Topmenu

Rejseleder

Vietnam & Cambodja

FLEMMING

I 1999 tog Flemming på en dannelsesrejse til Vietnam, hvor han i 1 år boede hos en vietnamesisk familie i Ho Chi Minh City og tillærte sig vietnamesisk sprog på det Socialvidenskabelige Universitet. Udover studierne arbejdede han frivilligt for en japansk NGO og desuden engelskunderviser for katolske nonner. Siden har Flemming rejst Vietnam tyndt alene og som guide, samt haft ophold i både Laos og Cambodja. Han har et stort kendskab til sociale, religiøse, kulturelle og familiemæssige forhold i Vietnam.

Mr. Ming, som vietnameserne kalder ham, er medejer af Vietnam Travels.

Rejseleder på følgende rejse:
Vietnam & Cambodja 17. februar – 06. marts 2022

BO

Bo er næsten vietnameser. Han bor vietnamesisk, taler vietnamesisk, er vietnamesisk gift og har gennem sine 14 års stationære arbejde og ophold i landet en enorm viden og personlig erfaring om de sociale, kulturelle, politiske og familiemæssige facetter af det vietnamesiske samfund. Samtidigt har han gennem årene haft flere afstikkere til Cambodja og tilsvarende guidet her.

Som tidligere underviser er Bo vant til at fortælle og sætte flere perspektiver på tingene – som person er han lutter smil og energi, og har et væld af personlige historier og anekdoter som sætter ekstra krydderi på hans ture. Bo har stået i spidsen for mange rundrejser i både Vietnam.

Rejseleder på følgende rejse:
Vietnam & Cambodja 25. november – 12. december 2022

Vi rejser drømmene

Scroll til toppen

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi resjer drØmmene

NYHEDSBREV

Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.