alene. Han gjorde det også rigtigt fint, på egen hånd, da vi kom med en tidligere færge til Phu Quoc.

“Cam on” for en god rejse!

Med venlig hilsen
Ægteparret fra Solrød Strand

VN-Cam-Laos-142
P1010501
men,g001

Til Vietnam Travels
Att. Giang

Vi havde en rigtig dejlig ferie i Vietnam, med mange store og gode oplevelser, vi varmt kan anbefale – det vil vi gerne lave en kort anmeldelse af.

På vores tur gennem Vietnam oplevede vi 4 store plusser:

Ha Long Bay/Bai tu Long Bay. 3 fantastiske dage med det bedste vejr og en af de flotteste naturoplevelser vi har haft. Vi var bare så heldige.

Båden var super flot og en rigtig god størrelse, rigtig godt valg. Dejlig kahyt, super mad, gode drikkevarer, fantastisk personale og gode udflugter. Kan ikke anbefales nok.

Street food tur i Hanoi. Rigtig søde, vidende og nysgerrige piger, viste os meget lokale restauranter, uden andre turister, med fantastisk mad. De gav os en uforglemmelig og meget personlig oplevelse.

Til sammenligning var Street-food turen i Saigon også god, men noget mere kommerciel og ikke nær så personlig.

Country-side cykelturen i Hoi An. Den var både lærerig med traditionelt, lokalt håndværk, men også rigtig hyggelig med de bedste og sjoveste guider.

Hoi An, fantastisk by i det hele taget, med masser af charme. Stort spændende marked, små, hyggelige gader med masser af sjæl, lys, butikker og restauranter. An Bang Beach, en virkelig god strand med perfekt badevand og hyggelige strand-restauranter.

I det hele taget var “charm-hotellerne”, som I havde fundet til os, enormt hyggelige og charmerende, med et meget imødekommende og personligt personale, det var lige os.

Vi takker for hjælpen og samarbejdet.

Vi oplevede store modsætninger. At komme fra Dubai til country-side i Hoi An. Forskellen på Hanoi det politiske centrum og Saigon det økonomiske centrum og mere vestligt prægede mega-storby. Fra små blikhytter til øl på Rex Hotel Rooftop Garden bar og skyskrabere. Streetfood på små plastik taburetter og fransk/vietnamesisk gourmet…….Wau!

Vi har sendt et par billeder med – et mikroskopisk udpluk af de godt 1800 billeder.

De bedste hilsner
Rejseparret fra Brøndby Strand

nb13

Hej Flemming

Bare lige en meget kort tilbagemelding på vores sommer tour i år – lidt meget forsinket:

Vi havde alle 5 en fantastisk tur med store oplevelser – og især for børnene var det lidt en øjenåbner mht. hvordan verden også kan være.

Meget veltilrettelagt, og nærmest alt klappede, som det skulle. Største forsinkelse på hele turen var først hjem fra Kbh til Jelling med DSB… Så I fortjener stor ros for at skrue det sammen.

Hvis vi en anden gang igen vil rejse derover, vender vi med høj sandsynlighed tilbage.

Mvh
Familien fra Jelling

Vietnam-2015-(866)

Hej Giang

Vi vil bare lige skrive til dig og sige tusind tak for en fantastisk planlægning af vores ferie i Vietnam. Det er topprofessionelt arbejde og alt ned til mindste detalje har bare fungeret.

Det har været super guider hele vejen igennem, som ikke har vidst alt det gode, de skulle gøre for os. Hotellerne har været fantastiske og du har tænkt på hver eneste lille detalje.

Tak for en uforglemmelig ferie og vi anbefaler jeres rejseselskab varmt til alle.

Håber en anden gang at skulle bruge jeres rejseselskab.

Venlig hilsen
Ulla & Co. fra Esbjerg

Kære Giang

Vi har virkelig haft en dejlig ferie og alt har været så fint. Det var virkelig nogle fantastiske hoteller, som du havde udvalgt til os – kun lutter ros. Værelserne var super, beliggenheden kunne ikke være bedre og servicen var i top. Det sidste hotel tog dog førstepladsen – sikke da et sted – ren luksus. Inge havde fødselsdag og vi bad personalet om lidt ekstra til morgenmad (det er nu ellers svært med det udbud de har), men de stillede op med en kæmpe buket blomster, fødselsdagskage og sang til middagen om aften var bordet pyntet så fint med blomster og en kæmpe kage (uden beregning) kom til dessert…. og så lige en sang til.

Guiderne var også meget kompetente med et godt engelsk og en stor viden. Set i bakspejlet ville vi nok vælge den ene dag i Halong bugten fra og bruge den i Hue i stedet. Hue gemmer på så meget historie, at vi følte lidt, at vi gik glip af noget af det… men så er der jo altid noget at komme tilbage til.

Vi har spist på mange fantastiske restauranter og fået så megen god mad under hele turen, at vi helt glemte at spise slik. Vi er ellers nogle sukkergrise alle fire. Vi fandt små steder, lidt finere end gadekøkkener og vi spiste på “dyre” anmeldte restauranter. Alt sammen en stor stor oplevelse. Ja så blev det også til et besøg i operaen i Saigon – så fint.

Vi anbefaler gerne Vietnam Travels til alle og enhver, som påtænker at rejse til Vietnam – det har været en sand fornøjelse… ja og nu venter vi bare på de vante 35 grader.

Mange hilsner

Venneparrer fra Tureby

tt26
IMG_E6351
Sunrise2

Kære Flemming

Så er jeg tilbage og har været det i snart 2 uger. Jeg vil godt give dig en kort tilbagemeldng og tak for den del du har tilrettelagt. Alt er forløbet efter planen og det har været en meget stor oplevelse for mig – både Laos og Vietnam. Dine 2 lokale guider var aldeles fremragende og inspirerende, omend forskellige. Vi vendte mange emner både de lokale og i forhold til omverden. Vientiane var interessant, men så ikke mere. Derimod var resten af turen en lang oplevelse af et umådeligt smukt land, en for mig meget anerledes kultur og et møde op ad Nam Ou med en verden, der både er i forandring og endnu ikke så forandret, at det autentiske er helt forandret af turisme og kinesiske investeringer i f. eks vandkreaft dæmninger. Men der går næppe ret mange år før f. eks min sejltur ikke længere er mulig i den udstrækning jeg oplevede. Også Muang Khua fungerede fint med hotel og efterfølgende bus til Dien Bien Pu. Det kan du roligt sende andre ud på – og Dien Bien Pu blev en anden form for oplevelse. Vietnameserne har lavet et fint museum, en smuk og værdig begravelsesplads og et anlæg omkring fortet, der er meget illustrativ. Min historiske sjæl fik et meget overraskende møde med starten på ikke alene Vietnams frigørelse med hele frigørelsesprocessen i Sydøstasien efter 2. verdenskrig.

I Vietnam havde jeg 3 særlige oplevelser foruden togrejsen fra Hanoi til Saigon:

– Nogle dages vandre-og svømmetur i bjergene ud for Dong Hoi med deres jungle, floder og kalkstenshulerne.

– Et gensyn med Hue, hvor de virkelig er kommer langt med restaureringen/genopbygningen af Citadellet samt restaureringen af kejsermausulæerne. Det var rigeligt dette fotostop værd.

– Endelig et besøg på den gamle fængselsø Con Dao, der er et næsten groteskt paradoks af ø skønhed og fortidens rædsler fra fangslerne.

Lige nu sidder jeg og ordner billeder. Det bliver nok til et julegaveskriv til familien. Flere tror jeg ikke er interesseret, og så en ny rejse – Den transsibiriske ??

Tak for inspiration og en godt tilrettelagt tur i Laos.

Med venlig hilsen

Jens fra Frederiksberg

puluong16

Hej Giang,

Vi er nu alle kommet hjem fra Vietnam i god behold.

Flyvetyren var som altid en positiv oplevelse med Thaiair. Vi var i Bangkok 50 min. før tid.

Det var spændene at se Hanoi. Bare det at kigge på bygninger og trafikken er en oplevelse i sig selv.

Halongbugten og skibet var fantastisk. Det var rart at slappe af efter et par hektiske dage i Ha Noi.

Mai Chau var turens højdepunkt med flotte omgivelser. Man fik et godt indblik i hverdagen og de vilkår der leves under. Vi ville gerne have haft en dag mere i Mai Chau.

Saigon er en hel anderledes by, med meget mere drive. Fotoudstilling om krigen, og turen ud til Cu Chi tunnelerne var spændende og det gav et uhyggeligt indblik i forholdene.

Vores guide Jens har gjort det super. Han har en meget stor viden om landet. Han var meget omsorgsfuld og hjælpsom. For de der ikke er så gode til engelsk, er det super med en dansktalende guide.

Den vietnamesisk guide Mr. Bien var også super, sjov. Han fortalte hele hans livshistorie, så man kunne fornemme, hvor hårdt et liv de havde levet.

Generelt har turen været fantastisk med mange unikke oplevelse. Naturen, livet i by og på land.

Måltider, der var inkluderet, var altid på fine spisesteder med god stemning og fin mad.

Super tilfreds med jer Vietnam Travels.

I holdt alt hvad I lovede på forhånd. Intet ekstra vi skulle betale rundt omkring.

Med venlig hilsen

Tonny & Fam fra Harboøre

puluong26

Kære Giang
Endnu en gang er det lykkedes jer at sammensætte et fantastisk program for en fantastisk ferie i Vietnam.
Alting klappede og vi havde nogle fredelige og idylliske dage med vandreture i PuLuong. Derefter Ninh Binh med sejlads, templer og pagoder. Superflot sejltur. Nogle vidunderlige dage på CatBa med den mest fantastiske udsigt over fiskerihavnen fra vores hotel. Selv nattoget til Sapa blev en fantastisk oplevelse, da vi skulle dele kupe med 2 unge fyre fra Singapore – det blev en fest. Sapa – ja det er bare så flot. Nogle fantastiske vandreture med en dejlig guide, der hjalp når det var ekstra glat. Et homestay ved en fantastisk familie, hvor vi igen nød den dejlige, vietnamesiske mad. Det var et par travle uger, hvor vi virkelig blev fyldt med dejlige oplevelser hver dag.

