Topmenu

Turoverblik

M = Morgenmad / F = Frokost / A = Aftensmad, inkluderet i programmet, hvor angivet.

Laos & Cambodja klassisk

Dag 1: Afrejse Danmark
Afrejse fra København eller provinsen.

Dag 2: Luang Prabang (fly)
Ankomst til Luang Prabrang, som indtil midten af 1970’erne var hovedby for det laotiske kejserdømme. Byen er en arkitektonisk myriade med royale bygningsværker, franske kolonistilshuse og lokalt byggeri. Transfer til byen. Check-in på hotellet som ligger I gåafstand kejserpaladset og markedsgaden, som er Luang Prabangs centrale midtpunkt.

Dag 3: Luang Prabang // M,F
Guidet byrundtur på gåben, hvor I besøger kejserpaladset. Det royale tempel Xieng Thong. Wat Aham. Efter frokost let spadseretur med introduktion af de centrale gader. Sidst på eftermiddagen gåtur op på Phousi højen med view udover hele byen, Mekongfloden og bjerglandskabet, og solnedgang hvis der er skyfrit.


Dag 4: Luang Prabang // M
Fridag til fornemme byens afslappede puls og snuse rundt i de mange kringelkroge som den gamle bydel gemmer på. Fald ind på en kaffebar eller et konditori, f.eks. JoMa. Lad indtrykkene bundfælde sig til en stærk kop kaffe og en god kage, inden I igen forvilder jer ud i den arkitektonisk mangfoldige by.


Dag 5: Luang Prabang – Nong Kiau (båd/bil) // M,F,A
De buddhistiske munke og novicers morgenvandring gennem byens centrale gader, hvor indbyggerne kommer ud og donerer vegetarmad, grønsager og frugt til dem. I besøger morgenmarkedet, som allerede åbner før klokken 6. Efter morgenmad på hotellet, besøges familieforetagender med naturpapir og silkeproduktion, samt Henry Marhuts gravsted. Senere starter I på en smuk bådtur op ad Mekongfloden til den hellige Pac Ou hulen, hvor i tusindevis af buddha-figurer er placeret af tidens besøgende. Videre i bil til Nong Kiau, hvor de grønne og bjergrige omgivelser udgør den smukke ramme for den lodge I skal bo på de 2 næste dage. Besøg i den nærliggende landsby.


Dag 6: Nong Kiau // M,F,A
Båd til landsbyen Muang Ngoi. Gåtur gennem skønt og landligt landskab til Tham Kaang hulen, hvor de laotiske kommunister gemte sig under de amerikanske luftangreb. Laotisk landsbystemning med de små seværdigheder og indtryk som findes her. Frokost undervejs. Bådtur tilbage til Nong Kiau.

Dag 7: Nong Kiau – Luang Prabang (bil) – Siem Reap (fly) // M,F
Transfer i bil til Luang Prabang. Fly til Siem Reap, der er kendt som stedet med Angkortemplerne. I lufthavnen står jeres chauffør og kører til det centralt beliggende hotel. Hotellet ligger i gåafstand til centrum i den gamle franske kvarter omkring det kendte old market, natmarkedet og Pub street.

Dag 8: Siem Reap // M,F,A
Hel dag med besøg af de største af Angkor-templerne: I 2-personers motorcykelrickshaw af sted til de mest kendte af Angkor-templerne: Sydporten Angkor Thom. Elefanternes terrasse. Bayon og Bapoun. Jungletemplet Ta Prohm. Angkor Wat. Dinner med klassisk cambodjansk Apsara-dans.

Dag 9: Siem Reap – Phnom Penh (fly) // M,F,A
Fra hotellet til lufthavnen i bil. Fly til Phnom Penh. Efter frokost dykker I ned i Cambodjas mørke historiekapitler med besøg af Tuol Sleng fængselsmuseum og bagefter Killing Fields, som er et mindested for ofrene fra Khmer Rouge rædselsregime fra 1975-1979. Aftensmad på den kendte Foreign Correspondance Club.

Dag 10: Phnom Penh // M,F
Bysightseeing i cykelrickshaw med visit af Kongepaladsområdet med Chan Chaya Pavillionen, Kroningshallen, Sølvpagoden, det odiøse stålhus (en gave fra Napoleon III) og de royale stupaer. I kommer forbi nationalmuseet inden I fortsætter i rickshawen rundt i byen, hvor flere af byens pejlemærker passeres. Fri om eftermiddagen til at opdage Cambodjas hovedstad på egen hånd.

Dag 11: Phnom Penh – Sihanoukville (bil) // M
I bil til Sihanoukville, som er Cambodjas bedste badeby – beliggende lige ud til den Thailandske bugt med gode strande og dejligt vand. På rejsens sidste 4 dage er der lagt op til afslapning, sol og strand.

Dag 12: Sihanoukville // M
Fridag.

Dag 13: Sihanoukville // M
Fridag.

Dag 14: Sihanoukville // M
Fridag.

Dag 15: Sihanoukville – Phnom Penh (bil) – Flyafgang // M
Fri indtil transfer til Phnom Penh lufthavn. Afrejse mod Danmark.

Dag 16: Ankomst Danmark
Flyankomst til København eller provinsen.

Vi rejser drømmene

Scroll to Top

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.