Topmenu

Valuta i Cambodja

Riel noter fås i pålydende værdi på 100, 500, 1000, 2000, 5000, 10.000, 20.000, 50.000 og 100.000.

I kan betale for de fleste ting udelukkende i dollars, eller udelukkende i Riel, eller med en blanding af de to valutaer.
1 USD = 4,058.00 KHR (Cambodjansk Riel)

Generelt, vil I blive opkrævet i dollar når shopping i supermarkeder og indkøbscentre eller spise i vestlige restauranter, og ved betaling for flybilletter og båd billetpriser. På markeder, ved lokale restauranter og ved brug af lokal transport (f.eks tuk-tuks, busser) priserne er generelt i Riel.

Et stigende antal pladser accepterer kreditkort, typisk mellem- og øvre-hoteller og vestligt orienterede restauranter og butikker i Phnom Penh, Siem Reap og Sihanoukville. Mens brugen af kreditkort er stigende er det ikke så udbredt som i Vesten; betaling med kort, kan tiltrække en fire-procent tillæg.

Der er nu pengeautomaterne i de fleste større byer.
Banker timer i hele Cambodja er generelt mandag til fredag fra 8:30 til 03:30 (ofte også lørdag fra 08.30 til 11.30 om formiddag).

“Money changers” er rigeligt i alle byer og altid fundet omkring markeder, typisk inden for guld- eller juvelerbutikker kiosker. I kan ændre riel tilbage til dollars på de fleste “money changers”, når I forlader Cambodja. Det er svært at udveksle riel, når I har forladt landet.

Scroll to Top

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.