Jeg havde jo egentlig svoret at det var sidste gang, vi skulle til Vietnam. Men lige nu er jeg ikke så sikker. Vi er efterhånden blevet en stor familie på 10 personer. Om 3-4 år når det sidst ankomne barnebarn er gammel nok til at komme med på en længere rejse, så overvejer vi faktisk Vietnam. Så – måske alligevel – en ny tur til Vietnam. Vi ønsker at vise hele familien dette vidunderlige land med det helt fantastiske befolkning.
Endnu en gang – Rigtig Mange Tak For en Fantastisk Ferie.

Med venlig hilsen
Ægteparret fra Silkeborg

Vietnam-2-B-001

Kære Vietnam Travels – Kære Flemming!

Tak for en fantastisk rejse fuld af oplevelser.
Du og dine lokale guides tog os bogstaveligt ved hånden, og gav os indtryk af livet i både storbyen og på landet. Fantastisk at opleve den unikke kultur og den smukke natur.
Hvor var det spændende at mærke atmosfæren som passager på cykel/motorcykelrickshaw både i den kaotiske storby og i den overvældende natur i Mekongdeltaet.
Berigende var det også at smage på de to landes gastronomi.
Endelig var de lokale guides personlige beretninger om deres opvækst og livsfortælling en rejse ikke kun forbundet med traumatiske oplevelser, men også en positiv tro på landenes placering i en global verden.
Endelig vil vi til slut fremhæve dine positive egenskaber som tour leder på vores tur Flemming. Dine levende fortællinger, din aldrig svigtende opmærksomhed over for hver enkelt rejsedeltager, din humor og din store viden om de steder vi besøgte.
Vi kan kun varmt anbefale Vietnam Travels som rejsearrangør.
Vi ønsker alt godt frem over for Vietnam Travels.

Mange hilsener
Ægteparret fra Tønder

Kære Flemming,

Året store ferieoplevelse for os blev en tur til Vietnam og Cambodja med Vietnam Travels. Vi kendte ikke selskabet på forhånd, men havde sammenlignet deres tilbud med øvrige selskaber på nettet og fandt netop dette tilbud interessant, da turen både gik til Vietnam og Cambodja, og tilbød de steder, vi på forhånd havde ønsket at se.
Turen levede på alle måder op til vores forventninger.

Administrativt og informationsmæssigt var alt på plads før vores afrejse, og programmet blev fulgt til punkt og prikke.

Rejsen var sammensat, så vi fik et unikt indblik i vietnamesernes og cambodianernes hverdag/kultur/historie.

Vi fik indblik i, hvordan det var at bo på landet og i storbyen. De lokale guider i både Vietnam og Cambodja var dygtige og gav os et levende indblik i deres hverdag og det liv, som var gået forud.
Samtidig formåede den danske guide, Flemming, fra Vietnam Travels at skabe en god og munter stemning i gruppen, som var på 16 deltagere. Informationsniveauet var højt og hans viden stor om de ting, vi så, men givet i passende mængder!
Hotellerne var alle af fin standard og de forskellige restauranter, som var forhåndsbestilt, levede op til en standard, som gav tryghed med hensyn til hygiejne og variation i traktement.

Vi vil gerne på det varmeste anbefale at benytte Vietnam Travels til alle som planlægger en tur til Vietnam og Cambodja.

Med venlig hilsen
Søskendeflokken fra Lemvig

puluong7

Kære Flemming.

Nu er vi ved at være nået op til overfladen efter den spændende tur til Vietnam og Cambodja. Når man bestiller en sådan rejse, er man altid spændt på, hvilke mennesker man skal være sammen med, og ikke mindst på, hvilken rejseleder, der skal lede turen.

Vi har efterhånden været på en del af den slags rejser og har mødt mange forskellige guider, som alle på hver deres vis har givet os et godt indtryk af de steder, vi besøgte.
Men denne rejse blev på dette punkt overgået af alle de tidligere oplevelser, og derfor føler vi et behov for at give en personlig tilbagemelding. Du gav os en uovertruffen oplevelse med din store viden og din kærlighed til de steder, vi besøgte.

Men det, som dog gjorde det største indtryk, var dine menneskelige egenskaber: Din rolige fremtoning og ledelse kombinerede du på fornem vis med humor og varme. Du formåede at få alle til at føle sig sete – du rummede, lyttede og snakkede med alle. Vi følte os trygge! Efter vores mening (og vi har jo lidt erfaring….) uvurderlige egenskaber for en god leder.

Her fra fra Nissum skal der lyde en stor tak for en meget god oplevelse. Vi vil uden tøven anbefale Vietnam Travels til vore venner og bekendte og alle, som vi møder, der overvejer et besøg i disse lande.

Held og lykke med firmaet og livet i det hele taget.

Med venlig hilsen
Venneparret fra Nissum

IMG_4863

Hej Giang.

Vi skriver til dig for at lade dig vide, at vi virkelig nyder denne ferie, som du har “strikket sammen” for os, og de planer, du har lagt for os, nyder vi på flere måder. Både fordi, det er nogle dejlige hoteller og smukke steder og ture, du har søget for. Men også fordi, det hele bare fungerer mht. afhentning alle vegne, chauffører og guider er søde mennesker, og den sidste dag i Saigon, hvor vi har lang ventetid, har du tilmed sørget for, at vi nemt kan tilbringe i byen.

Så alt i alt en stor tak til dig fra os!
Hvis du vil vide, hvordan nogle bestemte steder eller ture har været set med friske øjne, så lad os det vide.

Og så skal vi hilse dig fra Nang, som viste os Ninh Binh og Phu Loung mm. Han har været en god hjælp og en fantastisk guide for os – så stor ros til ham!
Nu nyder vi de sidste dage på øen!

Mange hilsener fra
Familien fra Bagsværd

P1000867

Hej Vietnamtravels,

Vi har netop afsluttet en rejse planlagt af Vietnamtravels. Af forskellige årsager, måtte turen ændres et par gange. Hver gang kom Giang fra Vietnamtravels hurtigt med nye og gode forslag.
Vi er vandt til rejse på egen hånd; men havde denne gang valgt at bruge guides i det nordlige Vietnam. Et valg vi i dag er særdeles glade for. Vietnam Travels partnere i Vietnam var både præcise, vidende og forstod at tilpasse informationsmængden til netop vores behov.

Anbefaler at enhver, der overvejer at tage Vietnam kontakter Vietnam Travels.

Ægteparret fra Hillerød

fito3

Kære Giang og Flemming.

Så er vi vel hjemme igen efter en fantastisk tur til Myanmar og Bangkok, og ikke midst takket være jer. Derfor vil vi gerne sige tak, fordi vi fik alt det, vi ønskede os, og I gjorde det muligt.

Alt klappede som altid, når I har med det at gøre, og det gør, at vi føler os så godt tilpas og trygge, når vi rejser, for vi skal ikke selv tænke, det har I gjort for os.

Nu glæder vi os til USA turen til sommer, og så vender vi tilbage efter den, for næste påske er det Cambodija og Laos, der står for tur.

Med venlig hilsen
Ægteparret fra Skive

Vietnam Travels - Foto 4

Hej Giang


Så er vi hjemme igen efter ca 14 dage i Cambodia og Sydvietnam, og jeg vil gerne komme med lidt feedback om vores tur.
Det har været en super oplevelse, og vi er meget begejstrede for sammensætningen af turen, kombinationen af fast planlagte ture og tid for os selv passede godt. Alt med Jeres samarbejdspartnere fungerede også perfekt. Stor ros til chauffører og guider for altid at være der til aftalt tid, og for deres venlighed. Særligt guiderne var med til at gøre turen en succes. Vi fik en masse viden om stederne og det historiske, og også lidt om guidernes egen personlige historie og forhold.

Så alt i alt; planlægningen fungerede, maden var god, befolkningen meget venlige, alt personale super venligt og effektivt, hotellerne havde god beliggenheden, naturen flot, trafikken kaotisk, og vejret var godt 🙂
Vi er meget glade for, at vores valg af turarrangør faldt på Jer 🙂 Så stor ros til Jer for en supergod tur.

De venligste hilsner
Venneparrer fra Højbjerg

VN-Cam-Laos-603

Kære Flemming

Vi er nu hjemkommet fra vores tur til Vietnam. Vi har haft en fantastisk tur, som vi vil se tilbage på med stor glæde. Vi synes, at vi fik set rigtig meget af Vietnam, og derfor fået et godt indblik i landets forskelligheder både hvad angår natur og kultur.

Vi var meget heldige med vejret, selv om der var regntid, fik vi kun ca. 5 timers regn alt i alt.

Hele vejen igennem har rejsen været velstruktureret, og vi har fået, hvad I havde lovet. Alle hoteller og udflugter har været i orden. Så I har to meget tilfredse kunder.

Venlig hilsen
Ægteparret fra Aalborg

P1020239

Hej Flemming og Co

Nu, da vores rejse i Indokina er bundfældet, genfortalt adskillige gange til alle der har gidet høre på og se vores fotos, vil vi ikke undlade at rose jer for dels optakten før afrejse og også for de fantastiske oplevelser undervejs.

Overordnet var rejsen meget vellykket, veldisponeret og uden en eneste fejl.Flyrejserne passede perfekt sammen med gode pauser mellem ankomster og afgange.

I parantes skal lige bemærkes, at vi på A380 Dubai – Bangkok blev opgraderet til Business med adgang til baren i 13 km. højde. Ret cool.

Vi blev alle steder modtaget punktligt og varmt af guiderne med chauffør. Guiderne var alle velinformerede og med dygtig kendskab til seværdigheder, politiske- og sociale forhold lokalt, gode engelskkundskaber og en god fornemmelse for vores behov. De var alle, med en undtagelse i Phnom Penh, med dejlig humoristisk tilgang i vores samtaler og opfyldte mange af vores ønsker.

