Topmenu

Turoverblik

M = Morgenmad, F = Frokost og A = Aftensmad, hvor angivet inkluderet i prisen/programmet

Vietnam Special Sommertur

Dag 1: Afrejse København
Check-in i Københavns lufthavn og flyafgang mod Hanoi. På flyrejsen er fuld forplejning ombord med både mad og drikke.

Dag 2: Ankomst Hanoi // 3+ stjernet Mon Regency Hotel
Ankomst til Hanoi. Biltransfer fra lufthavnen til det centralt beliggende hotel, som er placeret i det kendte old quarter. Fra hotellet er der 2 minutters gang til Dong Xuan marked, og 10 minutters gåtur til Hoan Kiem søen, som begge er nogle af Hanois pejlemærker. Fri efter check-in.

Dag 3: Hanoi // M,F
Guidet rundtur i bil med besøg af byens største seværdigheder: Ho Chi Minh Mausoleum. Præsidentpaladset. Præsident Ho Chi Minhs pælehus. Den ensøjlede pagode. Litteraturtemplet. Frokost på restaurant Koto. Efter frokost tur i cykelrickshaw rundt i den gamle bydel. Resten af eftermiddagen og aftenen er på egen hånd.

Dag 4: Hanoi – Halong bugten (bil) // 2-personers kahyt på Oriental Sails båd// M,F,A
Afsted i bil ud til Halong. I en Deluxe PLUS junke (båd) skal I på et 2 dage 1 nats cruise rundt i Halong bugten. Kalkstensbjerge står dottet rundt i bugten og skaber et spektakulært havlandskab. Undervejs besøges en drypstenshule, I kommer forbi en flydende fiskelandsby, og der bliver mulighed for at sejle i kajak. Overnatning ombord i 2-personers kahytter med eget toilet/bad.

Dag 5: Halong bugten – Hanoi (bil) // 3+ stjernet Mon Regency Hotel // M,F
Er man morgenfrisk til en omgang let Tai Chi på dækket under kyndige instruks? Ellers bør man alligevel komme op for at betages af morgengry og at dagslyset langsomt vinder frem, og Halong bugtens forunderlige klippelandskab igen kommer til syne. Efter morgenmad fortsætter sejlturen gennem dette ejendommelige naturområde indtil sidst på formiddagen. Landgang og tilbage til Hanoi, hvor I stadigvæk har noget af eftermiddagen og hele aftenen til at opleve hovedstaden.

Dag 6: Hanoi – Hoang Su Phi (bil) // 3 stjernet Pan Hou Ecolodge // M,F,A
Afgang til Hoang Su Phi, der ligger i et frodigt bjergområde med regnskov og smukke dale i det nordligste Vietnam. I dette grønne landskab bor mange af etniske minoritetsgrupper, som oftest klæder sig deres farvestrålende traditionelle folkedragter. De fleste af minoritetsfolkene er farmere, og dyrker grønsager og ris på terrasser op ad bjergsiderne. I Hoang Su Phi skal I bo på et charmerende ecolodge midt i dalene, og har vandreture ud herfra de næstkommende dage.

Dag 7: Hoang Su Phi // M,F,A
Mulighed at vandre med guide på en 3-4 eller 6-7 timers trekkingtur ud i de smukke og bjergrige egne. Dagens rute kommer godt rundt i det kuperede terræn, og varierer mellem veje og mindre stier gennem risterrasserne. Ligeledes passerer I små landsbyer, hvor minoritetsfolket bor og lever. Vandreturene er inklusiv i turprisen.

Dag 8: Hoang Su Phi // M,F,A
Mulighed at gå med på en guidet 3-4 timers eller 6-7 timers trekkingtur. Anden vandrerute end dag 7.

Dag 9: Hoang Su Phi – Hanoi (bil) – Hue (nattog) // 4 personers sovekupe på nattog // M,F
Bil fra Hoang Su Phi til Hanoi. Senere om aftenen transfer til banegården og i 4-personers sovekupeer med nattog til den gamle kejserby Hue.
Options: Helt egen sovekupe på nattoget ELLER fly Hanoi-Hue og hotelovernatning i Hue. Se tillæg under menupunktet INKLUDERET I PRISEN.

Dag 10: Hue // 4 stjernet Century Hotel // M,F
Togankomst til kejserstaden Hue, hvor I om formiddagen besøger Thien Mu pagoden og I stifter bekendtskab med landets største religion, buddhismen. Pagoden, der er smukt beliggende lige på kanten af Duftenes Flod, har også været arnested for politisk opposition gennem tiden. Videre til kejserpaladset og den indre kejserby med de mange royale bygninger, hvor kejseren og hans familie boede. I spiser frokost i en flot villa i citadelområdet inden check-in på hotellet. Resten af dagen til egen disposition.

Dag 11: Hue // M
Fridag.
Option: Cykeltur med guide gennem forstæderne og oplandet ud til gravmausoleerne for to af kejserne i Nguyen-dynastiet, nemlig Minh Mang (den længst siddende kejser) og Khai Dinh (det senest byggede mausoleum). Udflugtens pris er 590,- og inkluderer cykel, guide, frokost og entrebilletter til mausoleerne.

