Topmenu

Turoverblik

M = Morgenmad, F = Frokost og A = Aftensmad, hvor angivet inkluderet i prisen/programmet

Nord & Midtvietnam II

Dag 1: Afrejse Danmark
Flyafgang fra København, provinsen eller Hamborg.

Dag 2: Ankomst Hanoi
Ankomst til Hanoi. I ankomsthallen står jeres chauffør med et skilt med jeres navn påført, hjælper jer ud til bilen og kører til det centralt beliggende hotel. Hotellet ligger i byens gamle kvarter med de hyggelige snævre handelsgader og i gåafstand fra Hoan Kiem søen og Dong Xuan marked, som er nogle af Hanois pejlemærker.

Dag 3: Hanoi // M,F
I bil med chauffør og med guide på rundtur til byens største seværdigheder: Ho Chi Minh Mausoleum. Præsidentpaladset. Præsident Ho Chi Minhs pælehus. Den ensøjlede pagode. Vietnams første universitet Van Mieu. Gåtur rundt i den gamle bydel. Fri rest af dagen.

Dag 4: Hanoi – Halong Bugten (bil) // M,F,A
Bil til Halong bugten. I en junke (båd) skal I rundt i Halong bugten med dens forunderlige kalkstenslandskab på et 3 dages 2 nætters cruise. Inden bådafgang spiser I frokost og ser en forestilling med vanddukketeater i en hyggelig landsby. Denne 3 dages bådtur kommer godt rundt i Halong bugten og væk fra de områder hvor de fleste turbåde befinder sig. Måltider og overnatning ombord i 2 personers kahyt med eget bad og toilet.

Dag 5: Halong Bugten // M,F,A
Videre sejltur i bugten med landgang flere steder bl.a. en stor grotte med stalagmitter og stalaktitter. I kommer forbi en flydende fiskelandsby, og der bliver mulighed for sejle i kajak. Junken kaster anker lidt afsides i Halong bugten og I spiser aftensmad mens aftenhimlen langsomt fortrænger dagen og lyset, og omdanner klipperne til silhouetter.

Dag 6: Halong Bugten – Ninh Binh (bil) // Brunch, A
Bådturen fortsætter indtil sidst på formiddagen. I afhentes ved havnekajen og kører til Ninh Binh, som bedst kan betegnes som et slags Halong Bay på land. Her står kalkstenstoppe dottet rundt i landskabet. I indkvarteres på en skøn, skøn lodge, som er placeret på et stort jordlod omgivet af rismarker og kalkstensbjerge rundt om sig.

Dag 7: Ninh Binh // M,F,A
Med guide og i bil besøges Vietnams største pagode Bai Dinh og stifter bekendtskab med buddhismen. Herfra videre til Hoa Lu som for godt 1000 år siden ved Vietnams hovedstad. Bagefter på cykel gennem et smukt varieret landskab til Tam Coc, hvor I efter frokost sejler i sampanbåd gennem rismarker og gennem huler i kalkstensbjerge.

Dag 8: Ninh Binh – Pu Luong (bil) // M,F,A

Efter morgenmaden afsted til Pu Luong i nordvestlig retning, hvor I samtidigt bevæger jer ind i et område hvor grønne bjergkæder dominerer landskabet. I små landsbyer i bjergdalene lever blanding af vietnamesere og etniske minoritetsfolk, hvoraf nogle bor på pælehuse og dyrker ris på terrasser op ad bjergsiderne. Om eftermiddagen skal I på en mindre gåtur og ligeledes en sejltur på floden på en bambus-tømmerflåde.

Dag 9: Pu Luong // M,F,A
I vandrer ud i de smukke bjergrige egne med risterasser og kommer forbi landsbyer med etniske minoritetsgrupper. Minoritetsfolk fra stammerne Muong og Hvid Thai lever i disse områder. I går i jeres eget tempo og spise en picnic-frokost undervejs.

Dag 10: Pu Luong – Hue (bil/fly) // M,F
Mulighed for at tage en afslappende formiddag, nyde stedet og gå omkring i det nærliggende grønne område. Alternativt kan I med guiden snuppe cyklen og nå lidt længere omkring ad stier og små veje. Der dukker altid noget nyt op og smukke landskaber kan man ikke få nok af. Efter frokost i bil til Hanoi lufthavn, hvorfra I taget flyet til den gamle kejserby Hue. Transfer til indkvartering på hotellet.

Dag 11: Hue // M,F
Med guiden og på cykel afsted på dagens sightseeing af først Thien Mu pagoden og bagefter kejserpaladset og den indre kejserby med de mange royale bygninger, hvor kejseren og hans familie boede. Frokost på en god restaurant i kejsercitadellet. Tilbage på hotellet er resten af eftermiddagen, dog med mulighed for at cykel en tur med guiden rundt i det private kvarter i citadelområdet.

Dag 12: Hue – Hoi An (bil) // M,F
Først besøges gravmausoleerne for to af kejserne i Nguyen-dynastiet, nemlig Minh Mang (den længstsiddende kejser) og Khai Dinh (det senest byggede mausoleum). Dernæst kører I til den gamle handelsstad Hoi An, hvor I efter frokost skal på byrundtur med stop ved den japanske bro, en købmandsgård, Fujian-kinesernes forsamlingshus og Hoi An marked.

Dag 13: Hoi An // M
Fridag i Hoi An.
Optional udflugtsmulighed: Vietnam Madlavningskursus eller Tempelhelligdommen My Son.

Dag 14: Hoi An // M,F
Med guide starter dagen med en cykeltur til en landsby, hvor I ser lokale dyrkningsmetoder af grønsager og friske krydderurter. I hjuler videre gennem rismarker til I kommer til Thu Bon river. I båd sejler I ud på floden, hvor lokale fiskemetoder med hæve-/sænkenet og kastenet opleves. I ror en sivkurvsbåd inden en frokost ombord.

Dag 15: Hoi An – Afrejse // M
Fri indtil transfer til lufthavnen og herfra flyafgang mod Danmark.

Dag 16: Ankomst Danmark
Flyankomst til København, provinsen eller Hamborg.

Vi rejser drømmene

Scroll to Top

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.