Topmenu

Praktisk forhold

Praktisk forhold til turen vietnam sommer

Vietnam Sommer

DELTAGERANTAL
Rundrejsen gennemføres ved minimum 10 og max 25 rejsedeltagere. Er der ikke det nødvendige antal deltagere senest 6 uger før afrejsen, vil Vietnam Travels ikke gennemføre rejsen. Vietnam Travels vil meddele de tilmeldte gæster herom, og samtidigt give tilbud om andre rejsemuligheder eller tilbagebetaling af kundernes indbetaling.

VISUM & PAS
Ved denne rundrejse skal danske/skandinaviske statsborgere ikke have visum til Vietnam. Dog skal man sikre sig at passet er gyldigt i minimum 6 måneder udover turens planlagte hjemrejsedato fra Vietnam.

VACCINATIONER
På en arrangeret Vietnam-rundrejse med dagsudflugter som på denne tur anbefaler Statens Serum Institut, at man som minimum har følgende vaccinationer: Difteri, Stivkrampe og Hepatitis A.

Med hensyn til malariamyg se Statens Serum Instituts hjemmeside: www.ssi.dk. Risikovurderingen for malaria-myg inddeles normalvist i to kategorier:
1: Ingen risiko – Lav risiko
2: Lav risiko

Vietnam Sommers rejserute kommer til områder/byer i kategorien ”ingen risiko – lav risiko”. På Staten Serum Instituts hjemmeside forefindes et malaria-myg oversigtskort – samme link/oversigtskort finder du her.

REJSEFORSIKRING
Det er en forudsætning for deltagelse på Vietnam Travels rundrejser med dansk rejseleder, at man har en rejseforsikring, som dækker lægebehandling og medicin, eventuel hjemtransport, hvis man er uheldig at komme til skade eller bliver syg undervejs. På rejser uden for Europa er man ikke dækket af den offentlige sygeforsikring. Endvidere skal man tage stilling til om man ønsker afbestillingsforsikring – en forsikring, der dækker, hvis man bliver syg inden afrejsen og ikke kan komme af sted. Vietnam Travels tilbyder begge forsikringstyper.

OVERSØISK FLYREJSEPLAN

Den oversøiske flyrejse Danmark-Vietnam t/r er med Emirates, som indenfor det seneste årti har investeret store summer i nye Boeing og Airbus fly. Flyvningen København-Dubai/Dubai-København er med verdenens pt. største passagerfly Airbus 380.

Udrejse København–Hanoi med samlet rejsetid på: 16 timer & 40 minutter
København-Dubai 15.35-23.55 = 6 timer 20 minutter (TIDSFORSKEL 2 TIMER)
Flyskifte i Dubai 23.55 til 03.30 = 3 timer 35 minutter
Dubai-Hanoi 03.30-13.15 = 6 timer 45 minutter (TIDSFORSKEL 3 TIMER)

FRA flyafgang København kl. 15.35 (dansk tid)
TIL flyankomst Hanoi kl. 13.15 (vietnam tid)
= 22timer 10minutter minus 6 timers tidsforskel = 16timer 10minutter samlet rejsetid.

Hjemrejse Ho Chi Minh City–København med samlet rejsetid på: 18 timer & 20 minutter
Ho Chi Minh City – Dubai 23.55 – 04.00 = 7 timer 05 minutter (TIDSFORSKEL 3 TIMER)
Flyskifte i Dubai 04.00 til 08.20 = 4 timer 20 minutter
Dubai – København 08.20 – 13.15 = 6 timer 55 minutter (TIDSFORSKEL 2 TIMER)

FRA flyafgang Ho Chi Minh City kl. 23.55 (vietnam tid)
TIL flyankomst København kl. 13.15 (dansk tid)
= 13timer 20minutter plus 5 timers tidsforskel = 18timer 20minutters samlet rejsetid.

AFREJSE FRA PROVINSEN
Prisen for provinstilslutning er forventeligt fra 900,- til 1.150,- for tur/retur billet eksklusiv lufthavnsskatter for en ”samlet billet”. Ved ”samlet billet” forstås at hele flyrejsen er lavet som én billet: Aarhus/Karup/Billund/Aalborg – Vietnam tur/retur. Skulle flyet fra Jylland blive forsinket/aflyst, så man ikke når Emirates flyet i København, så har SAS ved en ”samlet billet” netop forpligtelsen/udgiften til at få jer til Vietnam hurtigst muligt.

Der er mulighed for tilslutning fra Billund, Karup, Aarhus og Aalborg med SAS, og ligeledes med Emirates at flyve fra Hamborg. Ønskes provinstilslutning, skal forespørgsel herom ske samtidigt med bestilling af rejsen. Da SAS først skal godkende pladserne og genbekræfte prisen, tager Vietnam Travels forbehold for udsolgte pladser til nedennævnte pris.

Fra Hamborg flyver man med Emirates til Dubai og videre herfra til/fra Vietnam, således at man flyver Dubai-Hanoi og Ho Chi Minh City-Dubai med samme fly som den øvrige gruppen (der har afgang/hjemkomst i København). Merprisen fra Hamborg vil ligge mellem 450,- til 950,- kroner (med forbehold for pladser).

DRIKKEPENGE
Den anviste drikkepengesats på 400,-/person dækker drikkepenge til lokalguider, chauffører, bådpersonale, bellboys og andre servicefolk vi møder på vores vej gennem Vietnam. Drikkepengene ikke dækker stuepigen på hotellet og eventuelt til tjenere på restauranter. De 400,-/person vil blive indsamlet ved turens start af rejselederen, som vil sørge for at fordele drikkepengene til de relevante servicefolk.

FERIEFORLÆNGELSE
Der er mulighed for at forlænge turen, eller rejse ud før turstart. Ved forlængelse i Vietnam er der visumpligt. Pris for visum er 450,-/person.

NAVNEÆNDRING
Ved køb af rejsen skal man opgive sit navn, præcist som det står angivet i passet. Hvis der er opgivet forkert eller ufuldendt navn, og flybilletterne skal ændres og genudstedes, bæres eventuelle ekstra omkostninger af rejsegæsten.

FORBEHOLD/ÆNDRINGER
Som udgangspunkt gennemføres rejsen iht. det foreskrevne og oplyste program. Ændringer kan dog forekomme iht. vejr-, kulturelle forhold, force majeure situationer eller lokale omstændigheder, som kan have indflydelse på rejseprogrammets afvikling. Vietnam Travels, vores rejseleder og lokale repræsentanter vil naturligvis gøre alt for at gennemføre turen iht. det foreskrevne turprogram, eller forsøge at finde andre alternative muligheder, såfremt rejseprogrammet nødvendigvis må ændres.

ak5
streetfood3
hagiang3
hanoi1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Scroll to Top

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.