Topmenu

Vietnam Special Sommertur

VIETNAM ER ET SPÆNDENDE REJSELAND

INTRODUKTION AF REJSEN

Vietnam Special Sommertur

Vietnam er fuld af forunderlige modsætninger. Metropolagtige byer og hyggelige handelsstæder. Bjergrige landskaber og flade floddeltaområder. Farveklædte stammefolk og moderne storbyfolk. Disse slående modsætninger bliver synlige på turens rejserute fra Nord til Sydvietnam, hvor der er 5 nætters ophold på et baderesort lige ud til stranden i Hoi An.

I rejseprogrammet har vi lagt vægt på at I skal opleve Vietnams store kontraster, som åbenbares ved forskelligheden i rejsens destinationer og attraktioner. Rundrejsen indeholder en kombination af fridage og programplanlagte udflugter til de kendte seværdigheder, som normalt står på side 1 i guidebøgerne – i hovedstaden Hanoi, i kejserbyen Hue og i storbyen Ho Chi Minh City. Men turen bringer jer også til fjerne egne i Nordvietnam med en fantastisk natur beboet af etniske minoritetsfolk. Her skal I bo på en lodge omkranset bjerge og regnskov, og herfra kan I vælge at gå kortere eller længere vandreture ud i de smukke naturområder med risterrasser op ad bjergsiderne.

Flere store naturoplevelser venter i Halong bugten med et spektakulært havlandskab, hvor kalkstensbjerge i alle afskygninger står dottet rundt i bugten. I sejler rundt mellem bjergtoppene på et 2-dages cruise med overnatning på en junke (båd) i 2 personers kahytter.

I Midtvietnam besøges den gamle kejserstad Hue, og ved vandet tæt på den charmerende handelsby Hoi An er der indlagt 4 dage / 4 nætter på et dejligt 4-stjernet baderesort. Skulle man ønske et afbræk fra afslapningen ved stranden, kan man nemt cykle eller tage resorttets gratis shuttlebus de 5km ind til Hoi An og slentre rundt i det historiske gamle bykvarter. Ligeledes tilbyder programmet mindre udflugtsmuligheder på fridagene i Hoi An.

Rundrejsen slutter i Sydvietnam med besøg af Cu Chi tunnelerne, hvor Viet Cong’erne skjulte sig og planlagde overraskelsesangreb på amerikanerne under Vietnam krigen. Vi har ligeledes en afstikker til det der kaldes Vietnams riskammer, nemlig Mekongdeltaet, hvor I på cykel og i båd kommer rundt på stier og vandveje, og oplever lokallivet i disse subtropiske landlige egne.

Denne rundrejse er på individuel basis – forklaring følger. Oversøisk flybillet, turens rejserute, hoteller og al transport er booket ifølge ønsker & aftale med Vietnam Travels. Enkelte dage er programsat med byrundture og udflugter med engelsktalende guide, hvor man følges med andre rejsegæster. Det individuelle består i at mange dage på rejsen er til egen disposition, hvor mange selv bestemmer hvad dagen skal byde på.

UDOVER ET INDHOLDSRIGT PROGRAM, KAN DU GLÆDE DIG TIL:

REJSEDATA

Rejse Vietnam Special Sommertur
Varighed 21 dage fra Nord til Sydvietnam med badedage i Hoi An
Igennem steder Hanoi – Halong Bugten – Hoang Su Phi - Hue - Hoi An – Mekongdelta - Ho Chi Minh City
Rejseleder Engelsktalende lokalguider
Hotel standard 3+ & 4 stjernede hoteller & Deluxe båd i Halong bugten

PRIS & REJSEPERIODE

Rejsedato Pris per person
Fleksible rejsedatoer Afhængig af antal deltagere og rejseperiode.
Prisniveau for familie på 5 er cirka 23.000 per person.

Inspiration

Få mere inspiration om
Vietnam, Cambodja & Laos her

Scroll to Top

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.