Topmenu

Nord og Midtvietnam II

VIETNAM ER ET SPÆNDENDE REJSELAND

INTRODUKTION AF REJSEN

Nord & Midtvietnam II

Man kan falde over postulatet om at Nord og Midtvietnam er “mere det rigtige Vietnam” end hvad man kan opleve i Sydvietnam. Udsagnet er rigtigt i den forstand at de kendteste byer i Nord- og Midtvietnam trækker klare historiske tråde og byder på flere arkitektoniske levn fra fortiden. På denne rundrejse har I ophold i hovedstaden Hanoi, kejserbyen Hue og den gamle skønne handelsstad Hoi An, og i alle 3 byer har historien sat sine forskellige, men tydelige aftryk.

Ligeledes bliver en stor del af Vietnams varierende natur åbenbaret på denne rejse. Man mødes af et forunderligt syn, når man sejler rundt blandt Halong bugtens godt 2.000 kalkstensklipper, som popper op ad vandet her og der. Disse kalkstenstoppe følger med i land, når I i Ninh Binh indkvarteres på en charmerende lodge bygget som en klassisk tonkinesisk landsby – en betegnelse som dækker over en enklave på nogle få huse beliggende tæt sammen på en større matrikel.

Naturoplevelser er ligeledes i højsædet under opholdet i den bjergrige Thanh Hoa provins, hvor minoritetsfolk bor og dyrker ris på terrasser op ad bjergsiderne. Her i grænselandet over mod Laos finder man et grønt kupereret terræn, hvor I får et par nætter på en skøn lodge Pu Luong Retreat, der ligger omkranset af bjerge og med rismarker der strækker helt op til stedets grund.

puluong26
aodai1

Turen er en individuel rundrejse, hvor I udgør rejsegruppen og har jeres egen guide. Ud over et indholdsrigt program, byder rejsen på nogen særlige attraktioner:

REJSEDATA

Rejse Nord og Midtvietnam II
Varighed 16 dage fra Nord til Midtvietnam
Igennem steder Hanoi - Halong Bugten - Ninh Binh – Pu Luong - Hue - Hoi An
Rejseleder Engelsktalende lokalguider
Afrejsetidspunkt Der er daglige flyafgange fra Danmark til Vietnam
Ferieforlængelse Rejseprogrammet kan tilpasses yderligere, hvis der ønskes forlængelse af ferien med flere fridage undervejs, afslutning med badeferie eller rejse til Cambodjas største seværdigheder.

REJSEns PRIS

Hotel standard 2 personer 3 personer 4 personer 5 personer
3 stjernet 18.450 17.650 17.050 16.650
3+ stjernet 18.950 18.050 17.450 16.950
4 stjernet 19.750 18.850 18.150 17.650
4+ stjernet 21.450 20.750 20.350 19.750
Charm * 19.750 18.750 18.350 17.850

De angivne priser er FRA PRISER per person inklusive oversøisk flybillet med Emirates eller Qatar Airways fra København (provinstilslutning mulig).

* Charm hotelstandard er en blanding af både kategoriserede og ikke-kategoriserede hoteller (svarende til mellem 3 og 4 stjernet hotelstandard). Det er hoteller, der som regel har et mindre antal værelser og som enten har en særlig indretning eller historisk reference.

Inspiration

Få mere inspiration om
Vietnam, Cambodja,
Laos & Thailand her

Scroll til toppen

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi resjer drØmmene

NYHEDSBREV

Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.