Dag 12: Hue – Hoi An (bus) // M,F // 4 stjernet Le Belhamy Resort
Af sted til Midtvietnams gamle handelsstad og skønneste by Hoi An. Her står flot restaurerede 1 og 2 etagers handelshuse står side-om-side i bymidten, og skaber en hyggelig og intim stemning. Hoi An er også rejsens badedestination, hvor I har 4 dage/4 nætter. Indkvartering på det 4-stjernede Le Belhamy Resort ved stranden 5km fra den gamle bydel. Der er gratis shuttlebus service til/fra resorttet og byen.
Option: Opgradering til 5-stjernet Palm Garden Resort. Merpris 1.960 for 5 nætter per person i dobbeltværelse.

Dag 13: Hoi An // M
Fridag.

Dag 14: Hoi An // M
Fridag.
Option: Udflugt med indblik i lokalfolkets dagligdag startende med cykeltur til en landsby, hvor I ser lokale dyrkningsmetoder af grønsager og krydderurter. Senere sejler I på floden, og oplever fiskemetoder med sænkenet og kastenet. I forsøger at ro en sivkurvsbåd som de lokale fiskere bruger inden frokost ombord. Pris er 667,- og inkluderer cykel, guide, bådtur, frokost & 1 vand og entreer.

Dag 15: Hoi An // M
Fridag.
Option: Madlavningskursus. Transfer til madlavningsstedet, hvor I tilbydes en vietnamesisk morgenmad. Bagefter går I på markedet og vises lokale specialiteter. Tilbage på restauranten igen, fortæller kokken om vietnamesisk gastronomi og introducerer nogle vietnamesiske retter, som I bagefter selv tilbereder og spiser. Pris er 513,- inkl. morgenmad med the og kaffe, de retter I tilbereder, guide/kok og transfer hotel-restaurant t/r.

Dag 16: Hoi An // M
Fridag.
Option 1: Cykeltur rundt gennem private huskvarterer og landlige omgivelser. Der gøres flere stop undervejs ved små entreprenører som laver træskærerarbejder, røgelsespinde, fiskebåde, og når I støder på lokale attraktioner. I spiser frokost i et privat hjem inden I om eftermiddagen sejler tilbage til Hoi An. Pris 400,- for transfers til/fra cykelturens startsted, bådture, guide, frokost, cykel og entreer.
ELLER
Option 2: Dykkertur til en ø udfor Hoi An kyst. 2 dyk med ilt ved koralområde med farverige fisk. Ikke dykker-certificeret tilbydes overflade-dykning med snorkel og maske. Bagefter i land på stranden på øen, og kan I nyde solen, vandet og frokost. Pris 689,- ved overfladedykning. Pris 889,- ved 2 dykning med ilt. Prisen inkluderer transfers, båd til/fra ø, instruktør, alt dykkerudstyr, frokost og entreer.

Dag 17: Hoi An – Danang (bil) – Ho Chi Minh City (fly) – Mekong (bil/båd) // 3+ stjernet Mekonglodge // M,F,A
Transfer til lufthavnen. Fly til Ho Chi Minh City og bus til Mekongdeltaet, som er et flodrigt deltaområde. Indkvartering på Mekonglodge, et hotel bygget med arkitektonisk øje for deltaets grønne omgivelser. I tager en cykeltur på større ø og får indblik i livet ved floderne og i landsbyerne. I stopper ved lokale seværdigheder undervejs, og besøger en have og smager nogle af de mange eksotiske frugter. Tilbage på lodgen er der tid til et bad inden aftensmaden på stedets terrasse med udsigt til floden.

Dag 18: Mekong – Ho Chi Minh City (båd/bil) // 3+ stjernet Huong Sen Hotel // M,F
Sejltur til et lille flydende marked, hvor små både ligger vuggende side om side og handler frugter og grønsager over rælingen. I land besøges et familieforetagende som laver snacks-specialiteter fra ris og frugt. I sampan båd ror I ind i de små kanaler med besøg af et traditionelt Mekonghus, hvor frokosten indtages i private rammer. Bagefter i bus til Vietnams største by Ho Chi Minh City.

Dag 19: Ho Chi Minh City // M
Bus til Cu Chi tunnelerne, et underjordisk tunnelsystem i 3 niveauer og godt 250km langt. Herfra kæmpede modstandsgruppen Viet Cong mod den sydvietnamesiske hær og de amerikanske tropper. Tilbage i byen omkring frokosttid er der fortsat tid til besøg af byens historiske attraktioner, såsom præsidentpaladset, det gamle franske posthus, Notre Dame katedralen eller Jadekejserens pagode.
Option: Om aftenen med hjelm på hovedet og på bagsædet af en lille motorcykel med chauffør kører I rundt i byens kvarterer til forskellige små restauranter. Der er flere smagfulde retter og specialiteter, som I smager og spiser. Der venter jer både kolonariske og metropolske oplevelser. Pris 619,- for motorcykel med engelsktalende chauffør, al mad og alle drikkevarer som indtages undervejs.

Dag 20: Ho Chi Minh City – Flyafrejse
Fri indtil transfer til lufthavnen sidst på eftermiddagen, og dermed mulighed for sightseeing af de attraktioner man ikke nåede igår, eller eventuelt gå på shopping i byens butikker og markeder, tage en stemnings-indsnusningstur i bycentrum, en afstikker til bydelen Chinatwon, eller man kan dase ved hotellets swimmingpool. Bil til lufthavnen og flyafgang mod København.

Dag 21: Ankomst til Danmark
Hjemkomst til København om morgenen.

Vi rejser drømmene

Scroll to Top

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.