Chaufførerne var alle dygtige og deres biler af høj kvalitet.

Guider og chauffører var meget til stede, men aldrig for familiere. Vi følte os under hele turen meget trygge.

Hotellerne kan vi bestemt ikke klage over. Standarden var høj i forhold til lokaliteten, altid rene og med rare ansatte.

Madoplevelser var alle steder meget lækre, hvor de lokale specialiteter bestemt fik plads ved tilberedning.

Vi anbefaler ofte og gerne Vietnam Travels og de rigtig mange oplevelser i Laos, Vietnam og Cambodia vil altid stå klare i vores erindring.

Resten at vores rejse til Sri Lanka via Kualalumpur gik smertefrit og rundede de 7 uger af med maner. Kualalumpur er en storby på godt og ondt. De høje tårne blev selvfølgelig besøgt, Bird-park gennemgået (en skuffelse) og China Town hørt. I Sri Lanka boede vi den første uge hos venner (Garden House,Sri Lanka) ved byen Calle. Her hyrede vi en taxa, som førte os gennem nationalparker med elefanter, aber, krokodiller og ørnefugle. I 4 dage kørte vi fra syd mod midten af landet til byen Kandy og ud til kysten lige nord for Colombo. Undervejs førte et tog os 3 timer over bjergrygge med fantastiske landskaber. Fra Colombo gik turen så hjemad mod DK – meget rigere på oplevelser, politisk- , religiøs- og menneskelig forståelse, og forårsbrun på kroppen.

Vi håber I er ved godt helbred, og at I får lejlighed til at hjælpe mange nysgerrige rundt i fjernøsten, og at de får det samme ud af en fantastiske rejse, som vi har fået. Endnu engang mange tak for jeres tilgang til og behandling af vores ønsker.

Mange hilsner
Familien fra Svendborg

IMG_5014

Kære Giang

Jeg skriver for at fortælle dig, at, vi havde en meget, meget dejlig og vellykket rejse til Thailand.

Alt det praktiske fungerede fint. Transfer til tiden og en meget venlig og hjælpsom kontaktperson i Thailand.

På Ko Kradan blev vi opgraderet til hotellets luksus værelser på stranden, uden ekstra betaling ,- det var jo lavsæson og få turister.

Det var en meget dejlig og smukt beliggende ø. Vi blev sat af båden på stranden. Ingen havn/kaj, ingen butikker, veje, biler eller cykler.

Det var et meget afslappende ophold, og solen skinnede de fleste dage.

Vores hotel i Bangkok var fint, og lå centralt. Det var stort med mange gæster.

KLM var gode at flyve med, der var god service på hele turen, – næsten lige så godt som Thai Air!!

Vi siger tak for din hjælp til den vellykkede tur, ­- og måske vender vi tilbage en anden gang!

Mange hilsner til Flemming.

Venlig hilsen
Hanne & Co. fra Hirtshals

IMG_9266

Kære Flemming & Giang,

Nu er vi vel hjemme igen efter nogle fantastiske uger i Vietnam – godt mættede med mange fantastiske oplevelser.

Ikke mindst takket være din supergode koordinering er det gået så godt. Alt klappede med hoteller, transfers, guider, mv. – så 1000 tak for det!

Det var nogle dejlige hoteller, du havde booket, og vi var også meget begejstrede for skib og besætning i Halong Bugten – de var fantastiske!

Et dejligt – og meget varmt – land! Og hold da op hvor de kører vildt på scooters – og hele tiden! Meget svært at forstå, hvordan det kan blive ved at vrimle med dem…

Nu glæder vi os til, at Mette & Christian kommer hjem, så vi snart kan sætte os sammen og dele alle de gode oplevelser og billeder.

Igen 1000 tak!

Mange hilsner,
Laila & familien fra Jyllinge

Vietnam juli 2009 273

Hej Giang!

Vi har lyst til at sige tak for en vel tilrettelagt ferie I Vietnam. Vi nød alle dagene. Vejret var lidt koldt I Hanoi, men blev bedre, da vi kom længere syd på. Stort set alt klappede med dygtige guider og chauffører. Ligeledes var hotellerne perfekte.

En enkelt ting, museerne i Hanoi er lukket om mandagen (den eneste dag vi var i Hanoi), dem gik vi glip af.

Men ellers fuld tilfredshed.

Med venlig hilsen
Arne & Co. fra Frederikshavn

DSC00873

Hej Giang

Netop hjemvendt fra en aldeles fremragende ferie. Herfra skal lyde super stor ros til dig / jer for planlægning, vejledning, gennemførsel.

***** 5 stjerner ud af 5 til jer.

Alle aftaler blev 100 gennemført til tiden, afhentningen mm. Det klappede så fint. Hotellerne som vi havde valgt med ca 3 stjerne *** levede fuldt ud op til dette. Ho Chi Minh, Da Lat, Mekong og Phuquoc. Turen til Mekong med guide var super. Det ” lange ophold” på Mai Spa var lige i vores smag. Meget rustikt. Super beliggenhed. Ualmindeligt venligt personale.

(Vi havde læst Trip advisor og var derfor lige lidt skeptiske. Det blev gjort til skamme, for det var som du sagde Giang. Ok).

Alt i alt giver vi gerne vores anbefaling af Vietnam Travels.

Tak for fint arrangement og samarbejde.

Venlig hilsen
Ægteparret fra Nørre Snede

CRW_7603

Hej Flemming
Det har været alle tiders ferie for alle 4.

Programmet var perfekt, i hvert fald ift vores børn, og alle fik nogen fantastiske oplevelser og minder med sig hjem.

Lidt feed back:
Guiderne – Fantastiske. Utrolig søde, imødekommende og forberedte. De kom alle til den aftalte tid og de leverede virkelig varen. Specielt vil vi gerne fremhæve My Ann i Dalat, som i den grad sørgede for, at vores besøg dér blev et varmt minde.

Hotellerne – alle sammen var rigtig fine. Specielt i Saigon oplevede vi en fantastisk service og opmærksomhed, specielt ifm Lucas’ sygdomsforløb.

Maden – Rigtig lækker mad og utrolig flot serveret. Alle steder var det friskt og indbydende.

Oplevelserne: Helt i top – rigtig fin balance imellem oplevelser og afslapning. Den eneste oplevelse der ikke lige helt passede til vores børn, var rundturen i Hanoi. Der mistede de interessen og blev lidt utålmodige.
At vi samtidig så også fik chancen for at opleve Tet, var jo kun en ekstra bonus, som var spændende at få med.

Programmet generelt fungerede rigtig fint. Ingen forsinkelser eller problemer.

Og sidst men ikke mindst – en STOR TAK til jer. Det har været en fornøjelse at ‘rejse’ med jer. Lige fra første telefonsamtale til denne afsluttende email, har det været en rigtig god oplevelse. I har været yderst sevicemindede og meget hjælpsomme i planlægningsfasen, hvor I var gode til at rådgive omkring bl.a. vores ønske om at komme ud i Mekong Deltaet.

Skal vi nogen siden forbi Vietnam igen, så bliver det uden tvivl igennem jer.

Stor tak fra hele familien.

De varmeste hilsner

Familien fra Taastrup

nb26

Kære Flemming!

Mange tak for en hel fantastisk velrarrangede Vietnamtur!😄😄

Alt klappede og klarede ved hver destination vi skulle skifte.

Alle hoteller var super fine. Fantastisk centralt sted i Saigon og med swimmingpool på toppen. Jeg blev positivt overraskede, så pænt de kører og hvor rent der er. Mange fantastiske ting at se.

Din agent ringede til os, for at sikre at vi var forberedte, de gange vi skulle flyve.

Det er svært at fremhæve noget, i forhold hvad vi har oplevede, og vi har rejst meget, bådturen i Halong Bay var helt fantastisk og vi er utrolig glade for at vi tog en længere tur. Båden var så smuk, og aldrig sovet i sådan en fin kahyt.

Guiden Long var utrolig dygtig og meget omsorgsfuld for alle. Han kunne huske alles navne i løbet af 15 min. Helt fantastisk! Han fortalte os utrolig mange ting, også om landet og kunne mange søde anekdoter. De var generelt gode til engelsk, nogle kunne mere end andre. Kokken kunne ikke, men desuden kunne han lave fantastisk mad, i det lille køkken😉

Men alle på skibet var fantastiske. Vores mænd var meget imponerede over så mange forskellige måder, de kunne folde servietter på😊Man kunne slet ikke mærke, når vi gik fra borde, så ventede der straks et nyt hold på 20 personer.

Det må du endelig få folk til at betale den længere tur.

Togkupeen ved vores togtur til Hue var jo så fin og luksus i forhold til hvad vi havde regnet med.

Jeg havde sagens kunne være nogle flere dage i Hue. Jeg troede det var en lille flække med et palads. Det var jo en fantastisk by. Hyggelig og et dejlige store værelser lige ned til floden. Plus vi nåede slet ikke at få set alt det vi ville.

Jeg må sige Hoi an var det nok lidt fjollede at skifte hotel lidt længere ud af vejen.

Men det første hotel længere inde i Hoi An var jo meget specielt, med en fantastisk have. Men hvis vi skulle have kigget i bakspejlet, havde vi nok ikke ville være så mange dage samme sted. Vores børn er jo også pludselig blevet større og vil gerne ud og opleve. Men det jo småting.

Vi har alle sammen haft en fantastisk tur, store som små.

Vi sender et par billeder på et tidspunkt eller er i på Instagram, så kan i få dem med det samme.

Mange kærlige hilsner
Stor familien fra Herlev

P1020402

Hej Flemming

En kort mail blot for at melde tilbage på vores studietur til Ho Chi Minh City. Vi har haft en rigtig vellykket tur. Vores virksomhedsbesøg levede op til vores forventninger og det samme gjorde byen og landet som helhed. Det har været en uforglemmelig tur for os alle sammen – og vores samarbejde med Mr. Loi forløb til alles fulde tilfredshed – han er en ekstraordinær person, som har gjort alt for at vores ophold i Vietnam skulle blive en succes. Eleverne var vilde med ham og han var meget opmærksom.

