Topmenu

Valuta i LAOS

Lao Kip (LAK) er den juridiske valutaenhed, i øjeblikket tilgængelig i pålydende værdi på 1.000, 5.000, 10.000, 20.000 og 50.000 kip. US Dollars, Euro og Thai Baht er også accepteret mange steder og er mere bekvemt at bære end store stakke af den lokale valuta. Banker, hoteller og smykker butikker tilbyder valutaveksling.

1 USD = 8.061 LAK
1 EURO = 9.924 LAK

For dagligdags udgifter, bære en blanding af amerikanske dollars og kip. For større genstande, eller hvor kursen værker i din favør, bruge amerikanske dollars. Til lokal transport, lokal restaurant og mindre indkøb, er det bedst at bruge kip. Når I er i landdistrikterne, husk at have små sedler med.

Større kreditkort som Visa og MasterCard accepteres på de fleste internationale hoteller, mange butikker og restauranter, og et par turist-orienterede virksomheder i Luang Prabang og Vientiane – men i andre dele af landet antage, at kun kontanter accepteres. Rejsechecks kan indløses i de fleste banker i Vientiane og andre større byer.

Banker, hoteller og smykker butikker tilbyder alle valutaveksling på en sammenlignelig pris.
I Vientiane, Luang Prabang, Pakse og andre store byer findes pengeautomater. Bemærk, at pengeautomater kun gives Kip, med et maksimum på omkring 1.000.000 kip per transaktion.

Scroll to Top

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.