Topmenu

Vietnam golf rejse

VIETNAM ER ET SPÆNDENDE REJSELAND

INTRODUKTION AF REJSEN

Vietnam Golfrejse

At Vietnam efterhånden er et etableret rejsemål er nok kendt for de fleste, men at en rundrejse i Vietnam nemt kan kombineres med golf kan muligvis være nyt land for nogen. Der er gennem de seneste årtier etableret en hel del golfbaner af international standard i nærheden af de store byer og nær interessante turistmål.

Denne Vietnam golfrejse byder på en løbende afveksling mellem dage med sightseeing og dage med 18 hullers golfspil. Turen inkluderer 4 runder golf på 4 forskellige udvalgte baner, således at I kommer til at spille på nogle af de bedste baner i hhv. Nord-, Midt- og Sydvietnam. Golfen kombineres med programdage med spændende seværdighedsbesøg af Vietnams største sights i de tre landsdele, samt ophold og oplevelser på båd i den smukke Halong bugt og på en skøn lodge i Mekongdeltaet.

I rejseprogrammet er der sørget for overnatning, al transport, en del måltider og privat engelsktalende lokalguider vil ledsage og guide jer på programdagene med planlagt sightseeing. På dage med golf er der arrangeret transport, greenfee, caddie og booket tee off tider.

Tiltaler dette rejseprogram jer, dog med justeringer iht. ønske om mere eller mindre golf, eller tilføjelse af badeophold, så kontakt os. Vi kan hurtigt tilføje individuelle ønsker eller vejlede om alternative destinationer, således at rundrejsen bliver lige det I ønsker.

golfvantri01

REJSEDATA

RejseVietnam Golfrejse
Varighed 16 dage fra Nord til Syd Vietnam
Igennem steder Hanoi – Halong Bugten – Hue - Hoi An – Ho Chi Minh City - Mekongdelta
RejselederEngelsktalende lokalguider
AfrejsetidspunktDer er daglige flyafgange fra Danmark til Vietnam
FerieforlængelseRejseprogrammet kan tilpasses yderligere, hvis der ønskes forlængelse af ferien med flere fridage undervejs, afslutning med badeferie eller rejse til Cambodjas største seværdigheder.

REJSEns PRIS

Hotel standard 2 personer3 personer4 personer5 personer
3 stjernet20.45019.15018.75019.050
3+ stjernet20.85019.85019.05019.250
4 stjernet25.15023.85023.25023.450
4+ stjernet25.25024.05023.45023.650
Charm *21.55020.35019.75019.950

De angivne priser er FRA PRISER per person inklusive oversøisk flybillet med Emirates eller Qatar Airways fra København (provinstilslutning mulig).

* Charm hotelstandard er en blanding af både kategoriserede og ikke-kategoriserede hoteller (svarende til mellem 3 og 4 stjernet hotelstandard). Det er hoteller, der som regel har et mindre antal værelser og som enten har en særlig indretning eller historisk reference.

Inspiration

Få mere inspiration om
Vietnam, Cambodja,
Laos & Thailand her

Scroll til toppen

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi resjer drØmmene

NYHEDSBREV

Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.