Da vi ankom gennemgik vi programmet og han spurgte, om der var nogen fødselsdage i den tid vi var der. Vi havde en Lasse, som blev 20 år – Mr. Loi bestilte en lagkage til ham, som han fik til vores frokost på vej til Cu Chi Tunnelserne – en stor overraskelse for ham og bestemt en kage han sjældent vil glemme.

En af vores piger glemte sin sovekanin (ja det lyder sjovt, men den er med overalt hver dag og har været det fra dag 1) Georg var faldet ned bag sengen og det var jo nærmest traumatisk, da han ingen steder var at finde, da vi nåede lufthavnen. – Georg er fundet! Mr. Loi har hentet ham på vores hotel og han bliver nu sendt til Nykøbing sammen med en jakke, som min kollega får tilsendt fra skrædderen.

Vi har været meget tilfredse med hele forløbet – fra vores første kontakt og vil til enhver tid anbefale andre at bruge dit firma, hvis de skal rejse på de kanter.

Bedste hilsner
Ann & Co. fra Nykøbing F

cuoi6

Hej Flemming!

Vel hjemme igen fra vores ferie i Vietnam, og så småt i gang med at genopleve de mange mange oplevelser fra turen, vil vi gerne sende dig/jer en stor tak for et over måde godt samarbejde omkring vores rejse. Vi må set i bakspejlet erkende, at vi ingen anelse havde om, hvad det var vi havde bestilt, forstået på den måde, at overraskelsen var stor over den høje standard af de ture vi var på (+ frokoster), samt serviceniveauet fra de mennesker vi var i kontakt med. Og vi har boet rigtigt godt. Lodgen i Mekong er et fund! Der kunne vi ha brugt mange flere dage. Det var det eneste tidspunkt hvor programmet ikke holdt, der var simpelthen planlagt for meget, men så valgte vi bare hvad vi helst ville. Dagene på Mango Bay var lige hvad vi havde brug for, efter de mange dage med oplevelser. Mango Bay har for øvrigt et temmeligt godt køkken 🙂 og husene er suveræne! Ikke at forglemme sejlturen i Halong! Absolut i top, og et must på trods af turist-tætheden.

Vores guides og chauffører har gjort alt hvad de kunne for os, og det har hele vejen igennem været dygtige og meget vidende guides. Det var godt set at guiden (og chauffør) overnattede på Riverside Lodge, og var til vores rådighed efter behov, da ingen der kunne engelsk.

Begge kokkeskoler var gode, oplevelsen bedst i HCM. Begge Food street ture var gode på hver deres måde. Det var en kanon oplevelse i HCM med Back of the Bike Tours, det kan vi varmt anbefale. Alle aftaler og fly er gået som planlagt.
Vi er fyldt op af vores rejse, billeder og dagbog støtter hukommelsen, og er guld værd nu, da vi ikke har en chance for at huske alle de ting vi har set og hørt. For os var det helt i top med lokale guides, og de har været åbne overfor alle de spørgsmål vi havde, både omkring det vil skulle se, men også om daglig livet i Vietnam for den almindelige borger.

Vi vil selvfølgelig, efter vores livs rejse (indtil nu :-), anbefale jer som rejsearrangør for andre der påtænker en tur til Vietnam, vi har kun godt at sige!!! God arbejdslyst, godt nytår, måske ses vi igen………:-)

Med venlig hilsen
Familien fra Viborg

1126 gadekøkken

Kære Flemming.
Efter 3 ugers fantastisk ferie i Vietnam, skylder vi dig en stor tak for en uforglemmelig, spændende, interessant og meget anderledes ferie. Vi har oplevet så meget, mødt mange venlige og imødekommende mennesker, boet de dejligste steder, og haft søde guider og chauffører under hele rejsen. Du har virkelig sammensat en ferie, der tilgodeså alle behov. Der var styr på alle arrangementer, og vi har ikke ventet forgæves på hverken guider eller chauffører. Alle har vist os opmærksomhed og hjælpsomhed og gjort en indsats for at vores ferie blev den bedste. Og det blev den! Tak for det.

Med venlig hilsen
Jens og familien fra Dyssegård

puluong28

Kære Flemming!
Godt nytår og mange tak for en fantastisk velarrangeret Vietnamrejse. Selv kulden kan ikke slå os ud efter disse oplevelser:-) Vi har virkelig fået øjnene op for Vietnam og det var ren luksus at have Søren som rejseguide.

De bedste hilsner
Bente & familien fra Virum

puluong10

Dear Giang

I write in English so you can forward this mail to your people in Vietnam – and I will do it short.*
The organization of – , choice of hotels to – and choice of tours and places in Vietnam for our family holiday (and my wifes and mine 25 year´s wedding day ) has been so excellent – and I want to express our gratitude for this. Your choices for us has been “spot on” our wishes and dreams. Every detail has been in place all the time – and both yours and your partners professional attitude to ensure the details has been outstanding.

Last but not least – the guides (Dong nr 1 and Dong nr. 2 – which we called them) in Saigon and Hoi An were really informative, service minded and nice people at the same time. I put A LOT of detailed questions – they could answer each of them.

Final comment – Vietnam and the Vietnamese people has for us been an outstanding positive experience. We will certainly come again.

Thank you to every body from our big family.

Kind regards
Poul & Co. from Vejle

halong1

Hej Flemming

Jeg skriver til dig for at fortælle, at Frank og jeg havde den mest fantastiske tur til Vietnam, og for det vil vi gerne takke dig og de andre i Vietnam Travels.

Det var super fedt at være på en arrangeret tur men alligevel kun være os to.

Al transport og logistik spillede 100 %, vi følte os meget trygge hele turen igennem, og det var SÅ fedt, at der altid var en vand til os hver i bilerne, som transporterede os frem og tilbage.

Igen, tak for en super skøn tur 🙂

Med venlig hilsen,
Ægteparret fra København N

ak6

Hej Flemming

Vi havde en fortræffelig tur. Vietnam er fantastisk – smukt og frodigt land, mange spetakulære seværdigheder, en voldsom historie, glimrende mad, gode strande og ikke at forglemme et meget smilende og venligt folk. I har lavet et meget flot program med gode guider (som også på bedste vis fortalte om hverdagen og livet i Vietnam) og gode hoteller. Og så var rejseselskabet perfekt. Med andre ord – det er svært at finde noget at klage over. Tak til jer for en fantastisk oplevelse.

Med venlig hilsen

Per & familien fra Viborg

aodai1

Hej Flemming.

Får alligevel lyst til at sende dig en lille hilsen og sige det var en fantastisk tur med et utrolig godt program. Jeg havde frygtet det med at rejse i en gruppe i forhold til tidligere at have rejst med rygsæk – søde mennesker var med og der var fin vekselvirkning mellem at være på tur med gruppen og kunne gøre noget selv. derudover var vi mange der syntes at vi virkelig fik noget for pengene med de mange udflugterne og maden. Virkelig anbefalelsesværdigt. -Jeg fortæller og roser jeres lille selskab.

Venlig hilsen
Bente fra Århus C

noname202

Kære Vietnam Travels

Jeg synes, at I skal vide, at den rejse (Vietnam Special Sommertur), som I har lavet, var en helt fantastisk tur. Særdeles veltilrettelagt, og med de tilkøb, som jeg havde gjort, fik jeg det optimale ud af turen, og det var meget. Jeg har sjældent været på en så intens, oplevelsesrig og udbytterig tur. Jeg nød det. Det er meget dygtige samarbejdspartnere, I har i Vietnam; det skal I vide.

Alt fungerede perfekt. Guiderne var fra gode til udmærkede. De var vidende og delte ud af deres kundskaber. Det politiske er af gode grunde noget tabubelagt. Det er selv følgelig i orden, men den kollektive erindring om Vietnamkrigen som en del af den moderne nationbuilding synes jeg var spændende at opleve.

Kun én oplysning til jer. Cyklerne på Mekong-lodgen kunne have været i bedre stand. Bremserne skal være i orden. I samme lodge kunne jeg godt være blevet en nat mere. Jeg ekser over denne form for jungle-eksotisme. Det må jeg indrømme. Jeg er ligeglad med underlige dyr og lyde. Det var alle i gruppen ikke.

Personligt var jeg meget glad for at komme ud til My Son. En fremragende guide viste rundt. En sådan er nødvendig i dette stærkt ødelagte historiske sted.

Alt i alt, ros, ros, ros.

Venlig hilsen
Ole fra Hobro

ak9

Kære Giang og Flemming

Tak for en helt igennem fantastisk rejseoplevelse.
Vi har nydt vært sekund og fået ufattelig mange spændende, kontrastfyldte indtryk med hjem. En helt igennem meget venlig befolkning og yderst kompetente guider.

Omkring guider og chauffører, så var guiderne yderst informative og interessante og chaufførerne yderst præcise.

Alt logistik fungerede ubeklageligt, og vi skal i DK stå tidligt op for at matche den præcision.

Halong Bay turen, der blev opgraderet var også en fantastisk oplevelse.

Hvad vi ikke var klar over, er at IndoChina bådene, har tilladelse til at sejle “mod strømmen” i forhold til de andre skibe, hvilket gjorde at vi sejlede mere eller mindre alene, samt de har en lille ø med privat strand, klippe hule, kano mm, kun for IndoChina gæster. Super oplevelse og rigtig kontrastfyldt ift Sapa.

Alle hotel valg var rigtigt gode ift kvalitet og beliggenhed og matchede rigtig godt vores behov.

Programmet som du lavede fra start matchede fra dag ét vores ønsker og antal dage på hver destination, var helt perfekt. Vi vil ikke have undværet et eneste sted.

Nattoget til Sapa, trekking og homestay med igen super guide og bærer, Hue, Hoi An, Whale Island, vi kunne blive ved…alt sammen uforglemmelige oplevelser. Vi er blevet bidt af Vietnam og deres mad og mennersker.

