Topmenu

Indokina Free & Easy

INTRODUKTION AF REJSEN

Indokina Free & Easy

Skelettet på rundrejsen står vi for – dvs. vi arrangerer alle de praktiske foranstaltninger i rejseprogrammet i form af transport, hoteller og nogle få programplanlagte udflugter. Hvad dagene i de respektive byer skal gå med – om I vil slentre rundt, gå på markeder, let eller intens sightseeing – det bestemmer I helt selv.

Rejseruten starter i Cambodja, bringer jer videre til Laos og den sidste halvdel af turen slutter i Vietnam. I henhold til vores vurdering af byernes størrelse, antal store seværdigheder og generelle attraktion ved destinationerne, er der mellem 2 til 3 dage i hver by til selv at gå på opdagelse. Skulle man ønske mere tid i enkelte af rejserutens steder vil det være nemt at udvide med flere programdage.

I Cambodja er der ophold i Phnom Penh og Siem Reap, hvor der er planlagt guidet sightseeing ved Angkortemplerne. I Laos oplever I den gamle kejserby Luang Prabang med afstikker til Ban Nioy Hai, hvor I skal bo på en lodge placeret i naturskøn landlig egn. I Vietnam rejser I fra Nord via Midt til Sydvietnam og har undervejs udflugter til Halong bugten med overnatning på båd og er 2 dage i Mekongdelta. På de programsatte ophold vil en engelsktalende lokalguide ledsage jer og fortælle om stedet, området og seværdighederne. 

20071106_092722_IMG_4260
amthuc0112

Rejsen er kendetegnet ved følgende:

  • Et program hvor I selv er herre over hvad dagene i byerne skal gå med
  • Al logistik omkring transport undervejs og hoteller sørger vi for.
  • Hurtig transportform af form af fly mellem landene og 2 indenrigflyvninger i Vietnam.
  • Der er arrangeret rundtur til Angkortemplerne og tre udflugter med overnatning i naturskønne omgivelser: I Halong bugtens forunderlige kalkstenslandskab overnatter I på båden på et 2-dages cruise. I Nordlaos og i Mekongdelta får I ophold i landlige og grønne omgivelser, og bor på skønne lodges
  • På vores rejser med Halong bugten benyttes kun både, hvis sejlrute kommer til Bai Tu Long eller til Lan Ha, hvor der ikke er så mange cruisebåde og turister.

REJSEDATA

Rejse Indokina Free & Easy
Varighed 21 dage fra Cambodja til Laos til Vietnam
Igennem steder Phnom Penh – Siem Reap - Luang Prabang - Ban Nioy Hai - Ha Noi - Halong bugten - Hoi An - Mekongdelta
Rejseleder Engelsktalende lokalguider
Afrejsetidspunkt Der er daglige flyafgange fra Danmark til Cambodja
Ferieforlængelse Rejseprogrammet kan tilpasses yderligere, hvis der ønskes forlængelse af ferien med flere fridage undervejs.

REJSEns PRIS

Hotel standard 2 personer 3 personer 4 personer 5 personer
3 stjernet 14.900 14.200 14.100 13.800
3+ stjernet 16.300 15.300 15.500 15.100
4 stjernet 18.100 17.100 17.300 16.900
4+ stjernet 22.800 20.200 22.000 20.700
Charm * 17.000 15.600 16.100 15.600

De angivne priser for rejseprogrammet er fastsatte priser per person
og EKSKLUSIV OVERSØISK FLYBILLET.

De billigste flypriser starter fra 5.250 kr. per person for København – Laos – Vietnam t/r, og lidt dyrere fra provinsen og Hamborg.

Kontakt Vietnam Travels og få et uforpligtende tilbud på de oversøiske flybilletter. Vietnam Travels har samarbejde med alle store flyselskaber med udrejse fra København, Billund, Aarhus, Aalborg og Hamborg. Prisen på flybilletter varierer i henhold til rejseperiode og flyselskabernes løbende kampagner.

* Charm hotelstandard er en blanding af både kategoriserede og ikke-kategoriserede hoteller (svarende til mellem 3 og 4 stjernet hotelstandard). Det er hoteller, der som regel har et mindre antal værelser og som enten har en særlig indretning eller historisk reference.

foredrag

Gratis Foredrag om rejser til Vietnam, Cambodja,
Laos & Thailand her

Scroll til toppen

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi resjer drØmmene

NYHEDSBREV

Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Ny afgang

vietnam emotion

RUNDREJSER MED DANSK REJSELEDER

19. marts - 03. april

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.