Topmenu

Turoverblik

M = Morgenmad, F = Frokost og A = Aftensmad, hvor angivet inkluderet i prisen/programmet

Cambodja & Sydvietnam

Dag 1: Afrejse Danmark
Flyafgang fra København eller provinsen.

Dag 2: Ankomst Siem Reap
Ankomst til Siem Reap, som er verdenskendt for stedet med Angkortemplerne. I ankomsthallen står jeres chauffør med et skilt med jeres navn. Transfer i bil til hotellet i byen. Checkin og fri.

Dag 3: Siem Reap // M,F,A
I 2-personers motorcykelrickshaw (eller i bil uden merpris) af sted til de mest kendte af Angkor templerne: Sydporten Angkor Thom, Elefanternes terrasse, Bayon, Bapoun, Thommanon, Chau Say Tevoda, jungletemplet Ta Prohm og selvfølgelig Angkor Wat, som er ikke mindre end et helt forblændende bygningsværk bygget for godt 800 år siden, som i sin byggestil og detaljerigdom er ganske uovertruffen. Aftensmad og sceneoptræden med Apsara-dans.

Dag 4: Siem Reap // M,F
Guidet cykeltur (muligt med motorcykelrickshaw uden merpris) ud i Siem Reaps flade opland, hvor I får indblik i Cambodjas landliv, som blot få kilometer fra bycentrum synes at være en anden verden. I cykler i jeres eget tempo og gør stop, når I støder på lokale attraktioner. I ender ved frokoststedet i byen, og efter noget godt at spise, er resten af eftermiddagen på egen hånd.

Dag 5: Siem Reap – Phnom Penh (fly) // M,F,A
Fra hotellet til lufthavnen i bil. Fly til Phnom Penh. Efter frokost dykker I ned i Cambodjas mørke historiekapitler med besøg af Tuol Sleng fængselsmuseum og bagefter Killing Fields, som er et mindested for ofrene fra Khmer Rouge rædselsregime fra 1975-1979. Sunsetcruise på Ton Le Sap floden. Aftensmad på den kendte Foreign Correspondance Club.

Dag 6: Phnom Penh // M,F
Bysightseeing i cykelrickshaw med visit af Kongepaladsområdet med Chan Chaya Pavillionen, Kroningshallen, Sølvpagoden, det odiøse stålhus (en gave fra Napoleon III) og de royale stupaer. I kommer forbi nationalmuseet inden I fortsætter i rickshawen rundt i byen, hvor flere af byens historiske bygninger og mindesmærker passeres. Fri om eftermiddagen til at opdage Cambodjas hovedstad på egen hånd.

Dag 7: Phnom Penh – Phu Quoc ø i Vietnam (bil, båd) // M
Transfer i først bil og så båd til Phu Quoc ø, som er en vietnamesisk tropeø beliggende i den Thailandske bugt. I de næste 4 dage er der lagt op til afslapning og badeferie på Vietnams største ø, men der er mulighed for udflugter rundt på øen.

Dag 8: Phu Quoc ø // M
Fridag.

Dag 9: Phu Quoc ø // M
Fridag.

Dag 10: Phu Quoc ø // M
Fridag.

Dag 11: Phu Quoc ø // M
Fridag.

Dag 12: Phu Quoc ø – Ho Chi Minh City (fly) – Mekongdelta (bil, båd) // M,F,A
Transfer til lufthavnen og fly til Ho Chi Minh City. Videre i først bil og så båd til Mekongdelta, som er et flodrigt deltaområde. Indkvartering på en lodge, et hotel bygget med arkitektonisk øje for deltaets grønne omgivelser. I tager en gåtur – eller på en cykeltur på større ø – og får indblik i livet ved floderne og i landsbyerne. I stopper ved lokale seværdigheder undervejs.

Dag 13: Gennem Mekongdelta i båd // M,F,A
Sejltur til et lille flydende marked hvor små både ligger vuggende side om side, og handler frugter og grønsager over rælingen. I land besøges et familieforetagende som laver snacks-specialiteter fra ris og frugt. Senere går I ombord på en større klassisk bygget båd med hvilken I skal på en 2 dages – 1 nats sejltur længere ned i Mekongdelta. Der gøres flere stop undervejs og fra øverste åbne dæk på båden kan man betragte livet på floden og ved flodbredden.

Dag 14: Mekongdelta – Ho Chi Minh City (bil) – Afrejse // M,F
I mindre båd sejler I til Sydøstasiens største flydende marked og oplever hvordan bådene med grønsager og eksotiske frugter ligger vuggende side om side. Tilbage på landjorden, venter jeres chauffør og kører jer til Ho Chi Minh City, hvor I bringes til et afsætnings-/opsamlingssted og har nogle timer inden I kører ud til lufthavnen, hvorfra der er flyafgang mod Danmark.

Dag 15: Ankomst Danmark
Flyankomst til København eller provinsen.

Vi rejser drømmene

Scroll to Top

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.