Vi kan kun på det varmeste anbefale at benytte Vietnam Travels og I er velkommen til at benytte vores udtalelse som det måtte gøre størst nytte for jer.

Stor tak for en fantastisk ferie oplevelse.

Vi håber at vende tilbage en anden gang. Vedhæftet et par billeder J

Bedste hilsner
Venneparrer fra Espergærde

IMG_4983

Kære Giang

Så er vi vendt tilbage fra vores Vietnamrejse. Det har været en rigtig god oplevelse, og meget veltilrettelagt. Vi synes, du fortjener en tilbagemelding, da det er et godt stykke arbejde, du har lavet.Vel ankommet til Hanoi til super hotel og meget venlig guide.

Blev dog lidt overrasket over køreturen til Halong Bugten tog mellem 3 og 4 1/2 time…Turen på Halong Bay var vidunderligt – meget imponerende.

Kyson var også en rigtig fantastisk oplevelse med en utrolig charmerende guide – vi fik alle steder en meget varm velkomst.

Hotellerne generelt var lige efter vores ønske, så mange tak for det . Ligeledes havde du formået at vælge restauranter/måltider, der var meget velsmagende og gode. Lige undtagen slangemenuen…. Der var vi ikke begejstrede, men det var dog alligevel en oplevelse vi vil huske… (Det var mest omgivelserne/lugten der ikke var vildt lækkert)

Opholdet på Phu Quoc var smukt og fantastisk. Perfekt

Alt i alt har vi været super tilfredse, og vil gerne takke dig mange gange for et godt forarbejde. Det levede helt op til vores forventninger.

Ingen tvivl om, at vi vil anbefale Vietnam Travels til andre, der skal til Vietnam.

Tak
Mange hilsner

Karin & familien fra Hvidovre

puluong21

Kære Giang

Det er ved at være nogle uger siden min søster og jeg kom hjem fra vores ferie i Cambodia og Vietnam, men vi er stadig prop fyldte med eventyrlige oplevelser og uforglemmelige indtryk. Fra start til slut havde vi en vidunderlig rejse, som vi aldrig vil glemme. En stor del skyldes ikke mindst din planlægning og anbefalinger. Det skal du have en kæmpe tak for!

Takket være dig blev vi beriget med dejlige hoteller, fantastiske og spændende oplevelser, skønne måltider og ikke mindst et vedkommende møde med andre mennesker; i særdeleshed med tre fantastiske og super tjekkede guider. Det kunne med andre ord ikke have været bedre!

Vi er helt sikre på, at vi en dag skal tilbage til Vietnam (og det kan kun går for langsomt) og har allerede anbefalet jeres lille rejsebureau til flere af vores venner.

De bedste hilsner – og forhåbentlig snarligt gensyn,
Søskendeparret fra Charlottenlund

DSC_6458

Til Vietnam Travels !

Vel hjemme igen i kolde og regnfulde Dk – vil jeg lige her sende en tak, for jeres medvirken til en helt fantastisk spændende og oplevelsesrig tur til Vietnam.

Det har været en oplevelse helt i top – veltilrettelagt, og i et tempo hvor vi fik tid til at “opsummere” alle de spændende indtryk og oplevelser vi havde på turen. Også de lokale guider, som vi havde på turen, var en god oplevelse.

Spændende – spændende – spændende.

Også kontakten til Jer, Bureau ´et, før afrejsen var meget positiv – både samtaler pr. telefon, samt det skrevne materiale og rejseinfo var god og fyldestgørende.

Hvis jeg skulle finde en lille ting, der kunne være bedre, så var det en info om at det kunne være koldt i Nordvietnam – både nat og dag – ( det kan være at vi bare var lidt uheldige de første dage på turen med kulde og regn – dér havde vi for lidt tøj med i kufferten ).

Men alt i alt – TAK FOR EN VELTILRETTELAGT TUR, FYLDT MED GODE OG SPÆNDENDE OPLEVELSER.

Jeg vil, til enhver tid, anbefale jer som rejsearrangør, til andre der har lyst til at opleve Vietnam – og skal jeg afsted igen, så vil det blive med Jeres hjælp.

Mange hilsener fra

Per & familien fra Odder

Boat 4

Dear Giang,

I just wanted to say big thank you for organising an amazing holiday and experience for us. Peter loved it. He had the best time.

The diving instructor was brilliant; loved the eco tour. All the tour guides and drivers were fantastic. Hotels perfect (Ana Mandara – oh my god! How incredible!). A perfect balance of culture, history and relaxation.

Thank you for all.

Warm regards,

Sofia & husband from London

IMG_6299
Kære Giang, Vietnam Travels. Vi, min hustru, Marianne og jeg vil takke dig for en super super godt tilrettelagt rejse til Vietnam sammen med Helle og Tim. Alt fungerede bare perfekt mht. guider, transport og overnatninger på vores tur. Der er kun roser til overs for hele arrangementet. Mega godt forberedte guider samt altid et smil. Med venlig hilsen og tak. Ægteparret fra Slagelse
Lys m.m. 099

Hej Giang,

En hilsen her fra os som nu er hjemme igen i Stensved efter en hele vejen igennem fantastisk tur til Vietnam.

Vi er alle fire enige om at det er en af vores bedste ferier og at det hele levede fuldstændig op til vores forventninger.

Programmet fungerede helt optimalt alle dage og var netop den kombination af at komme tæt på lokal befolkningen, historie, by shopping , cykelture og sejlture, mad og kultur mv. Alle hoteller levede fuldt op til vores forventninger og lå alle meget centralt hvad der jo var en stor fordel når man også havde børn med.

Vietnam var en kæmpe oplevelse !

Du skal have stor tak for et meget velforberedt program. Alt fungerede perfekt fra vores første opsamling til vi blev sat af i lufthavnen i Saigon. Det var også en ubetinget succes at have lokal guider som alle bare var rigtig gode. At de var lokale sikrede jo at vi fik en masse god snak og bla besøg i private hjem og mange spændende fortællinger om Vietnam

Endnu en gang tak for at gøre denne ferie til en uforglemmelig oplevelse for os alle fire.

Mange hilsner
Venneparrer fra Kongens Lyngby

Karina 491

Kære Flemming

Vi har lige siden, at vi kom hjem for 1 måned siden ville skrive en tilbagemelding til dig om vores rejse til Vietnam.
Så bedre sent end aldrig…..

Vi havde en fantastisk tur, og alt transport og flyrejser klappede bare helt perfekt.

Dagen før afgang fra en by blev vi hver gang telefonisk kontaktet af din kontaktperson i Vietnam, som blot ville bekræfte, at vi ville blive hentet på det aftalte tidspunkt dagen efter.

Da vi skulle hentes fra Hoi An, forslog han at ændre afhentningstidpunktet til tidligere pga. nytåret og de mange hjemrejsende – super tænkt!

Så vi synes, at du skulle vide, at det virkelig har været en positiv oplevelse for os. Tak for den yderst profesionelle måde, som alle har været på og ikke mindst en stor tak til dig, fordi du fik arrangeret turen for os med så kort varsel.

De bedste hilsner
Maibritt & familien fra Solrød Strand

cho12

Hej Vietnam Travels / Giang

Tak for en fortræffelig tur – alt klappede på bedste vis. Nogle fortrinlige guider og fortrinlige hoteller/tur-arrangementer.

Eneste klagepunkt: turen var 1-2 uger for kort – nå det må vi råde bod på en anden gang.

Og hvis det var dig der stod bag fødselsdagskagen til mig så mange tak.

Venlig hilsen
Kjeld & Co., Hinnerup

Wat-Phou---La-Folies-billede

Kære Giang.

Nu sidder vi i lufthavnen i Phu Quoc hvor vi er tjekket ind i god tid,som du anbefalede, så mens vi venter på flyet er der lige lidt tid til at sende dig en hilsen.

Alt her er forløbet som planlagt. Alle guider og chauffører har været klar på de aftalte tidspunkter. Udflugterne har været spændende, og alle guider har været meget ivrige efter at gøre os tilfredse. Af helt specielt gode oplevelser var Mia Resort i Nha Trang. Det er et fantastisk lækkert hotel. Mange stjerner men stadig i en afslappet stemning. Derudover var turen på Mekong Floden en stor oplevelse som vi alle var helt vilde med. Hvis jeg skal nævne en enkelt ting vi kunne have undværet så var det elefantturen. Der var kun en elefant, så det tog meget lang tid (2 timer) og det pressede resten af den dags program så meget at vi ikke helt fik tid nok til at nyde den spændende te oplevelse du havde booket på hotellet i Dalat.

Men alt i alt en fantastisk tur du har lavet til os, og dejligt vi har kunnet kommunikere med dig undervejs.

Vi giver vores varmeste anbefalinger til jeres rejsebureau.

Mange tak for oplevelsen.

De bedste hilsner fra hele gruppen

Bente & familien fra Brabrand

IMG_3665

Hej Flemming
Netop hjemkommet efter 3 fantastiske uger i Vietnam, må jeg sige tak for en særdeles vellykket tur hvor alt klappede fra dag 1, vejret var os ikke rigtig gunstig i starten, men det er jo svært at gøre noget ved!!
Carsten vores rejseleder fortjener mange roser, han samlede den velfungerende gruppe til alles store tilfredshed. Hvor vi end kom hen, syntes det som om at Carstens evne til at tale vietnamesisk åbnede lidt flere døre til lokalbefolkningen og smilet bredte sig hos dem vi besøgte.
Vi 4 fra Frørup/ Nyborg har til fulde nydt vores tur til Vietnam.
Med venlig hilsen
Charlotte & Co. fra Frørup/Nyborg

DSC_0575

Hej Flemming,

Vi har nu været hjemme 2.5 måned siden vores fantastiske tur til Vietnam. Jeg har kigget i mailboksen efter et bedømmelses ”skema” men forgæves. Jeg/vi føler dog stor trang til at rose jer for turen. Den var på mange plan fantastisk godt tilrettelagt med et meget alsidigt udflugtsprogram, hvor både de store som små events var meget velvalgte – også meget alsidige oplevelser i de forskellige byer, vi besøgte. I de mere landlige miljøer nord som syd fik vi også en på opleveren. Jeg/vi vil til alle, som har lyst til en tur til Vietnam anbefale jer som tur-arrangør.

