Topmenu

Turoverblik

M = Morgenmad / F = Frokost / A = Aftensmad, inkluderet i programmet, hvor angivet.

Indokina
Free & Easy

Dag 1: Afrejse Danmark
Flyafgang fra København eller provinsen.

Dag 2: Ankomst Phnom Penh
Ankomst til Phnom Penh, som er Cambodjas hovedstad. Den kaldes lidt kækt Asiens Paris i henhold til smukke arkitektur og brede boulevarder. I ankomsthallen står jeres chauffør med et skilt med jeres navn. Transfer i bil til hotellet i byen. Checkin og fri.

Dag 3: Phnom Penh // M
Fridag i Phnom Penh. Snup en rickshaw eller motorcykeltuc-tuc til kongepaladset, hvor der er adgang til nogle af de royale bygninger i paladsområdet og til Sølvpagoden. Besøg eventuelt det nærliggende Nationalmuseum, eller dyk ned i det mørkeste kapitel i landets historie ved Toul Sleng fængselsmuseum. Oplev de hyggelige sene eftermiddagstimer i gaderne nær kongepaladset, eller på en tagcafe på Sisavath Boulevard.

Dag 4: Phnom Penh – Siem Reap (bus) // M
Chaufføren bringer jer til busopsamlingssted. Herfra med fælles turistbus til Siem Reap – byen kendt for de mange Angkor-templer. Fra busstoppet i Siem Reap afhentes I og køres til jeres hotel. Resten af eftermiddagen og aftenen til at opdage Siem Reap by. Se og oplev cambodjansk night-leben på og i gaderne omkring Pub-street.

Dag 5: Siem Reap // M,F,A
Med guide og på motorcykelrickshaw (eller hvis ønskes på cykel eller i bil) besøges Angkor templerne: Angkor Thom Sydport. Bayon. Baphoun. Elefanternes terrasse. Thommanon. Chau Say Tevoda. Jungletemplet Ta Prohm, og selvfølgelig Angkor Wat, som er ikke mindre end et helt forblændende bygningsværk bygget for godt 800 år siden, som i sin byggestil og detaljerigdom er ganske uovertruffen. Om aftenen skal I opleve den yndefulde cambodjanske folkedans Apsara.

Dag 6: Siem Reap – Luang Prabang (fly) // M
Fri og tid til sightseeing inden transfer til lufthavn og fly om eftermiddagen køres I til lufthavn, hvorfra der er flyafgang til Luang Pabrang i Laos. Efter at have klaret visumformaliteterne bringes I til hotel check-in i byen. Fri til at få de første indtryk af den gamle kejserby.

Dag 7: Luang Prabang // M

Fridag til fornemme byens afslappede puls og snuse rundt i de mange kringelkroge som den gamle bydel gemmer på. Besøg undervejs kejserpaladset, det royal tempel Xieng Thong og et eller flere af de gyldne buddhistiske templer, som emmer af ro og mental fredfyldthed. Fald ind på en kaffebar eller an af restaurationerne langs floden.

Dag 8: Luang Prabang – Ban Nioy Hai (båd) // M,F,A
I starter dagen med en smuk bådtur op ad Mekongfloden til den hellige Pac Ou hulen, hvor i tusindevis af buddha-figurer er placeret af tidens besøgende. Videre på floden til lodgen som ligger i smukt landligt område, tæt ved en mindre landsby og Mekongfloden, og hvor de grønne og bjergrige omgivelser udgør den smukke ramme for lodgen. Her skal I bo på de 2 næste dage i en slags luksus safari-telt (hvor man kan stå fyldt oprejst).

Dag 9: Ban Nioy Hai // M,F,A
Dagene på lodgen byder på oplevelser og et unikt indtryk i det simple landliv. I besøger den nærliggende landsby og et får indblik i dagligdagslivet for minoritetsgruppen Kamu, og følger med i marken og afhængigt af sæson introduceres til såning/høst af ris og grønsager. Ligeledes byder opholdet på en række forskellige aktivitetsmuligheder på lodgen og en vandretur ud i de kuperede egne.

Dag 10: Ban Nioy Hai – Hanoi // M,F
Tid på lodgen inden I sejler tilbage til Luang Prabang. I bringes til jeres gamle hotel, hvor I senere afhentes og bringes til lufthavnen, hvorfra I flyver til Hanoi. Chaufføren venter på jer og kører jer til hotellet, som ligger byens gamle kvarter med de hyggelige snævre handelsgader og i gåafstand fra Hoan Kiem søen og Dong Xuan marked, som begge er nogle af Hanois pejlemærker.

