Topmenu

Vietnam golf rejse

VIETNAM ER ET SPÆNDENDE REJSELAND

INTRODUKTION AF REJSEN

Vietnam Golfrejse

At Vietnam efterhånden er et etableret rejsemål er nok kendt for de fleste, men at en rundrejse i Vietnam nemt kan kombineres med golf kan muligvis være nyt land for nogen. Der er gennem de seneste årtier etableret en hel del golfbaner af international standard i nærheden af de store byer og nær interessante turistmål.

Denne Vietnam golfrejse byder på en løbende afveksling mellem dage med sightseeing og dage med 18 hullers golfspil. Turen inkluderer 4 runder golf på 4 forskellige udvalgte baner, således at I kommer til at spille på nogle af de bedste baner i hhv. Nord-, Midt- og Sydvietnam. Golfen kombineres med programdage med spændende seværdighedsbesøg af Vietnams største sights i de tre landsdele, samt ophold og oplevelser på båd i den smukke Halong bugt og på en skøn lodge i Mekongdeltaet.

I rejseprogrammet er der sørget for overnatning, al transport, en del måltider og privat engelsktalende lokalguider vil ledsage og guide jer på programdagene med planlagt sightseeing. På dage med golf er der arrangeret transport, greenfee, caddie og booket tee off tider.

Tiltaler dette rejseprogram jer, dog med justeringer iht. ønske om mere eller mindre golf, eller tilføjelse af badeophold, så kontakt os. Vi kan hurtigt tilføje individuelle ønsker eller vejlede om alternative destinationer, således at rundrejsen bliver lige det I ønsker.

  • På vores rejser med Halong bugten benyttes kun både, hvis sejlrute kommer til Bai Tu Long eller til Lan Ha, hvor der ikke er så mange cruisebåde og turister.
golfvantri01

REJSEDATA

Rejse Vietnam Golfrejse
Varighed 16 dage fra Nord til Syd Vietnam
Igennem steder Hanoi – Halong Bugten – Hue - Hoi An – Ho Chi Minh City - Mekongdelta
Rejseleder Engelsktalende lokalguider
Afrejsetidspunkt Der er daglige flyafgange fra Danmark til Vietnam
Ferieforlængelse Rejseprogrammet kan tilpasses yderligere, hvis der ønskes forlængelse af ferien med flere fridage undervejs, afslutning med badeferie eller rejse til Cambodjas største seværdigheder.

REJSEns PRIS

Hotel standard 2 personer 3 personer 4 personer 5 personer
3 stjernet 15.900 14.600 14.200 14.500
3+ stjernet 16.300 15.300 14.500 14.700
4 stjernet 20.600 19.300 18.700 18.900
4+ stjernet 20.700 19.500 18.900 19.100
Charm * 17.000 15.800 15.200 15.400

De angivne priser for rejseprogrammet er fastsatte priser per person
og EKSKLUSIV OVERSØISK FLYBILLET.

De billigste flypriser starter fra 4.550 kr. per person for København-Vietnam t/r, og lidt dyrere fra provinsen og Hamborg.

Kontakt Vietnam Travels og få et uforpligtende tilbud på de oversøiske flybilletter. Vietnam Travels har samarbejde med alle store flyselskaber med udrejse fra København, Billund, Aarhus, Aalborg og Hamborg. Prisen på flybilletter varierer i henhold til rejseperiode og flyselskabernes løbende kampagner.

* Charm hotelstandard er en blanding af både kategoriserede og ikke-kategoriserede hoteller (svarende til mellem 3 og 4 stjernet hotelstandard). Det er hoteller, der som regel har et mindre antal værelser og som enten har en særlig indretning eller historisk reference.

Inspiration

Få mere inspiration om
Vietnam, Cambodja,
Laos & Thailand her

Scroll til toppen

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi resjer drØmmene

NYHEDSBREV

Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Ny afgang

vietnam emotion

RUNDREJSER MED DANSK REJSELEDER

19. marts - 03. april

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.