Topmenu

Sydvietnam Golfrejse

VIETNAM ER ET SPÆNDENDE REJSELAND

INTRODUKTION AF REJSEN

Sydvietnam Golfrejse

Gode temperaturer, flotte golfbaner, smagfuld mad og forskellige ferieoplevelser. Hvad mere kan man ønske? Faktisk ikke meget mere, hvis man er golfentusiast, som også vil have èn på ferie-opleveren. OG Sydvietnam kan opfylde alle disse ferieønsker.

Netop i de kolde måneder, hvor vejret og banerne herhjemme ikke indbyder til golf, har Sydvietnam deres tørtidsperiode med meget lidt regn, gode høje temperaturer og fantastiske golfbaner.

Udover at holde golfsvinget vedlige, så byder denne rejserute også på oplevelser og sightseeing i byer med forskelligartet karaktertræk. Fra metropolen Ho Chi Minh Citys buldrende økonomiske tigerspring over Mekongdeltaets frodige landlige udtryk, bjergbyen Dalats arkitektoniske kolonistils levn til kystbyerne Nha Trang og Phan Thiets gode strande og eksotiske udendørs leben.

I rejseprogrammet er der sørget for overnatning, al transport, en del måltider og privat engelsktalende lokalguider vil ledsage og guide jer på programdagene med planlagt sightseeing. På dage med golf er der arrangeret transport, greenfee, caddie og booket tee-off tider.

Tiltaler dette rejseprogram jer, dog med justeringer iht. mere eller mindre golf, kortere eller længere badeophold, så kontakt os. Vi kan hurtigt tilføje individuelle ønsker eller vejlede om alternative destinationer, således at rundrejsen bliver lige det I ønsker.

REJSEDATA

Rejse Sydvietnam Golfrejse
Varighed 16 dage i Sydvietnam
Igennem steder Ho Chi Minh - Mekongdelta - Nha Trang - Da Lat - Phan Thiet
Rejseleder Engelsktalende lokalguider
Afrejsetidspunkt Der er daglige flyafgange fra Danmark til Vietnam
Ferieforlængelse Rejseprogrammet kan tilpasses yderligere, hvis der ønskes forlængelse af ferien med flere fridage undervejs, afslutning med badeferie eller rejse til Cambodjas største seværdigheder.

REJSEns PRIS

Hotel standard 2 personer 3 personer 4 personer 5 personer
3+ stjernet 18.950 17.650 16.850 16.750
4 stjernet 20.250 18.950 18.050 17.950
4+ stjernet 22.750 21.650 20.550 20.450
5 stjernet 26.850 25.450 24.650 24.550
Charm * 19.650 18.250 17.450 17.350

De angivne priser er FRA PRISER per person inklusive oversøisk flybillet med Emirates eller Qatar Airways fra København (provinstilslutning mulig).

* Charm hotelstandard er en blanding af både kategoriserede og ikke-kategoriserede hoteller (svarende til mellem 3 og 4 stjernet hotelstandard). Det er hoteller, der som regel har et mindre antal værelser og som enten har en særlig indretning eller historisk reference.

foredrag

Gratis Foredrag om rejser til Vietnam, Cambodja & Laos her

Scroll til toppen

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi resjer drØmmene

NYHEDSBREV

Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.