Dag 11: Hanoi // M
Fridag til at opdage hovedstaden på egen hånd. Oplagte besøgsmål er den gamle præsident Ho Chi Minh mausoleum. Hans simple bolig pælehuset. Præsidentpaladset. Den ensøjlede pagode. Litteraturtemplet.

Dag 12: Hanoi // M
Endnu en fridag, og dermed god tid til at opleve Hanoi, som byder på mange museer, finurlige templer og andre attraktioner, som bestemt er et besøg værd. Husk at indsnuse atmosfæren i nogle af de 36 historiske gader i old quarter, eller spadser en tur rundt i det franske kvarter.

Dag 13: Hanoi – Halong Bugten (bil) // M,F,A
Afsted i bus ud til Halong. I en junke (båd) skal I rundt i Halong bugten med dens forunderlige kalkstenslandskab på et 2 dage 1 nats cruise. Undervejs besøges en drypstenshule, I kommer forbi en flydende fiskelandsby, og der bliver mulighed for at leje en kajak. Overnatning ombord i 2-personers kahytter med eget toilet/bad.

Dag 14: Halong Bugten – Hanoi (bil) – Hoi An (fly) // Brunch
I står op til dette ejendommelige naturlandskab, og fortsætter sejlturen i Halong bugten til sidst på formiddagen. Tilbage til det tidligere hotel i Hanoi, hvorfra I har transfer til lufthavn og flyver til Hoi An – efter mange tidligere rejsendes mening – skønneste by i Vietnam. Her står det centrale bykvarter som dengang franske, kinesiske og japanske handelsmænd op gennem 1600-tallet kom til byen og byggede handelshuse i hver sin arkitektoniske stil.

Dag 15: Hoi An // M
Gå en tur rundt i de snævre handelsstræder i det gamle bycentrum, og besøg gamle købmandsgårde, de etniske handelsfolks respektive forsamlingshuse og den overdækkede japanske bro. Lad jer falde ned i en stol på en af de små hyggelige cafeer og frokoststeder. Skrædderne holdes også til i de historiske rammer, og man lader sig let inspirere til at få kreeret lidt nyt til garderoben.

Dag 16: Hoi An // M
Fridag.

Dag 17: Hoi An – Mekongdelta (fly/bil/båd) // M,F,A
Transfer til flyafgang til Ho Chi Minh City. Videre fra lufthavnen med først bil og så båd til Mekongdelta, der er et flodrigt deltaområde. Indkvartering på Mekonglodge, et hotel bygget med arkitektonisk øje for deltaets grønne omgivelser. I tager en cykeltur på større ø og får indblik i livet ved floderne og i landsbyerne. I stopper ved lokale seværdigheder undervejs, og besøger en have og smager nogle af de eksotiske frugter. (Også muligt at gå i stedet for at cykle)

Dag 18: Mekongdelta – Ho Chi Minh City (bil) // M,F
Bådtur til lille flydende marked og stop ved familieforetagende som laver lokale specialiteter. Transfer tilbage til Ho Chi Minh City, som er landets største by med en række historiske seværdigheder og shopping muligheder.

Dag 19: Ho Chi Minh City // M
Fridag. Tag på bysightseeing med udgangspunkt i de største seværdigheder, herunder Notre Dame katedralen. Præsidentpaladset. Krigsmuseet. Det gamle franske posthus. Lad jer forvilde mellem Ben Thanh markedets mange boder, og fald ind på en juice- eller kaffebar og betragt gadens mylder herfra.

Dag 20: Ho Chi Minh City – Afrejse // M
Fri og tid til sightseeing inden transfer til lufthavn om eftermiddagen eller aftenen. De fleste oversøiske flyselskaber har flyafgang først eller sidst på aftenen. Tag en afstikker til bydelen Chinatown eller ud til de berygtede Cu Chi tunneler ud for byen. Eller lad jer shanghaje på Dong Khoi Street til en relativ billig omgang fodmassage.

Dag 21: Ankomst Danmark
Flyankomst til København eller provinsen.

Vi rejser drømmene

Scroll to Top

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.