Topmenu

Sydvietnam Golfrejse

VIETNAM ER ET SPÆNDENDE REJSELAND

INTRODUKTION AF REJSEN

Sydvietnam Golfrejse

Gode temperaturer, flotte golfbaner, smagfuld mad og forskellige ferieoplevelser. Hvad mere kan man ønske? Faktisk ikke meget mere, hvis man er golfentusiast, som også vil have èn på ferie-opleveren. OG Sydvietnam kan opfylde alle disse ferieønsker.

Netop i de kolde måneder, hvor vejret og banerne herhjemme ikke indbyder til golf, har Sydvietnam deres tørtidsperiode med meget lidt regn, gode høje temperaturer og fantastiske golfbaner.

Udover at holde golfsvinget vedlige, så byder denne rejserute også på oplevelser og sightseeing i byer med forskelligartet karaktertræk. Fra metropolen Ho Chi Minh Citys buldrende økonomiske tigerspring over Mekongdeltaets frodige landlige udtryk, bjergbyen Dalats arkitektoniske kolonistils levn til kystbyerne Nha Trang og Phan Thiets gode strande og eksotiske udendørs leben.

I rejseprogrammet er der sørget for overnatning, al transport, en del måltider og privat engelsktalende lokalguider vil ledsage og guide jer på programdagene med planlagt sightseeing. På dage med golf er der arrangeret transport, greenfee, caddie og booket tee-off tider.

Tiltaler dette rejseprogram jer, dog med justeringer iht. mere eller mindre golf, kortere eller længere badeophold, så kontakt os. Vi kan hurtigt tilføje individuelle ønsker eller vejlede om alternative destinationer, således at rundrejsen bliver lige det I ønsker.

REJSEDATA

RejseSydvietnam Golfrejse
Varighed16 dage i Sydvietnam
Igennem steder Ho Chi Minh - Mekongdelta - Nha Trang - Da Lat - Phan Thiet
RejselederEngelsktalende lokalguider
AfrejsetidspunktDer er daglige flyafgange fra Danmark til Vietnam
FerieforlængelseRejseprogrammet kan tilpasses yderligere, hvis der ønskes forlængelse af ferien med flere fridage undervejs, afslutning med badeferie eller rejse til Cambodjas største seværdigheder.

REJSEns PRIS

Hotel standard 2 personer3 personer4 personer5 personer
3+ stjernet18.95017.65016.85016.750
4 stjernet20.25018.95018.05017.950
4+ stjernet22.75021.65020.55020.450
5 stjernet26.85025.45024.65024.550
Charm *19.65018.25017.45017.350

De angivne priser er FRA PRISER per person inklusive oversøisk flybillet med Emirates eller Qatar Airways fra København (provinstilslutning mulig).

* Charm hotelstandard er en blanding af både kategoriserede og ikke-kategoriserede hoteller (svarende til mellem 3 og 4 stjernet hotelstandard). Det er hoteller, der som regel har et mindre antal værelser og som enten har en særlig indretning eller historisk reference.

foredrag

Gratis Foredrag om rejser til Vietnam, Cambodja,
Laos & Thailand her

Scroll til toppen

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi resjer drØmmene

NYHEDSBREV

Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.