En ikke uvæsentlig ting skal så absolut fremhæves, og det er jeres helt fantastisk guide Carsten, der er ikke superlativer nok til at beskrive hans fremtoning såvel sociale forståelse som viden om landet og vietnameserne. Han ydede langt mere, end vi kunne forvente af en guide med sin menneskelighed, humor og den service han ydede os, så vi var glade for, at vi havde valgt en tur med en dansk guide. Stor ros herfra til Vietnam Travels og fantastiske Carsten.

Mvh
Kjeld og Lis

Rock_Villa_Private_BBQ

Hej Flemming

Tusind tak for en fantastisk bryllupsrejse til Vietnam

Alt spillede bare max og vi ville ikke have ændret på noget hvis vi havde kunne

Antal dage de forskellige steder var perfekte og de hoteller og værelser vi boede på var fantastiske og de lå bare så godt i forhold til det vi skulle rundt og se

Vi er så overrasket over hvor punktlige alle chauffører var og vi følte det som luksus at blive hentet i egen bil med chauffør. Det må have krævet et meget stort koordineringsarbejde

Alle guider og chauffører var så søde og rare. Specielt vores chauffør til Halong Bugten var meget opfindsom. Han kunne intet engelsk, men sad og indtalte på vietnamesisk på sin mobil, som lavede en google translate til dansk. Og han fortalte rigtigt meget på den tur😊

Vi vil gerne at I takker vores chauffører og specielt vores guide: Hop til Cu Chi tunnelerne. Han var fantastisk og meget sjov og inspirerende at tale med.

For resten lå der i vores togkupe fra Saigon til Da Nang en forseglet pose med ren hovedpude, lagen og sovepose. Så vi behøvede ikke vores silkelagner😊

Endnu engang tusind tak for en super lækker tur.

Vietnam er et fantastisk land med en hel masse fantastiske mennesker og de har rigtigt god mad. Skulle vi tage af sted igen, så vælger vi helt klart jer at rejse med

Med venlig hilsen
Anne-Marie og Christian

100_2374

Hej med jer

Da jeg ikke kan forstå at bruge spørgeskemaer på denne måde skriver jeg vores oplevelser i denne mail.

Turen var rigtig god. Fra en lignende tur til Thailand vidste vi at en rundrejse var hård. En lang flyvetur kommer vi over. Forholdet i rundrejse mellem ture og fritid er svært, da vi vælger rundtur for at se landet som helhed. Omvendt er vi så mættede af oplevelser, så vi trænger til at slappe af. FEKS første dag i Hanoi.
Der var bytur og spisning og vanddukketeater. De fleste nikkede med hovederne under dukketeater,

De indlagte fridage var svære at sige nej til de alternative oplevelser.

Det var som sagt meget komprimeret, så jeg kan ikke komme med bedre forslag.

Samtidig en stor tak til Carsten for hans store viden og gode humør, hvor hans sprogkundskaber ligeledes gav et godt løft til turen.

En tur som vi kun kan anbefale.

Med venlig hilsen

Carsten og Margrethe

Artisans d'Angkor01

Hej Flemming

Så er vi vel hjemme igen efter en fantastisk tur til Vietnam, alt forløb uden problemer.
Det var en super god oplevelse, stor ros for din/Jeres planlægning af vores ferie. Gode hoteller, kompetente guider, tilpas mix mellem arrangementer og tid på egen hånd. Overalt mødte vi kun glade mennesker og velvilje til at yder os bedst mulig service.
Alle mødte til aftalt tid, transport mellem de forskellige destinationer fungerede perfekt, intet kiksede. Masser af gode oplevelser.

Så stor tak for indsatsen, vi er meget tilfredse med vi valgte Jer som hjælp til vores ferie 😊.

Venlig hilsen
Bente og Finn
Ann og Jes

cam019

Hej Flemming

Når man tager på sådan en lang rejse, har man nogle store forventninger til, både de øvrige rejsende og især vores rejseleder. Her må jeg virkelig sige, at vi fik den bedste rejseleder vi nogensinde har haft og vi har været på en del større ture, her har du en virkelig engageret rejseleder som du virkelig kan være stolt af og det gør det absolut ikke mindre værd, at han kan tale vietnamesisk.
Hans store viden om de forskellige ting vi var ude at opleve, har givet os så meget, at vi kunne indleve os i det vietnamesiske folks laden og gøren.

Vi var en stor gruppe, men et fantastisk harmonisk hold og her kom Carstens rummelighed og altid smilende væsen til ære og værdighed. Vi havde nogle gode lokale guider, der var kun lige en, han faldt total igennem, men igen reagerede Carsten promte og så var han ude og en ny kom til.

Dette er en tur vi vil komme til at tale med mange om og vi vil kun have stor ros om denne, lige fra vi mødte jer til foredrag i Århus og til vi møder verdens bedste guide, så det bliver sikkert ikke sidste gang, vi vil kontakte jer for, at høre hvad i har af andre spændende ture.

De bedste hilsner
Kirsten og Dan

Laos 291

Kære Giang og Flemming

Vi vil blot fortælle, at vi var meget tilfredse med vores rundrejse i Vietnam. I havde arrangeret en meget velfungerende tur med et godt flow af seværdigheder kombineret med gode hoteller og opholdssteder samt restauranter, hvor vi altid gik derfra med spændende lokale madoplevelser. De lokale guides tilknyttet turen var også meget engagerede og venlige og havde en rigtig fin viden om deres hjemland og kultur.
Vores sidste guide i Saigon skal have et særligt ord med på vejen, for han var fantastisk.

Med mottoet “bedre sent end aldrig” vil vi takke jer for en skøn, interessant og oplevelsesrig ferie.

Mange hilsner
Linda og Peter.

IMG_5192

Hej Flemming.

Vi har nu været hjemme i nogle dage efter vores tur til Vietnam.
Vi har haft alletiders rejse i det dejlige land.
Det har været et interessant og varieret program – travlt, men ikke for travlt 😀.

Seværdigheder og hoteller (også junke og nattoget) levede helt op til vores forventninger.

Carsten har en meget stor del af æren for den meget vellykkede rejse. Han har helt styr på tingene, han har overblik, han er meget vidende, og så har han et engagement og et overskud der bare er imponerende. Han er en virkelig god rejseleder.

Så fra os skal der lyde tak for en dejlig ferie. Vi vil varmt anbefale andre at tage med jer til Vietnam.

Hilsen Stig & Henriette

lavela cruise 5

Hej Flemming.

Så er vi tilbage igen i Danmark efter en rigtig dejlig og veltilrettelagt tur til Vietnam.

Hotellerne vi boede på var skønne. Vi fik ændret lidt på golftiderne, da først vi var dernede, så vi bla. fik en morgentid på Montgomery, og en tidligere tid på Vinpearl, den dag vi skulle videre til Saigon. I øvrigt rigtig fine baner alle sammen, især Ba Na Hills var meget flot – godt vi ikke ændrede den til Montgomery. Turen derud var heller ikke helt så lang som frygtet (ca. 1 time).

En stor oplevelse at se Hoi An – og nytårsfejringen. Og så var der jo dejligt varmt – ikke under 27 grader hvilket de sagde var rigtig usædvanligt for årstiden i Hoi An sagde de lokale.

Specielt guiden i Saigon skal i øvrigt have ros – han talte godt engelsk og var meget engageret.

Så alt i alt – vil vi igen – gerne give Vietnam Travels de bedste anbefalinger 😊

Bedste hilsner
Bente

IMG_9109

Hej
Vi vil bare lige sende en besked om, at vi nu er godt hjemme, efter at vi har været på turen “Vietnam Emotion” med afrejse den 24-1-2029 – og med tilkøb af badeferie. Alt har klappet perfekt. Vi har været super tilfredse med indholdet af oplevelser, hoteller mv. Vi vil bestemt også fremhæve Karstens store talenter, som guide.
Følgende er bestemt ingen klage. Men grundet det (meget spændende) Vietnamesiske nytår, så har vi fået ekstra oplevelser med, men det har modsat også medført, at nogle af de annoncerede udflugter og oplevelser ikke har kunnet gennemføres. Det ville måske være en god info fremadrettet til rejsende, der er på turen i nytåret.

Men en kæmpe tak skal lyde for en helt fantastisk tur. Vi har allerede rost Jer til skyerne til potentielle nye kunder.
Vi har virkeligt været begejstrede for landet og jer som udbydere for vores ferie!

Mange hilsner fra Steen og Karin

2007-02-02 06.55.24

Hej Flemming.

Hverdagen er i fuld gang, og vi er for længst hjemme igen, efter endnu en fantastisk tur til Asien. Pt synes det en smule uvirkeligt, men når vi så kigger billederne igennem, og det har vi efterhånden gjort mange gange, ja, så er vi tilbage i de mange fine oplevelser og stemninger. Ugen i Laos var en stor liste af highlights. Vi dumpede lige ned i smukke og charmerende Luang Prabang, og var solgt på stedet. 3Nagas er tillige et rigtig dejligt hotel, med et yderst serviceminded personale, og beliggenheden er helt perfekt.

Nong Kiau og Muang Ngoi var lige i øjet. Vi glemmer aldrig vandreturen ind over rismarkerne, gennem vadesteder mellem bjergene ind til Ban Houay Boor og tilbage igen, med besøg i ThamKaang hulen, hvor vores guide selv havde boet under krigen. Desuden var sejlturen tilbage til Nong Kiau i sen eftermiddagssol helt ubeskrivelig smuk.
Køreturen til Nong Kiau og derfra tilbage til Luang Prabang, har gjort et uudsletteligt indtryk. Her fik vi set hvor smukt der er i Laos, men også hvor fattigt der er, og de vilkår befolkningen lever under. Det tog 3½ time at køre de ca. 140 km, – det siger lidt om infrastrukturen.

