Topmenu

Cambodja & Sydvietnam

INTRODUKTION AF REJSEN

Cambodja & Sydvietnam

Slip ferie-kræfterne løs på et rejseprogram som kombinerer Cambodjas to bedste destinationer med Sydvietnam, hvor den står på både badedage og let aktive dage i landlige egne. På hele rundrejsen er der varmegaranti med en rejserute, hvor der meget sjældent er under 25 grader, og aldrig under 20 grader. Så medbring kun sommertøjet, også selvom der skulle stå december i kalenderen.

Turen begynder ved Cambodjas store stolthed Angkortemplerne, et imponerende bygningskompleks skabt af enerådige herskere for mellem 500 – 1000 år siden. Det største af templerne, Angkor Wat er både verdenskendt og indgår som symbol i Cambodjas nationalflag. Mindre kendt er Phnom Penhs kælenavn ”Asiens Paris”, men de franske kolonisters 65 års ophold i landet, har sat sit arkitektoniske præg på den charmerende hovedstad.

Mens programdagene i Cambodja primært står på sightseeing, så byder Sydvietnam-delen blandet andet på 5 badedage på den tropiske ø Phu Quoc. Her kan tæerne rigtigt boltre sig i strandsand og dejligt vand fra den Thailandske bugt. Om aftenen er der mulighed for spise i strandkanten og hvor havets brusen er den højeste lyd, eller I kan søge hovedbyen og dens livlige nightmarked med et ekstravagant udbud af alskens grillet fisk. Rundrejsen slutter med et par dage i det flodrige Mekongdelta, hvor I på et cruise med overnatning på båd bringes ind i Mekongflodens mindre forgreninger og tæt på det landlige leben.

Vietnam-juli-2009-549

Turen er en individuel rundrejse, hvor I udgør rejsegruppen og har engelsktalende guide på dage med sightseeing og planlagte aktiviteter. Ud over et indholdsrigt program, byder rejsen på nogen særlige attraktioner:

REJSEDATA

Rejse Cambodja & Sydvietnam med badeferie
Varighed 15 dage fra Cambodja til Sydvietnam
Igennem steder Siem Reap - Phnom Penh - Phu Quoc ø – Mekongdelta - Ho Chi Minh City
Rejseleder Engelsktalende lokalguider
Afrejsetidspunkt Der er daglige flyafgange fra Danmark til Vietnam
Ferieforlængelse Rejseprogrammet kan tilpasses yderligere, hvis der ønskes forlængelse af ferien med flere fridage undervejs.

REJSEns PRIS

Hotel standard 2 personer 3 personer 4 personer 5 personer
3 stjernet 22.550 22.250 21.950 21.700
3+ stjernet 23.250 22.900 22.600 22.400
4 stjernet 26.750 26.500 26.200 25.900
4+ stjernet 28.450 28.150 27.850 27.550
Charm * 24.850 24.550 24.250 23.950

De angivne priser er FRA PRISER per person inklusive oversøisk flybillet med Emirates eller Qatar Airways fra København (provinstilslutning mulig).

* Charm hotelstandard er en blanding af både kategoriserede og ikke-kategoriserede hoteller (svarende til mellem 3 og 4 stjernet hotelstandard). Det er hoteller, der som regel har et mindre antal værelser og som enten har en særlig indretning eller historisk reference.

Uforpligtende rejsemøde

Book et rejsemøde hos os
i Hammel eller et onlinemøde når det passer jer, også om aftenen og i weekenden.

Scroll to Top

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.