Topmenu

inspiration til nordvietnam

Pu Luong

Introduktion:
Pu Luong Nature Reserve er et naturreservat i det nordlige Vietnam. Dette naturreservat er beliggende i Quan Hóa og Bá Thước distrikter i Thanh Hóa-provinsen, den nordlige centrale kystregion i Vietnam. Pu Luong naturreservat afgrænses af Mai Châu, Tân Lạc og Lạc Sơn distrikter i Hòa Bình-provinsen.

Pu Luong-naturreservatet blev oprettet i 1999 for at beskytte områdets biologiske mangfoldighed. Inde i reservatet er der en blanding af uberørt skov og dyrkede risterrasser. Det er et perfekt landskab til vandring, og flere-dages vandreture er en favoritaktivitet.

En del af Pu Luongs charme er de bambus vandhjul, der prikker landskabet. Ris, der dyrkes i disse dele, skal nedsænkes for at trives (i modsætning til bjergris, som kan dyrkes i tørre skaller) – som kræver en stor mængde vand. Bygget af folk fra de thailandske og Muong etniske grupper høster vandene fra lavtliggende vandløb for at fodre de enorme risafgrøder. De er især nyttige i den tørre sæson og perioder med tørke, når vandstanden er lav. Du kan finde vandhjulene, der sidder langs de stenede vandløb, der løber gennem Pu Luong.

Lokation:
170 km fra Hanoi

Fjernt, rustikt og yderst smukt, Pu Luong er muligvis et af de sidste steder i Vietnam, hvor du virkelig kan tage stikket ud.

De fleste turister kommer til Pu Luong for at vandre. Guidede vandreture på flere dage gennem parken er populære. Hvis du ønsker at slappe af, vil små vandreture i og omkring Ban Hieu landsby mere end være tilstrækkelige. Du behøver ikke gå meget op ad bjerget bag landsbyen, før de dramatiske risterrasser afslører sig. Omkring dalbunden finder du smukke landsbyer, lavvandede vandfald og masser af de berømte vandhjul at beundre.

Læs om rejser som kommer til Pu luong

Scroll to Top

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.