Highlights fra Cambodia er helt uden tvivl Tatai og Koh Andet Eco resort. Det er svært at sætte ord på oplevelsen, men vi har en stor anbefaling at give videre.

Overordnet har vi endnu engang erfaret, at det der sætter de største spor på sådan en rejse, er naturen og de mennesker vi har mødt. Vi har haft dygtige guides over hele linjen, og set det man skal, ved et første besøg, men ikke mindst har vi kunnet spørge og har fået svar på vores spørgsmål omkring levevilkår.
Her skal også lyde en stor anbefaling af Vietnam Travels evne til at finde projekter og hoteller/overnatninger, hvor vi med vores økonomiske formåen kan være med til at støtte udsatte grupper og/eller lokalbefolkningen. Det har vi det godt med, og tænker at I fint kunne være mere tydelige omkring det som et tilvalg, det giver ufattelig god mening!

I de mørke aftener, over hyggelige middage, er det ikke noget problem at planlægge turen over alle turene gennem Vietnam, Cambodia og Laos. Det håber vi at kunne realisere i fremtiden. Lige nu er vi stadig høje over turen til Laos og Cambodia 😊 og endnu en tur hvor alt klappede!!

Med venlig hilsen
Torben og Lone

bana2

Hej Flemming!

Vi er så glade for turen. Du har valgt interessante perler til os. Alting klapper og så dejligt at vi ikke behøver tænke på hvordan vi nu kommer videre. Glade for at du har plukket tilpas mange aktiviteter. Finn har dog bestilt et madlavningskursus her i Hoi An, nu skal han hjem og lave vietnamesisk mad. Vi fik et lille kursus på båden i Halong Bay i hvordan man laver forårsruller. Super.
Tak.

Finn o Birgit

Billede 043

Kære Giang og Flemming,

Så er vi vel ankommet til DK, efter en fantastisk ferie i Vietnam.

Som skrevet før, var nytårsaften på Hotel Grand Mercure, helt i top.

Fin hjælp fra hotel Song Cong i Da Nang, da jeg blev syg. Hvis I på nogen måde har kontakt til dem igen, må I meget gerne rose dem fra os.

Hotellerne både i Hue og Hoi an var også tilfredsstillende efter vores smag. Personalet på alle hotellerne var meget servicemindet og gør hvad de kan.

Transport med taxa og guide, var også fint. Rolige chauffører, som klarede Vietnams trafik glidende, på intet tidspunkt følte vi os utryg.
Guiderne var søde og prøvede virkelig at gøre hvad de kunne for at vi fik mest muligt ud af oplevelsen.

Stor ros til dig Giang mht dit forslag om at se Truc Lam Bach Ma Zen Monastery. Jamen jamen, det var en kanon oplevelse – der var så fint… -stille og roligt – ikke mange mennesker, vi var “næsten alene i verden”.
Fint sted vi spiste frokost – dejligt seafood.
Chauffører og guiderne kom hver gang til aftalt tid, så vi ikke skulle vente på dem, det var også rigtig dejligt.

Ved ikke om det er noget I har bedt om, men det var også rigtig dejligt, at vi på alle hoteller, fik 2 flasker vand/dagligt.

Der er sket meget i Vietnam, siden vi besøgte dem for snart 9 og 14 år siden. Det føles som der er lidt mere velstand, de bygger mange steder, store Resort.
Men et dejligt land at rejse i…….

Vi har jo lovet at vende tilbage med, for os gode spisesteder. Det er svært, da man spiser godt i hele Vietnam…. vi elsker deres mad.

Vi benyttede nogle at jeres forslag, som levede op til forventningen.
Vi spiste hos Noi Dat, 168 Tran Bach Dang, dejligt Vietnamisk.
Fik en skøøøøn Pho hos NoName coffee & Restaurant, 199 Nguyen Van Thoai
Begge i Da Nang.
Risotto Restaurant, 14 Nguyen Cong Tru Str Hue City
I Hoi an, spiste vi rundt i byen, men også lige hvor vi boede, både hos naboen og lige over for hotellet. Lidt ud af byen – alle typiske Vienatnamisk vi fik som sådan ingen regning, så vi har ikke så meget at skrive.
Men vi gik ind hvor vi syntes det så ok ud, vi var heldigt fik ikke noget med maven – tog vores forholdsregler og sunde fornuft. Går man ind og spiser på typiske Vietnamtisk, spiser man godt nok rimeligt. Vi kunne købe “3 retter” tilsammen en øl og vand = D. kr 50,- og så gik vi derfra godt mætte…

Så er der jo lukket gode kaffebare op (lidt internationalt) hvor man kan købe gode kaffer (som espresso i DK). Vi købte dagligt og brugte bl.a. Highlands Coffee, men der findes også andre. 1 x americano (str.M) og 1x latte (str.M) =104.000 dong og det kan man vel ikke sige noget til…..

I Da Nang tog vi Coco Bus (hop on/off). det kan anbefales, vi kom bl.a. op til Lady Buda, men jo også rundt i byen.

I Hue købte vi, på hotellet, en guide rund tur, hvor vi bl.a. så Citadellet, sejlede på duftens flod m.v. Det er også anbefaleles værdiget.

Man kan sige, at det måske ikke var den bedste årstid at rejse til Vietnam, hvis det er vejret og varmen man går efter. Men vi havde hjemmefra tjekket vejrudsigten, så vi havde tøj med til lidt af hvert. Fordelen ved denne årstid er så til gengæld at der ikke er helt så mange turister. Og under alle omstændighed, var/er vejret varmer end i DK 😉

Mange hilsner fra Allan og Lisbeth

VN-Cam-Laos 127

Hej Giang og Flemming.

Natten til fredag kom vi hjem til Kolding efter at have været på en rigtig dejig 15 dages rejse – Vietnam Free & Easy – som vi købte hos jer. Det var jo et køb med lidt kort varsel, da vores oprindelige rejse med det hollandske firma Travelbird jo røg i vasken, men vi må sige, at rejsen med jer fuldt ud levede op til vores forventninger – plus lidt til.
Nu er Vietnam jo et land, som er nemt at rejse i. Befolkningen er venlig og imødekommende, og det er tydeligt, at man er vant til at håndtere turister. Men det program I havde lagt for vores tur passede også perfekt til det vi gerne ville – med en kombination af på forhånd fastlagte udflugter og ture og muligheden for at tage på opdagelse på egen hånd.

Og hele logistikken fungerede også perfekt. Alle aftaler blev overholdt – vi blev hentet, når vi skulle hentes, og i øvrigt var personalet på alle vore hoteller yderst hjælpsomme. Eneste lille usikkerhed var, da vi skulle med privat chauffør fra hotellet i Hanoi til banegården for at tage nattoget. Her blev vi sat af ved et hotel lige ved banegården, og skulle her have togbilletter. Damen i hotellets skranke talte ikke alt for godt engelsk, og toget var forsinket på grund af de foregående dages megen regn. Her blev vi lige lidt usikre, fordi informationen ikke var al for god, men vi kom afsted med tre kvarters forsinkelse efter, at vi et kort øjeblik havde været nervøse for, at vi slet ikke ville komme afsted den aften.

Et andet lille moment af usikkerhed var her onsdag aften, da vi blev hentet i lufthavnen i Hanoi og kørt til hotellet i Hanoi til den sidste overnatning. Her bad chaufføren om en voucher, og vi fortalte ham, at sådan én havde vi ikke. Så gav vi ham papirerne fra jer med turnummeret, som han så affotograferede og med hjælp fra personalet på hotellet fik vi forklaret chaufføren, at han nok skulle få sin betaling for turen – udover de tre dollars i drikkepenge vi gav chaufføren.

Men altså samlet set – ja, så fungerede tingene fremragende, og det er jo en rar ting at vide, når man som vi både skulle med tog, på bådtur i Halong Bugten og flyve indenrigs to gange. Så er det godt, at man ikke skal stå og vente på en chauffør, som ikke kommer.

En anden ting var hotellerne. Vi havde jo valgt tre-stjernede hotelle for at spare lidt på pengene. Og de hoteller vi kom til at bo på var jo aldeles fremragende, og de kan da vist godt tåle sammenligning med et tre-stjernet hotel i Europa. Det var meget fine hoteller – og hotellet i Hue, Century Riverside, var jo så oven i købet fire-stjernet. På alle hotellerne var personalet meget imødekommende, og blandt andet i Hue kom der straks en sød kvinde og fortalte os om de forskellige udflugtsmuligheder. Vi købte så til dagen efter en heldags-udflugt til de gamle kongelige paladser med indlagt frokost – til 39 dollars pr. person, og her fik vi fuld valuta for pengene. Det var godt nok en heftig regnvejrsdag, men en meget fin udflugt alligevel.

Et par af højdepunkterne på vores tur var naturligvis de 24 timers bådtur på Halong Bugten. Det blev en fantastisk dejlig tur og stor oplevelse, og på båden Oriental Sails blev der da i den grad kræset om gæsterne. Et andet højdepunkt var turen til Cu Chi tunnellerne. Både Grete og jeg er jo gamle nok til at kunne huske Vietnam-krigen, og det gjorde her stort indtryk med egne øjne at se det område, hvor Vietcong-partisanerne med list og snilde bekæmpede den amerikanske krigsførelse. Og det var også en lidt klaustrofobisk oplevelse selv at prøve at kravle de 25 meter gennem én af tunnelerne.

Med hensyn til højdepunkter – ja, så var det også et højdepunkt af den mere behagelige slags at komme ud og bo på Mekong Lodge, hvor vi jo så også blev beværtet med fremragende mad. Men også cykelturen, bådturen og sejlturen til det flydende marked var store oplevelser. I det hele taget fik vi på turen også et godt indtryk af dagliglivet i Vietnam, og man kan ikke andet end have respekt for vietnameserne, som i den grad knokler for at tjene til dagen og vejen – fra tidlig morgen til sen aften. Men vietnameserne har så i øvrigt altid været seje. Hvis de ikke havde været det var det næppe lykkedes for dem i 1975 at besejre verdens største militærmagt, USA, som måtte trække sig slagne tilbage fra en krig, som heller ikke havde opbakning hos dem amerikanske befolkning. Men det er jo en helt anden sag.

