Topmenu

Inspiration til Vietnam

Overvejer I at rejse til Vietnam kan I her danne jer et overblik over byer og områder, og læse lidt om hvilke attraktioner forskellige destinationer kan tilbyde. Opdelingen af byer er lavet i henhold til de 3 landsdele: Nord, Midt og Syd Vietnam.

inspiration til Nordvietnam

Det nordlige område er særlig kendt for Halong bugten og hovedstaden Hanoi. Hele vejen rundt Hanoi, mod vest, mod nord og mod øst strækker kuperede og meget bjergrige egne sig. I disse egne bor mange af Vietnams farverige etniske stammefolk, og byder samtidig på gode muligheder for besøg af nationalparker, vandring og cykling i landlige grønne områder.

inspiration til Midtvietnam

Engang var Midtvietnam landets magtfulde og økonomiske centrum. Det sidste kejserdømme rykkede hovedstaden fra Hanoi til Hue, mens den hyggelige købsstad Hoi An var centrum for megen handelstrafik, som foregik med skib. Disse byer og seværdighederne her er oplagte besøgsmål, mens strandene på kyststrækningen mellem Danang til Hoi An er nogle af Vietnams bedste.

inspiration til sydvietnam

Det subtropiske klima gør Sydvietnam til et eksotisk rejsemål med et udpræget udendørs og livligt leben hele året rundt i byerne, på landet og i floddeltaet. Her findes et overvældende udbud af smagfulde madretter, farverige frugter med sjove navne og strande med svajende palmetræer langs kysten og på øer.

Scroll to Top

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.