Topmenu

Vietnam & Cambodja Grupperejse

INTRODUKTION AF REJSEN

Vietnam & Cambodja

Tag med Vietnam Travels på en spændende rundrejse med dansk rejseleder til Vietnam og Cambodja. Her blander orientens mystik sig med modernitet og fremskridt de 2 lande gennemgår i disse år. Det er fascinerende og inspirerende at se hvordan disse til tider traditionsbundne folkefærd – udstråler tro på fremtiden og gæstfrit tager imod udenlandske rejsende.

Livsappetitten afspejles også i den fremdrift som nu for alvor er i gang i Vietnam og Cambodja, og som bliver synligt for os på vores rejse gennem de to lande. Indtryk fra storbylivet i metropolerne Hanoi og Phnom Penh, hvor vi både har planlagt bysightseeing og oplever lokale aktiviteter såsom morgengymnastik, flaghejsning på nationalpladsen og rickshawture rundt i de centrale bykvarterers livlige gader.

Dette står i skærende kontrast til de input vi får på udflugter i charmerende byer i Midtvietnam, og på vores vej rundt i det bjergrige Sapaområdet i Nordvietnam op mod grænsen til Kina. Vi møder de farverige stammefolk oftest klædt i farvestrålende traditionelle dragter, når vores vej kommer forbi deres landsbyer og især på turens besøg af søndagsmarkedet – den største markedsdag for det etniske bjergstammer i Vietnam.

I programmet er der lagt vægt på afveksling i de attraktioner, som vi skal besøge undervejs. Således blandes pulserende asiatiske storbyer, naturoplevelser i Sapa og sejltur med overnatning på båd i Halong bugten – med fortidens vingesus fra den franske kolonitid, fra gamle dage i den hyggelige handelsby Hoi An og ikke mindst fra besøget ved Angkor-templerne fra Khmerfolkets storhedstid.

Men nutiden suser forbi os overalt på rejsen, når vietnameserne og cambodjanerne drøner afsted på motorcykel for at indhente det forsømte og få del i disse landes opadgående velstand. Vi får indblik i deres dagligdag på markedet, i rismarken, på floderne og ikke mindst på de indlagte udflugter ud i oplandet og de landlige områder – alt sammen i forsøget på komme hele vejen rundt for at opleve modsætningerne og smile af spidsfindighederne.

Og så skal vi i bogstaveligt forstand opleve Vietnam helt fra oven, når vi med kabelbane bringes toppen af Hai Son bjergkæden, hvor vi besøger Bana Hills byen og går over Golden Bridge. Rundrejsen starter i Nordvietnam, går via Midtvietnam og slutter til Cambodja. Vi bor på flotte hoteller lige i centrum, og er en del af byernes pulserende gadeleben, såsnart man træder ud af hotellet.

halong0121

Udover et oplevelsesfyldt program er Vietnam & Cambodja rejsen kendetegnet ved:

REJSEDATA

Tur Vietnam & Cambodja med dansk rejseleder
Varighed 18 dages rundrejse fra Vietnam til Cambodja
Igennem steder Hanoi – Halong bugten – Sapa - Hue - Hoi An - Siem Reap - Phnom Penh
Hotel standard 4 stjernede hoteller (3+ stj. hotel i Hanoi) & Deluxe båd i Halong bugten
Rejseleder Dansk rejseleder med stort kendskab til Vietnam & Cambodja
Antal gæster Rejsen gennemføres i små grupper med 10-25 deltagere

PRIS & REJSEPERIODE

Pris Rejsedato
25.900 08. januar - 25. januar 2023

FOREDRAG

Gratis Foredrag om rejser til Vietnam, Cambodja & Laos

Scroll to Top

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.