Topmenu

Turoverblik

M = Morgenmad, F = Frokost og A = Aftensmad, hvor angivet inkluderet i prisen/programmet

Nord og Midtvietnam I - UNESCO ruten

Dag 1: Afrejse Danmark
Flyafgang fra København, provinsen eller Hamborg.

Dag 2: Ankomst Hanoi
Ankomst til Hanoi. I ankomsthallen står jeres chauffør med et skilt med jeres navn påført, hjælper jer ud til bilen og kører til det centralt beliggende hotel. Hotellet ligger i byens gamle kvarter med de hyggelige snævre handelsgader og i gåafstand fra Hoan Kiem søen og Dong Xuan marked, som er nogle af Hanois pejlemærker.

Dag 3: Hanoi // M,F
I bil med chauffør og med guide på rundtur til byens største seværdigheder: Ho Chi Minh Mausoleum. Præsidentpaladset. Præsident Ho Chi Minhs pælehus. Den ensøjlede pagode. Vietnams første universitet Van Mieu. Rickshawtur rundt i den gamle bydel. Forestilling med vanddukketeater.

Dag 4: Hanoi // M,A
Med guiden tidligt afsted til morgenceremoni med flaghejsning under afspilning af den vietnamesiske nationalmelodi på Ba Dinh Square. Ligeledes går turen forbi Hoan Kiem søen, hvor byens indbyggere jogger, danser swing, dyrker Tai Chi og laver gymnastiske øvelser. Tid på egen hånd indtil sidst på eftermiddagen skal på streetfoodtur rundt i Hanois stemningsfulde gamle kvarter, hvor I oplever den megen virvar af aktivitet, og kigger og ikke mindst smager på byens madkolorit.

Dag 5: Hanoi – Halong Bugten (bil) // M,F,A
Bil til Halong bugten. I en junke (båd) skal I rundt i Halong bugten med dens forunderlige kalkstenslandskab på en 2-dages bådtur. I kommer godt rundt i Halong bugten og væk fra de områder hvor de fleste turbåde befinder sig. Landgang ved udsigtspunkt og en stor grotte med stalagmitter og stalaktitter. Frokost og aftensmad indtages i bådens restaurant.

Dag 6: Halong Bugten – Hanoi (bil) – Dong Hoi (nattog) // Brunch
Bådturen fortsætter indtil sidst på formiddagen. I kommer forbi en flydende fiskelandsby, og der
bliver mulighed for sejle i kajak. I afhentes ved havnekajen og kører til Hanoi. Senere transfer til banegården og herfra med nattoget til Dong Hoi.

Dag 7: Dong Hoi – Phong Nha Ke Bang (bil) // M,F
I samles op på banegården og kører til Phong Nha Ke Bang nationalpark, og spiser morgenmad på hotellet. Nationalparkens område er en del af 2.000km2 fortryllende kalkstensbjerglandskab. Her findes hundredvis af huler og grotter, blandt andet verdens største grotte. I skal besøge 2 af grotterne nemlig Paradise grotten og Våd grotten. Ud på eftermiddagen check-in på lodgen som ligger i nationalparken.

Dag 8: Phong Nha // M,F
Cykeltur i nationalparkens område, hvor landsbyer ligger dottet rundt i landskabet mellem floder og marker. I får indblik i dagligdagen og livet på landet og gør stop ved de små seværdigheder undervejs eller lokale spidsfindigheder, som man uvilkårligt støder ind i på sin vej rundt.

Dag 9: Phong Nha – Hue (bil) // M,F
Efter morgenmad afsted til Vinh Moc, som udgjorde et militærstrategisk vigtigt område under Vietnam-krigen. Grundet kraftig bombning af området gravede landsbyboere et større tunnelsystem op til 30m under jorden for at opnå sikkerhed. I gør ligeledes stop Ben Hai floden, som udgjorde grænsen da Vietnam var opdelt i to lande mellem 1954-1975. Ankomst ud på eftermiddagen til kejserbyen Hue.

Dag 10: Hue // M,F
Guiden bringer jer med på dagens sightseeing af Thien Mu pagoden og bagefter kejserpaladset og den indre kejserby med de mange royale bygninger, hvor kejseren og hans familie boede. Efter frokost besøges gravmausoleerne for to af kejserne i Nguyen-dynastiet, nemlig Minh Mang (den længstsiddende kejser) og Khai Dinh (det senest byggede mausoleum).

Dag 11: Hue – Hoi An (bil) // M
Transfer til den gamle handelsstad Hoi An og eftermiddagen fri til at snuse rundt i de hyggelige gader med de gamle købmandshuse bygget dengang franske, kinesiske og japanske handelsfolk slog sig ned i Hoi An. I de historiske rammer findes i dag restaurationer, gallerier, artifacts-butikker og skræddere. Tid til at få valgt stof og syet noget til garderoben. Eller tid til at tage til stranden eller cykle en tur.

Dag 12: Hoi An // M,F
Med guide starter dagen med en cykeltur til en landsby, hvor I ser lokale dyrkningsmetoder af grønsager og friske krydderurter. I hjuler videre gennem rismarker til I kommer til Thu Bon river. I båd sejler I ud på floden, hvor lokale fiskemetoder med hæve-/sænkenet og kastenet opleves. I ror en sivkurvsbåd inden en frokost ombord.

Dag 13: Hoi An // M,F
I besøger helligdommen My Son, der var Chamfolkets religiøse og kulturelle centrum. Chamfolket regerede Midtvietnam fra 300-1400 tallet og My Son (dengang Sindrapura) er det største tilbageværende bygningsmæssige levn fra denne civilisation. Ligeledes besøges Cham-museet i Danang, hvor også frokosten indtages.

Dag 14: Hoi An – Afrejse // M
Fri indtil transfer til lufthavnen. Flyafgang mod Danmark.

Dag 15: Ankomst Danmark
Flyankomst til København, provinsen eller Hamborg.

Vi rejser drømmene

Scroll to Top

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.