Topmenu

Studierejse

VIETNAM ER ET SPÆNDENDE REJSELAND

INTRODUKTION AF REJSEN

Studierejse

Udover vores forskellige oplevelsesrundrejser til danske rejsende som skal på ferie, så har vi gennem årene arrangeret studieture for handelsskoler og faglige ture for danske foreninger og organisationer.

Studieturene har typisk sigte på at give indblik i Vietnam på flere områder. Programindholdet spænder fra emner som Vietnams nyere historiske udvikling, besøg af danske NGO’er og virksomheder, der har produktion i landet, visit på en tilsvarende uddannelsesinstitution, og udflugter som giver indtryk af almindelige vietnameseres dagligdag.

halong0115
Photo 04-06-12 06.26.21
Photo 05-06-12 03.54.20

Afhængig af studieturens længde kan flere landsdele besøges og flere programpunkter med forskelligt formål for øje planlægges. Men f.eks. Sydvietnam eller Nordvietnam vil godt kunne give indhold til en 8-19 dages rejse med et varieret program, mens flere dage giver bedre tid til at besøge flere steder. Et program kunne berøre følgende områder og besøgsmål:

Sightseeing af seværdigheder, som belyser Vietnams nyere historie og samfundsudvikling. Dette gælder attraktioner som giver indblik i både politiske, kulturelle og økonomiske områder.

Besøg af danske virksomheder. En del danske virksomheder har etableret sig i Vietnam og via vores netværk arrangerer vi besøg til firmaer, der har outsourcet dele eller hele deres produktion. Dette gælder fremstilling af tekstiler, smykker, møbler, keramik, saftkoncentrater til produktioner i den tertiære servicesektor med billedredigering, opsætning af magasiner og internetdesign.

Andre programpunkter kan være informationsmøder. På den danske ambassade til en lidt generel introduktion af Vietnam, danske interesser og arbejdsgangene på en ambassade. Enkelte danske NGO’er har fortsat projekter kørerende i Vietnam, og et møde giver indblik i hvordan disse organisationer arbejder og hvordan deres projekter skaber værdi for lokalbefolkningen.

Det faglige indhold er oftest krydret med nutidige oplevelser og kortere ophold i provinssteder, hvor I skifter bekendtskab med hvordan vietnamesernes dagligdag ser ud udenfor de store byer. Her forefindes en del lavteknologisk fremstilling i små virksomheder eller familieforetagender. Sådanne udflugter og ophold kan krydres med et mere aktivt element med at cykle og sejle for at opleve en natur og landlivet, samt muligheden for besøge private hjem.

Der kan tages kontakt og planlægges besøg på en tilsvarende uddannelsesinstitution med formål at udveksle information om kernefag, studieretninger og måske opnå enighed om at de studerendes liv i både Danmark og Vietnam er både berigende og “hårdt”.

Endelig kan en studierejse suppleres med anderledes oplevelser, lige fra et vietnamesisk madlavningskursus, streetfoodtur på motorcykel, en forestilling af vanddukketeater eller en mindre vandretur i bjergrige egne og blandt minoritetsfolk. Derved at det faglige indhold indimellem krydres med underholdende programpunkter.

Skulle jeres uddannelsesinstitution eller klasse gå med planer om en studierejse til Vietnam, så kontakt os. Så vil vi gerne være sparringspartner og medarrangør på en studietur, hvor vi i samarbejde skaber et programindhold som imødekommer jeres ønsker og krav.

2016-03-29 07.45.22

Uforpligtende rejsemøde

Book et rejsemøde hos os
i Hammel eller et onlinemøde når det passer jer, Også om aftenen og i weekenden.

Scroll to Top

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.