Nå, men disse ord vil vi bare sige jer tak for en dejlig tur. Vi forventer ikke det er sidste gang vi tager til Vietnam, og vi vil meget gerne rejse med jer igen – ligesom vi også vl anbefale jer til venner og bekendte. Næste gang skal vi opleve mere det nordlige Vietnam – blandt andet Sapa, men nu skal vi lige trække vejret og fordøje de mange oplevelser var har haft de foregående 15 dage.

Tak for oplevelserne.

Mange hilsner
Ole & Grete

4
Hej Giang Vi sidder nu i lufthavnen i HCMC. Det har været 14 fantastiske dage her i Vietnam, hvor alt bare har fungeret optimalt. Vores chauffører og guider har altid været der til aftalt tid og har været utrolig flinke og hjælpsomme. Vi skal hilse dig og din mand fra guiden Loi/Loy? , som vi havde fornøjelsen af i HCMC. Da vejret ikke lovede godt pga tyfonen i Halong Bay, blev vores tur derud fremrykket helt uden problemer. Hotellet Skylark informerede os grundigt. Vi vil fremover anbefale Vietnam Travels til vores venner, så er de nemlig sikker på at deres rejse vil blive vellykket. Tak😊 De bedste hilsner Kirsten og Aksel
18 Mekong 2203

Vietnam travels har arrangeret en skøn individuel tur for os og vores 3 unge mennesker. Præcis som vi havde bedt om det. vi er meget tilfredse med deres valg af hoteller til os, de levede til fulde op til vores forventninger. Og specielt hotellet i Hoi An er et vi ønsker at vende tilbage til på vores næste rejse til Vietnam til næste forår.
Det er ikke sidste gang at vi benytter dem som rejse-med-arrangør.

De bedste hilsner,
Susan

DSC00224

Kære Flemming og Vietnam Travels,

Tak for en dejlig tur!!! Kvaliteten af hotellerne var meget høj, og vi er ikke enige endnu om hvilket hotel var bedst. Siem Riep var min favorit, Gitte var meget glad for Phnom Penh, uden at kunne sige noget forkert om de andre steder, hvor især Hoi An og Saigon scorer højt. Vi havde 3 dejlige guider med på vejen, på Halong bugten, i Mekongdelta og i Angkor Wat. Vi blev også ringet op af kontakterne i Vietnam angående mødetidspunkter, check ind til toget etc. Og så har vi bare gået gaderne tynde i Hanoi, Saigon, Hue, Hoi An, Phnom Penh , nydt trafikkaos markeder, mennesker, dyr etc. Udviklingen går meget stærkt derude, det autentiske er ved at forsvinde? Vi er meget glad for at have været af sted, måske prøver vi igen om 5-10 år, vi kender et rejsebureau som leverer topkvalitet!!

Kærlige hilsener

Gitte & Willem

Cam 061

Kære Giang og Flemming.

Vi er nu hjemme igen efter en uforglemmelig tur til Vietnam. Hver eneste dag glædede vi os over hvor godt i havde tilrettelagt alt på turen . Vi havde nogle rigtig gode og imødekommende guider, og boede på dejlige hoteller, og var på nogle spændende udflugter.
Alle var vi enige om at det var en dejlig tur. Lige den tur som Hugo og jeg havde håbet på.
Tak for et usædvanligt godt forarbejde fra jeres side.

Mange hilsener fra
Hugo og Åse

Hilmar & Elin 1

Kære Giang

Vi ar netop været på 2 ugers Free and Easy rejse i Vietnam arrangeret af Vietnam Travels. Vi er en familie på 4 med 2 voksne børn. Alt klappede og der var tænkt på alle detaljer, og alligevel havde vi en fornemmelse af at være os selv på rejsen. Vi er virkelig tilfredse og vil gerne anbefale alle der ønsker at rejse alene eller som gruppe at bruge Vietnam Travels service og store viden om et fantastisk land.

Lene

Img2013-02-18-373

Hej Flemming og Nguyen

Så er vi hjemvendt fra en fantastisk ferie👏 Alt klappede og turen var fint afstemt med aktiviteter og lidt fritid. Maden var fantastisk og inspirerende.
Guiderne var af meget varierende kvalitet. De guides vi havde først på turen og som heldigvis var dem vi havde længst var de bedste (Son og Nam) de var okay til engelsk og havde en brugbar viden om landet, som de var gode til at formidle. Så havde vi 2 guides derefter som var meget svære at forstå og som heller ikke bidrog med viden om turene.
Vi har aldrig rejst i gruppe før, men det var ganske godt, for vi svingede godt sammen.
Turen var virkelig godt sat sammen, så jeg kan godt forstå mine forældre anbefalede os at bruge Vietnam Travels og jeg vil bestemt også anbefale jer👍

Vi vil gerne sige jer tak for en skøn ferie.
Med venlig hilsen
Lenette og Jørgen

danang 8

Kære Vietnam Travels.

Vi er nu hjemme igen efter en hel fantastik ferie og oplevelsestur i Vietnam. Alt klappede, og der var tænkt på alle detaljer og vi havde alligevel følelsen af at være os selv på ferien. Vi er så tilfredse med det hele. Det har I en stor andel i, så tusinde tak for det. Vi giver jer gerne vores allerbedste anbefalinger og vil klart pege på jer som arrangør, når vi hører om nogen der også har lyst til at opleve denne spændende del af verden.

Mange hilsener
Oskar, Julie, Marius og Lene

dalat 5

Kære Giang

På vegne af hele min familie, vil jeg gerne takke mange gange for en MEGET vellykket og velplanlagt tur til Vietnam fra 25/3 til 8/4.

Vi fik mange store oplevelser med hjem og alting fungerede perfekt. En enkelt undtagelse:

Den dag vi fløj til Ho Chi Minh City fik vi hverken vådt eller tørt før vi var fremme ved Mekong Lodge. Ok, men vi skulle måske bare have været forberedte på det;-)

Vi vil varmt anbefale Vietnam og Vietnam Travels til andre.

Mange hilsner fra Mette Hammerum

Hoi an 2

Hej Giang.

Så er vi hjemme igen fra en fantastisk vellykket ferie i Vietnam.

Du skal have mange tak for det gode program. Specielt var de to ekstra dage, hvor du foreslog Mekong Lodge og Can Gio en stor succes,

Her et par korte bemærkninger om vores oplevelser:

– Jeg havde problemer med at checke ind via internettet på Singapore Airlines. Først kunne jeg ikke komme ind 48 timer før afgang, og senere heller ikke 24 timer før afgang. Det viste sig at være min arbejdsplads´ sikkerhed (”firewall”), der var skyld i problemet. Jeg endte med at checke ind via min mobil uden problemer. Så lærte jeg det…..
– Vi havde jo adskillige gange, hvor vi skulle afhentes i lufthavn eller på hoteller. Vi går selv meget op i at møde op til den aftalte tid. Og det skal jeg love for at diverse guider og chauffører også levede op til. Specielt var Can Gio turen imponerende. Her skiftede vi vist transportmiddel mere end 10 gange. Og der var ikke ventetid én eneste gang. Eneste gang vi havde en kort ventetid (15 minutter), var ved afhentning i lufthavnen på Phu Quoc. Her var chaufføren vist faldet i søvn i bilen ;+)
– Mekong Lodge var utrolig charmerende. Og det var jo ekstra luksus, at vi det sidste døgn var eneste gæster på hotellet. Så vi havde madkursus og restaurant helt for os selv. Om morgenen blev et bord båret ud til vandet, og der blev disket op med den helt store morgenmad til os.
– Chauffører og guider var hele vejen igennem både dygtige og tiltalende. Specielt vil jeg fremhæve Do tien Loi, som vi havde stor glæde af at tilbringe mange timer sammen med.
– Eneste oplevelse vi godt kunne have været foruden var frokosten på Cuc Gach Quan Restaurant. Maden var ringe (kødet stort set uspiseligt) og betjeningen højst mærkværdig. Kan se på Tripadvisor, at folks meninger om stedet er meget blandede, men vi fandt bestemt ikke stedet et besøg værd.

Men som jeg startede: alt i alt har vi haft en fantastisk god ferie fyldt med gode oplevelser. Så vi agter bestemt at vende tilbage til både dig og Vietnam!

Venlig hilsen
Thomas

vietnam-3225767_1920

Hej

Troels og jeg vil sige tak for en godt arrangeret Vietnam tur. Alt gik på skinner og vi blev mættet at oplevelser.
Har anbefalet jeres selskab til andre.

Vh Troels og Helle

DSC_0115

Så er vi kommet tilbage til Phuket…

På alle tres vegne vil jeg gerne sige tak for en formidabel tur.

Hotellerne vi boede på var rigtig gode og serverede noget godt mad, særlig Mekong Lodge, hvor maden og betjeningen var helt i top.
Vi har også nogle rigtig gode oplevelser med hjem, ikke mindst på grund af guiden Phong (Randy) som var utrolig venlig og meget dygtig, han kan varmt anbefales.

Så alt i alt er vi særdeles tilfredse, og I har gjort et godt stykke arbejde.

De bedste hilsner fra
Finn, Peder og Per

fishermen-2983615_1920

Hej Flemming.

Vi vil gerne alle 4 takke for en rigtig dejlig ferie fyldt med mange gode oplevelser, gode guider, fine hoteller og rigtig god service.
Tak til jer i Danmark for jeres tilgængelighed, altid hurtige respons og gode service.

Det havde dog været rart, hvis cyklerne i Dalat havde været helt klar, da vi kom og hvis alle gearene på dem havde virket, når nu der er så stejle stigninger.
Vi har allerede anbefalet Vietnam Travels til noget familie, men nu må vi se, hvad de beslutter.


Med venlig hilsen
Bente, Knud, Steen og Helle

Scroll to Top

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.