Topmenu

Sydvietnam Golfrejse

VIETNAM ER ET SPÆNDENDE REJSELAND

INTRODUKTION AF REJSEN

Sydvietnam Golfrejse

Gode temperaturer, flotte golfbaner, smagfuld mad og forskellige ferieoplevelser. Hvad mere kan man ønske? Faktisk ikke meget mere, hvis man er golfentusiast, som også vil have èn på ferie-opleveren. OG Sydvietnam kan opfylde alle disse ferieønsker.

Netop i de kolde måneder, hvor vejret og banerne herhjemme ikke indbyder til golf, har Sydvietnam deres tørtidsperiode med meget lidt regn, gode høje temperaturer og fantastiske golfbaner.

Udover at holde golfsvinget vedlige, så byder denne rejserute også på oplevelser og sightseeing i byer med forskelligartet karaktertræk. Fra metropolen Ho Chi Minh Citys buldrende økonomiske tigerspring over Mekongdeltaets frodige landlige udtryk, bjergbyen Dalats arkitektoniske kolonistils levn til kystbyerne Nha Trang og Phan Thiets gode strande og eksotiske udendørs leben.

I rejseprogrammet er der sørget for overnatning, al transport, en del måltider og privat engelsktalende lokalguider vil ledsage og guide jer på programdagene med planlagt sightseeing. På dage med golf er der arrangeret transport, greenfee, caddie og booket tee-off tider.

Tiltaler dette rejseprogram jer, dog med justeringer iht. mere eller mindre golf, kortere eller længere badeophold, så kontakt os. Vi kan hurtigt tilføje individuelle ønsker eller vejlede om alternative destinationer, således at rundrejsen bliver lige det I ønsker.

REJSEDATA

Rejse Sydvietnam Golfrejse
Varighed 16 dage i Sydvietnam
Igennem steder Ho Chi Minh - Mekongdelta - Nha Trang - Da Lat - Phan Thiet
Rejseleder Engelsktalende lokalguider
Afrejsetidspunkt Der er daglige flyafgange fra Danmark til Vietnam
Ferieforlængelse Rejseprogrammet kan tilpasses yderligere, hvis der ønskes forlængelse af ferien med flere fridage undervejs, afslutning med badeferie eller rejse til Cambodjas største seværdigheder.

REJSEns PRIS

Hotel standard 2 personer 3 personer 4 personer 5 personer
3+ stjernet 23.450 23.150 22.850 22.550
4 stjernet 24.750 24.450 24.150 23.850
4+ stjernet 27.250 26.950 26.650 26.350
Charm * 25.150 24.850 24.550 24.250

De angivne priser er FRA PRISER per person inklusive oversøisk flybillet med Emirates, Qatar Airways, Singapore Airlines, Thai Airways… fra København (provinstilslutning mulig).

* Charm hotelstandard er en blanding af både kategoriserede og ikke-kategoriserede hoteller (svarende til mellem 3 og 4 stjernet hotelstandard). Det er hoteller, der som regel har et mindre antal værelser og som enten har en særlig indretning eller historisk reference.

Uforpligtende rejsemøde

Book et rejsemøde hos os
i Hammel eller et onlinemøde når det passer jer, også om aftenen og i weekenden.

Scroll to Top

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.