Topmenu

Turoverblik

M = Morgenmad / F = Frokost / A = Aftensmad, inkluderet i pris/program, hvor angivet.

Sydvietnam Golfrejse

Dag 1: Afrejse Danmark
Flyafgang fra København, provinsen eller Hamborg.

Dag 2: Ankomst Ho Chi Minh City
Ankomst til Ho Chi Minh City, Vietnams største by. I ankomsthallen står jeres chauffør med et skilt med jeres navn påført, hjælper jer ud til bilen og kører til hotellet. Hotellet ligger i lige centrum i gåafstand til byens ikoniske kendetegn såsom det store teater, rådhusbygningen og Notre Dame katedralen.

Dag 3: Ho Chi Minh City // M,F,A
Med bil og guide til Cu Chi tunnelerne, et underjordisk tunnelsystem i 3 niveauer og godt 250km langt. Herfra kæmpede modstandsgruppen Viet Cong mod den sydvietnamesiske hær og de amerikanske tropper. Frokost. Byrundtur i Ho Chi Minh City, hvor I kommer forbi paladset for de sydvietnamesiske præsidenter, krigsmuseet og det gamle franske posthus. Aftensmaden indtages på en roof-top restaurant med fantastisk vue udover byen.

Dag 4: Ho Chi Minh City // M
Transfer fra hotellet til Vietnam Golf & Country Klub lidt udenfor Ho Chi Minh. 1 runde golf på deres 18 hullers par 72 Vest-bane. Transfer tilbage til hotellet.

Dag 5: Ho Chi Minh City // M
Transfer til Long Thanh Golf Klub. 1 runde golf på deres kuperede bane (Hill course) med 18 huller.
Transfer tilbage til hotellet.

Dag 6: Ho Chi Minh City – Mekongdelta (bil) // M,F,A
Først med bil og så båd til Mekongdelta med indkvartering på en fin 3 stjernet lodge, et hotel bygget med arkitektonisk øje for deltaets grønne omgivelser. I tager en gåtur – eller på en cykeltur på større ø – og får indblik i livet ved floderne og i landsbyerne. I stopper ved lokale seværdigheder undervejs.

Dag 7: Mekongdelta – Nha Trang (bil/fly) // M,F
Bådtur til mindre flydende marked og små produktionssteder med lokale snacks og specialiteter. Transfer til lufthavnen og med fly til kystbyen Nha Trang, som både byder på dejlige strande, levende bycentrum og golfbaner.

Dag 8: Nha Trang // M,F,A
Byrundtur om formiddagen til Lang Son pagode, Po Nagar templerne og Long Thanh Fotoudstilling. Efter frokost skal I et center med mudderbad og basin med varm vand fra bjergkilder. Aftensmad på byens bryghus.

Dag 9: Nha Trang // M
Transfer til en ø i Nha Trang bugten, hvor I spiller 18-hullers golf på Vietnams nok flottest beliggende bane med vue til havet. I bringes tilbage til hotellet efter en smuk runde golfspil. Resten af eftermiddagen og aftenen på egen hånd.

Dag 10: Nha Trang – Dalat (bil) // M,F
Bil til Dalat, som blev grundlagt af de franske kolonister i 1920’erne. Byen adskiller sig markant fra øvrige steder i Vietnam med sin særlige arkitektur, stemning og højlands-landskab. Frokost på restaurant i en bolig-enklave for de højtstående folk hos det tidligere franske kolonistyre. Fra byens tager I en bjerglift til Thuyen Lam parken. I kommer omkring Datanla vandfaldet og I besøger den sidste kejsers sommerresidens og Hang Nga house, som nok er Vietnams mest odiøse bygningsværk.

Dag 11: Dalat // M
Transfer til Dalat Palace Golf Club, som ligger i centrum af Dalat og med byen placeret omkring sig. I spiller en runde på 18 huller på denne par 72 bane.
Transfer tilbage til hotellet efter spillet.

Dag 12: Dalat – Phan Thiet (bil) // M
Transfer til kyst-/badebyen Phan Thiet, der byder på en dejlig strand og vand lige ud til det Sydkinesiske hav. Resortene er beliggende lige ud til vandet og har eget private strandområde, og naturligvis også swimmingpool. Der er mulighed for besøg af mindre seværdigheder og cykelture, men her findes også en 18-hullers bane, hvis man har lyster at spille mere golf.

Dag 13: Phan Thiet // M
Fridag.

Dag 14: Phan Thiet // M
Fridag.

Dag 15: Phan Thiet – Ho Chi Minh City lufthavn (bil) – Afrejse // M
Fri indtil transfer til Ho Chi Minh City lufthavn. Flyafrejse til Danmark. (M)

Dag 16: Ankomst Danmark
Flyankomst til København, provinsen eller Hamborg.

Vi rejser drømmene

Scroll to Top

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.