Topmenu

Skræddersyede tur

Rejse er en investering i varige minder!

SKRÆDDERSYEDE TUR

Skræddersyede tur giver jer fleksibiliteten til at designe jeres egne rejse nøjagtigt hvordan I kan lide den. I kan bestemme hvordan og hvornår I rejser, serviceniveauet og hotelstandarden. Tilføj så mange aktiviteter som muligt, eller integrer lidt afslapning og fritid til at udforske på jeres egne vilkår. Med alt dette valg kan det virke overvældende, så vi har et lille team af eksperter, der giver råd og hjælper jer med at udforme den ideelle tur.

Vi er specialiseret i skræddersyede ture, hvad enten det er forretning, fritid, historie, sport, gastronomi, landbrug, musik, velgørenhed, ungdom eller blot en gruppe venner, der ønsker at rejse sammen. Vi forstår interesserne og kravene i hver gruppe er forskellige og bruger vores detaljerede viden til at planlægge jeres ideelle rejseplan.

Den komplette rejse er designet omkring jeres interesser og budget med vores specialviden til rådighed for at sikre, at I får mest muligt ud af rejseplanen.

Skriv en mail til info@vietnamtravels.dk eller ring til os på 8678 5050 for at start med en rejsesnak eller at få et uforpligtende tilbud om jeres kommende rejse.

nb26

Inspiration

Overblik over Vietnam, Cambodja & Laos her

Scroll to Top

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.