Menu
Menu
Menu
Topmenu
Menu
Menu

Nord og Midtvietnam I – UNESCO ruten

VIETNAM ER ET SPÆNDENDE REJSELAND

INTRODUKTION AF REJSEN

Nord og Midtvietnam I - UNESCO ruten

I vil opleve en blanding af fantastisk natur og en række hyggelige historiske byer på denne rejse rundt i Nord- og Midtvietnam. Turen kan også betegnes som Vietnams UNESCO-rute, da rejseruten netop indeholder steder som er udnævnt som særlig bevaringsværdig for eftertiden.

Dette UNESCO-stempel gælder både de unikke natursteder med Phong Nha grotterne, som hører til blandt verdens største og i Halong bugten, hvor I sejler og har overnatning på båd i forunderlige klippelandskab.

Ligeledes byder rejsen på ophold i kejserbyen Hue og den gamle handelsstad Hoi An, hvor henholdsvis kejsercitadellet og centrale bydele skaber ikke blot en fornemmelse af en svunden storhedstid, men særligt for Hoi An også en hyggelig stemning i de snævre stræder med 1 og 2 etagers handelshuse. Dertil kommer at opholdet i Hanoi med dens livlige kvarterer altid har begejstret hovedstadens besøgende.

tents-and-small-people-in-a-cave-vietnam-parinazbilimoria
pn36

Turen er en individuel rejse, hvor I alene udgør rejsegruppen og har engelsktalende guide på planlagte programdage. Programmet indeholder blandt andet:

REJSEDATA

Rejse Nord og Midtvietnam I - UNESCO ruten
Varighed 15 dage fra Nord til Midtvietnam
Igennem steder Hanoi - Halong Bugten - Phong Nha - Hue - Hoi An
Rejseleder Engelsktalende lokalguider
Afrejsetidspunkt Der er daglige flyafgange fra Danmark til Vietnam
Ferieforlængelse Rejseprogrammet kan tilpasses yderligere, hvis der ønskes forlængelse af ferien med flere fridage undervejs, afslutning med badeferie eller rejse til Cambodjas største seværdigheder.

REJSEns PRIS

Hotel standard 2 personer 3 personer 4 personer 5 personer
3 stjernet 11.400 10.600 10.100 9.500
3+ stjernet 11.900 10.800 10.500 9.900
4 stjerner 12.700 11.900 11.300 10.600
4+ stjerner 15.400 13.800 13.700 12.900
Charm * 12.900 11.700 11.500 10.800

De angivne priser er per person ved henholdsvis 2, 3, 4 eller 5 rejsefæller og eksklusiv oversøisk flybillet. Kontakt Vietnam Travels og få et uforpligtende tilbud på de oversøiske flybilletter. Vietnam Travels har samarbejde med alle store flyselskaber med udrejse fra København, Billund, Aarhus, Aalborg og Hamborg. Prisen på flybilletter varierer i henhold til rejseperiode og flyselskabernes løbende kampagner.

* Charm hotelstandard er en blanding af både kategoriserede og ikke-kategoriserede hoteller (svarende til mellem 3 og 3+ stjernet hotelstandard). Det er hoteller, der som regel har et mindre antal værelser og som enten har en særlig indretning eller historisk reference.

foredrag

Gratis Foredrag om rejser til Vietnam, Cambodja,
Laos & Thailand her

Scroll til toppen

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi resjer drØmmene

NYHEDSBREV

Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.