Topmenu

Cambodja & Sydvietnam

INTRODUKTION AF REJSEN

Cambodja & Sydvietnam

Slip ferie-kræfterne løs på et rejseprogram som kombinerer Cambodjas to bedste destinationer med Sydvietnam, hvor den står på både badedage og let aktive dage i landlige egne. På hele rundrejsen er der varmegaranti med en rejserute, hvor der meget sjældent er under 25 grader, og aldrig under 20 grader. Så medbring kun sommertøjet, også selvom der skulle stå december i kalenderen.

Turen begynder ved Cambodjas store stolthed Angkortemplerne, et imponerende bygningskompleks skabt af enerådige herskere for mellem 500 – 1000 år siden. Det største af templerne, Angkor Wat er både verdenskendt og indgår som symbol i Cambodjas nationalflag. Mindre kendt er Phnom Penhs kælenavn ”Asiens Paris”, men de franske kolonisters 65 års ophold i landet, har sat sit arkitektoniske præg på den charmerende hovedstad.

Mens programdagene i Cambodja primært står på sightseeing, så byder Sydvietnam-delen blandet andet på 5 badedage på den tropiske ø Phu Quoc. Her kan tæerne rigtigt boltre sig i strandsand og dejligt vand fra den Thailandske bugt. Om aftenen er der mulighed for spise i strandkanten og hvor havets brusen er den højeste lyd, eller I kan søge hovedbyen og dens livlige nightmarked med et ekstravagant udbud af alskens grillet fisk. Rundrejsen slutter med et par dage i det flodrige Mekongdelta, hvor I på et cruise med overnatning på båd bringes ind i Mekongflodens mindre forgreninger og tæt på det landlige leben.

Vietnam-juli-2009-549

Turen er en individuel rundrejse, hvor I udgør rejsegruppen og har engelsktalende guide på dage med sightseeing og planlagte aktiviteter. Ud over et indholdsrigt program, byder rejsen på nogen særlige attraktioner:

REJSEDATA

Rejse Cambodja & Sydvietnam med badeferie
Varighed 15 dage fra Cambodja til Sydvietnam
Igennem steder Siem Reap - Phnom Penh - Phu Quoc ø – Mekongdelta - Ho Chi Minh City
Rejseleder Engelsktalende lokalguider
Afrejsetidspunkt Der er daglige flyafgange fra Danmark til Vietnam
Ferieforlængelse Rejseprogrammet kan tilpasses yderligere, hvis der ønskes forlængelse af ferien med flere fridage undervejs.

REJSEns PRIS

Hotel standard 2 personer 3 personer 4 personer 5 personer
3 stjernet 18.050 16.950 16.850 16.450
3+ stjernet 18.750 17.550 17.450 17.150
4 stjernet 22.250 20.150 20.050 19.950
4+ stjernet 23.950 22.750 22.650 22.450
Charm * 19.150 17.950 17.850 17.550

De angivne priser er FRA PRISER per person inklusive oversøisk flybillet med Emirates eller Qatar Airways fra København (provinstilslutning mulig).

* Charm hotelstandard er en blanding af både kategoriserede og ikke-kategoriserede hoteller (svarende til mellem 3 og 4 stjernet hotelstandard). Det er hoteller, der som regel har et mindre antal værelser og som enten har en særlig indretning eller historisk reference.

foredrag

Gratis Foredrag om rejser til Vietnam, Cambodja & Laos her

Scroll til toppen

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi resjer drØmmene

NYHEDSBREV

Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.