Topmenu

Turoverblik

M = Morgenmad, F = Frokost og A = Aftensmad, hvor angivet inkluderet i prisen/programmet

Vietnam Julerejse

Dag 1: Afrejse København
Check-in kl. 11.30 i Københavns lufthavn. Afrejse med Thai Airways kl. 14.00 via Bangkok til Hanoi (Samlet flyrejsetid: 13timer 35minutter)

Dag 2: Ankomst Hanoi // 3 stjernet Skylark Hotel // F,A
Ankomst til Hanoi. Bustransfer fra lufthavnen til Hanoi centrum, hvor vi skal på en tur i cykelrickshaw rundt i den gamle bydel. Efter frokost check-in på det centraltbeliggende Skylark Hotel, og tid til et bad og lidt hvile. Om aftenen til vanddukketeatret, hvor vi skal se en forestilling af denne traditionelle vietnamesiske teaterform. Bagefter aftensmad på en af byens gode restauranter.

Dag 3: Hanoi // M,F
Rundtur til byens største sights: Ho Chi Minh Mausoleum. Præsidentpaladset. Præsident Ho Chi Minhs pælehus. Den ensøjlede pagode. Litteraturtemplet. Fri om eftermiddagen og tid til at opdage hovedstaden på egen hånd. Indsnus atmosfæren i nogle af de 36 historiske gader i old quarter, eller i det franske kvarter. Hanoi byder på forskellige museer, finurlige templer og andre attraktioner.

Dag 4: Hanoi – Halong bugten (bus) // 2-personers kahyt på Deluxe La Vela Classical båd // M,F,A
Vi oplever indbyggernes morgengymnastik ved Hoan Kiem sø inden vi kører til Halong bugten. I en junke (båd) skal vi rundt i Halong bugten med dens forunderlige kalkstenslandskab på et 2 dages 1 nat cruise. Undervejs besøges en drypstenshule, vi sejler forbi en flydende fiskelandsby, og der bliver mulighed for at tage en kajaktur. Overnatning ombord i 2-personers kahytter med eget toilet/bad.

Dag 5: Halong bugten – Hue (nattog) // 4-pers. sovekupe med aircondition // Brunch,A
Vi står op til dette ejendommelige naturlandskab, og fortsætter sejlturen i Halong bugten til sidst på formiddagen. Tilbage til Hanoi, hvor vi om aftenen stiger på nattoget til Hue i Midtvietnam. (OBS: Vietnam Travels opkøber de overskydne senge, så ingen fremmede togpassagerer sover i gruppens kupeer).
Option 1: Helt egen sovekupe på nattoget. Tillæg ved rejsepar: 490/person.
Option 2: Fly Hanoi-Hue, 2 lufthavnstranfers og 4-stj. hotelovernatning i Hue: Tillæg ved rejsepar: 980/person.

Dag 6: Hue // 4 stjernet Century Hotel // M,F
Togankomst til den gamle kejserby Hue, hvor vi om formiddagen besøger kejserpaladset og den indre forbudte kejserby med de mange royale bygninger, hvor kejseren og hans familie boede. Vi spiser frokost i en gammel embedsmandsbolig i citadellet. Eftermiddagen er til egen disposition, men der er mulighed for at cykle en tur med rejselederen rundt i det private kvarter i selve kejsercitadelområdet.
Bemærk: Transfer i cykelrickshaw muligt i stedet for cykel på eftermiddagsudflugten uden merpris.

Dag 7: Hue // M,F
Dagens sightseeing starter ved mausoleerne for to af kejserne i Nguyen-dynastiet, nemlig Minh Mang (den længstsiddende kejser) og Khai Dinh (det senest byggede mausoleum). Kejserne var selv bygherre på disse gravpaladser, og tilstræbte at bygge et majestætisk og historisk levn til eftertiden. Senere sejler vi på Duftenes flod til Thien Mu pagoden, hvor vi stifter bekendtskab med Vietnam største trosretning, nemlig buddhismen.

Dag 8: Hue – Hoi An (bus) // 4 stjernet Thanh Binh Riverside Hotel // M,F,A
Transfer til Hoi An, som mange siger er Vietnam skønneste by. Her spadserer vi rundt til de planlagte seværdigheder, som alle ligger i den gamle bydel. I de snævre gader byggede udenlandske handelsfolk deres købmandshuse, da de i tidernes morgen slog sig ned i Hoi An, som engang var Midtvietnams vigtigste handelsstad. Om aftenen madlavningskursus med en professionel kok.

Dag 9: Hoi An // M
Fridag. I de historiske rammer findes 1 og 2-etagers handelshuse, templer og forsamlingshuse bygget 200-300 år siden og som skaber rammerne om det charmerende gamle bykvarter – her kan man nemt bruge timer på at snuse rundt. I dag findes her også restaurationer, gallerier, artifacts-butikker og skræddere. Vil man have lidt nyt til garderoben, er der tid til at få valgt stof, målt og syet tøj. Man kan ligeledes gå rundt i de nærliggende kvarterer og få indtryk vietnameserne daglige leben eller tage cyklen udi det landlige opland.

Dag 10: Hoi An // M,F
Cykeltur rundt gennem landlige områder og landsbykvarterer i oplandet til Hoi An. Der gøres flere stop undervejs ved små entreprenører som producerer fiskebåde, træskærerarbejder, sivmåtter og gør holdt når vi støder på lokale attraktioner. Vi pedaltramper gennem skønne landområder med rismarker, grønsagsmarker og rejefarme, og hvor små landsbyer ligger dottet rundt i landskabet. Turen ender ved en privat families hus, hvor kigger indenfor og hører lidt om familiens traditioner og spiser en frokost hos dem. Sejltur på Thu Bon floden tilbage til Hoi An.
Bemærk: Transfer i bagsædet af motorcykel med chauffør muligt i stedet for cykel på udflugten – uden merpris.

