Topmenu

Vietnam Emotion

VIETNAM ER ET SPÆNDENDE REJSELAND

INTRODUKTION AF REJSEN

Vietnam Emotion

Mange rejsende rammes af en livslang fascination af Vietnam, når de har besøgt landet. Den utrolige dynamik, der præger livet på disse kanter. Mange indbyggere har deres daglige laden og arbejdsmæssige gøren udendørs. Gaderne summer af aktivitet fra arbejdende folk, som er i gang med deres småfremstilling midt på fortovet, skubber afsted med cykler og vogne godt læsset med alt fra tekstiler, keramik, blomster og frugter. Og frisøren… han behøver blot et søm på murværket til spejlet og en stol for at åbne en salon. Her kan man få sig en billig klipning for 12 kroner.

Det udendørs folkeliv vil være en følgesvend på hele rundrejsen. Ophold og sightseeing i byerne kombineres med både overnatninger og udflugter udi det landlige opland – i Mekongdeltaets frodige tropelandskab på skøn lodge og i Nordvietnam med en 2 dages sejltur rundt i Halong bugtens vidunderlige kalkstenslandskab. At sidde her på bådens åbne dæk med udsigt til kalkstensbjergenes forunderlige formationer, mens mørket falder på, er et af turens naturmæssige højdepunkter.

På rejsen er der en god afveksling mellem kendte seværdigheder og lokale aktiviteter, dvs. små attraktioner som giver et indblik i kulturlivet og vietnamesernes dagligdag – bl.a. vanddukketeater, nationalgardens morgenparade og morgengymnastik i Lenin-parken, madlavningskursus, gåtur i privat boligkvarter og dagsudflugt hvor vi får indblik i farmere og lokalfolkets liv. Her får vi også lejlighed til at prøve den specielle og helt runde bambusbåd.

Rejseprogrammet har 2-3 dage i byerne og byder på hele fridage i Hanoi og Hoi An, samt halve fridage på rejsens øvrige destinationer – så der udover den planlagte sightseeing, er tid til selv at se byernes særpræg og leben. Man vil ofte erfare, at nogle af de sjove situationer og personlige oplevelser sker, når man selv går på opdagelse i byens gader. Rundrejsen starter i Nord og slutter i Sydvietnam og hotelnætterne er på centralplacerede 3 og 4 stjernede hoteller, heraf to nætter på en dejlig lodge i det tropisk grønne Mekongområde.

Der er mulighed for at forlænge rejsen med 5 stranddage 4 nætter i kyst-/badebyen Phan Thiet, hvor der tilbydes tre resortstandarder hhv. 3, 4 og 5 stjernet hotelniveau. Alle beliggende lige ned til vandet og med privat strandområde. Alternativt kan man forlænge sin rejse til Cambodjas to bedste destinationer Phnom Penh og Siem Reap, og herunder opleve de verdenskendte Angkortempler.

UDOVER ET OPLEVELSESRIGE PROGRAM ER VIETNAM EMOTION KENDETEGNET VED:

REJSEDATA

Rejse vietnam emotion med dansk rejseleder
Varighed 16 dage fra Nord til Sydvietnam
Igennem steder Hanoi - Halong Bugten - Hue - Hoi An - Mekongdelta - Ho Chi Minh City
Hotel standard 3+ & 4 stjernede hoteller & Deluxe båd i Halong bugten
Rejseleder Dansk rejseleder med indgående kendskab til Vietnam
Antal rejsedeltagere Rejsen gennemføres i små grupper med 10 - 25 deltagere

PRIS & REJSEPERIODE

pris rejsedato
24.900 22. december 2022 - 06. januar 2023
24.500 26. januar - 10. februar 2023
23.500 09. februar - 24. februar 2023
22.900 23. februar - 10. marts 2023
22.900 09. marts - 24. marts 2023
23.900 30. marts – 14. april 2023

5 DAGES BADEFORLÆNGELSE TIL BADEBYEN PHAN THIET

tillæg hotelstandard
3.300 3 stjernet Bon Bien Resort
4.300 4 stjernet Blue Ocean Resort
6.600 5 stjernet Anantara Resort

5 DAGES FORLÆNGELSE TIL camdodja

Tillæg Hotelstandard
6.600 4 stjernet

FOREDRAG

gratis Foredrag om rejser til Vietnam, Cambodja & Laos

Scroll to Top

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.