Dag 11: Hoi An – Ho Chi Minh (fly) // 3 stj. Huong Sen Hotel, Deluxe værelse // M,F,A
Fly til Ho Chi Minh City, hvorfra vi tager direkte til Cu Chi tunnelerne, som er et underjordisk tunnelsystem i 3 niveauer og godt 250km langt. Herfra kæmpede modstandsgruppen Viet Cong mod de sydvietnamesiske og amerikanske tropper. Vietnams største by byder metropolske oplevelser – med sine 10 milioner indbyggere er centrum altid stemningfyldt, hvilket gælder alle ugens syv dage.

Dag 12 efter frokost deles gruppen i to:
Gruppe 1 har badedage i Phan Thiet, og
Gruppe 2 har tre dages udflugter til Can Gio og Mekongdeltaet.

GRUPPE I:
Dag 12: Ho Chi Minh City – Phan Thiet (bus) // 3 stj. Bon Bien Resort ELLER 4 stj. Blue Ocean Resort // M,F
Om formiddagen byrundtur med besøg på paladset for de tidligere sydvietnamesiske præsidenter fra dengang hvor landet var delt i Nordvietnam og Sydvietnam. Vi kommer forbi krigsmuseet og det gamle Posthus – et smukt arkitektonisk levn fra den franske kolonitid. Efter frokost kører gruppe 1 til kyst-/badebyen Phan Thiet sammen med en lokalguide.

Dag 13: Phan Thiet // M
Fri til afslapning.
3 hele dage til at bade, slappe af, nyde vandet, varmen og fordøje rejsens mange indtryk. Phan Thiet byder på en dejlig strand og vand lige ud til det Sydkinesiske hav. Bon Bien Resort og Blue Ocean Resort er beliggende lige ud til vandet og har eget private strandområde, og naturligvis også swimmingpool. Der er mulighed for besøg af mindre seværdigheder og cykelture.

Dag 14: Phan Thiet // M
Fri til afslapning.

Dag 15: Phan Thiet // M
Fri til afslapning.

Dag 16: Phan Thiet – Ho Chi Minh City lufthavn (bus) – Hjemrejse // M
Fri indtil transfer i bus med lokalguide til Ho Chi Minh City lufthavn. Flyafgang kl. 20.50 med Thai Airways via Bangkok til København.

Dag 17: Ankomst Danmark
Ankomst til København kl. 06.35 efter 15timer 45minutter samlet flyrejse inklusive flyskifte i Bangkok.

GRUPPE II:

Dag 12: Ho Chi Minh City // 3 stj Huong Hotel, De Lux værelse // M,F
Byrundtur til paladset for de tidligere sydvietnamesiske præsidenter fra dengang hvor landet var delt i Nordvietnam og Sydvietnam. Vi kommer forbi krigsmuseet og det gamle franske Posthus – et smukt arkitektonisk levn fra kolonitiden. Efter frokost kører gruppe 2 med den danske rejseleder til et museum som udstiller traditionel medicin. Stedet ligger i Chinatown, hvor vi også går en stemningstur.

Dag 13: Ho Chi Minh City // M,F
Besøg udi Sydvietnams landlige opland og et naturreservat, som rummer en enorm biodiversitet af planter og dyr. I reservatets grønne klæder ser vi flora og fauna, når vi bl.a. sejler gennem mangroveskoven i båd. Vi oplever nogle af stedets vilde dyr enten frit eller under opdræt. Vi gør holdt ved saltmarkerne og kommer forbi et tempel som ærer hvaler bl.a. en 12m lang hval hvis skelet er udstillet.

Dag 14: Ho Chi Minh City – Cai Be (bus/båd) // 3 stj Mekonglodge, Bungalow // M,F,A
Bus til Mekongdelta, som er et flodrigt deltaområde. Indkvartering på Mekonglodge, et hotel bygget med arkitektonisk øje for deltaets grønne omgivelser. Vi tager en cykeltur på større ø og får indblik i livet ved floderne og i landsbyerne. Vi stopper ved lokale seværdigheder undervejs, og besøger en have og smager nogle af de eksotiske frugter.
Bemærk: Muligt med transfer i roligt tempo på bagsædet af en scooter i stedet for cykel uden merpris.

Dag 15: Cai Be – Can Tho (båd/bus) // 4 stj Ninh Kieu II Hotel, De Lux vær. // M,F
Sejltur til et mindre flydende marked, hvor små både ligger vuggende side om side og over rælingen handler frugter og grønt. I land besøges et familieforetagende som laver snacks-specialiteter fra ris og frugt. Videre i båd ind i de mindre bifloder, hvor vi skal på en lille cykeltur og i sampan båd gennem små kanaler. Vi spiser frokost i private rammer inden vi fortsætter til Can Tho.

Dag 16: Can Tho – Ho Chi Minh City (bus) – Flyhjemrejse // M,F
Båd til Sydøstasiens største flydende marked, hvor småvippende både køber og sælger grønsager og eksotiske frugter til hinanden. Senere med bus til Ho Chi Minh City, hvor I har noget af eftermiddagen på egen hånd til sightseeing og de sidste souvenir-indkøb. Transfer kl. 18.00 til Ho Chi Minh City lufthavn. Flyafgang kl. 20.55 med Thai Airways via Bangkok til København.

Dag 17: Ankomst København

Ankomst til København kl. 06.35 efter 15t40m samlet flyrejse inklusiv flyskifte i Bangkok.

Vi rejser drømmene

Scroll to Top

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.