Topmenu

Turoverblik

M = Morgenmad, F = Frokost og A = Aftensmad, hvor angivet inkluderet i prisen/programmet

Vietnam Highlight

Dag 1: Afrejse Danmark
Flyafrejse fra København eller provinsen.

Dag 2: Ankomst Vietnam
Ankomst til Hanoi. I ankomsthallen står jeres chauffør med et skilt med jeres navn påført, hjælper jer ud til bilen og kører til det centralt beliggende hotel. Hotellet ligger byens gamle kvarter med de hyggelige snævre handelsgader og i gåafstand fra Hoan Kiem søen og Dong Xuan marked, som begge er nogle af Hanois pejlemærker.

Dag 3: Hanoi // M
Fridag til at opdage hovedstaden på egen hånd. Oplagte besøgsmål er den gamle præsident Ho Chi Minh mausoleum. Hans simple bolig pælehuset. Præsidentpaladset. Den ensøjlede pagode. Litteraturtemplet.

Dag 4: Hanoi // M
Endnu en fridag, og dermed god tid til at opleve Hanoi, som byder på mange museer, finurlige templer og andre attraktioner, som bestemt er et besøg værd. Husk at indsnuse atmosfæren i nogle af de 36 historiske gader i old quarter, eller spadser en tur rundt i det franske kvarter.

Dag 5: Hanoi – Halong Bugten (bil) // M,F,A
Afsted i bil ud til Halong. I en junke (båd) skal I rundt i Halong bugten med dens forunderlige kalkstenslandskab på et 2 dage 1 nats cruise. Undervejs besøges en drypstenshule, I kommer forbi en flydende fiskelandsby, og der bliver mulighed for at leje en kajak. Overnatning ombord i 2 personers kahytter med eget toilet/bad.

Dag 6: Halong Bugten – Hanoi (bil) – Hue (nattog) // Brunch
I står op til dette ejendommelige naturlandskab, og fortsætter sejlturen i Halong bugten til sidst på formiddagen. Tilbage til det tidligere hotel i Hanoi, hvor I afhentes senere på aftenen og køres til banegården. I stiger på nattoget til Hue i Midtvietnam og overnatter i seng i 4 personers sovekupe.
Options: Egen sovekupe på nattoget ELLER fly Hanoi-Hue og hotelovernatning i Hue. Se tillæg under menupunktet INKLUDERET I PRISEN.

Dag 7: Hue // M
Picnic-morgenmad på toget. Togankomst til Hue om formiddagen, hvor I afhentes og bringes til hotellet i Hue midtby. I har resten af dagen til at opdage den gamle kejserby på egen hånd. Besøg kejsercitadellet og det indre kejserpaladsområde, hvor den royale familie boede.

Dag 8: Hue // M
Fridag og mulighed for at tage ud til nogle af mausoleerne lidt uden for byen. Her byggede kejserne deres kommende imponerende gravsteder, som oftest resulterede i et større bygningsmæssigt eftermæle. En spadseretur i parken langs floden, over broen til Dong Ba marked eller rundt i det franske kvarter er oplagte aktivitetsmuligheder.

Dag 9: Hue – Hoi An (bil) // M
Transfer til den – efter mange tidligere rejsendes mening – skønneste by i Vietnam, nemlig Hoi An. Her står det centrale bykvarter som dengang franske, kinesiske og japanske handelsmænd op gennem 1600 tallet kom til byen og byggede handelshuse i hver sin arkitektoniske stil.

Dag 10: Hoi An // M
Gå en tur rundt i de snævre handelsstræder i det gamle bycentrum, og besøg gamle købmandsgårde, de etniske handelsfolks respektive forsamlingshuse og den overdækkede japanske bro. Lad jer falde ned i en stol på en af de små hyggelige cafeer og frokoststeder. Skrædderne holdes også til i de historiske rammer, og man lader sig let inspirere til at få kreeret lidt nyt til garderoben.

Dag 11: Hoi An // M
Fridag.

Dag 12: Hoi An – Ho Chi Minh City (fly) // M,F
Transfer til lufthavnen. Fly til Ho Chi Minh City. I afhentes i lufthavnen af guiden og besøger Cu Chi tunnelerne, som er et underjordisk tunnelsystem i 3 niveauer og godt 250km langt. Herfra kæmpede modstandsgruppen Viet Cong mod den sydvietnamesiske hær og de amerikanske tropper.

Dag 13: Ho Chi Minh City – Mekongdelta (bil) // M,F,A
Transfer til Mekongdelta, der er et flodrigt deltaområde. Indkvartering på Mekonglodge, et hotel bygget med arkitektonisk øje for deltaets grønne omgivelser. I tager en cykeltur på større ø og får indblik i livet ved floderne og i landsbyerne. I stopper ved lokale seværdigheder undervejs, og besøger en have og smager nogle af de eksotiske frugter. (Også muligt at gå i stedet for at cykle)

Dag 14: Mekongdelta – Ho Chi Minh City (bil) // M,F
Bådtur til lille flydende marked og stop ved familieforetagende som laver lokale specialiteter. Transfer tilbage til Ho Chi Minh City, som er landets største by med en række historiske seværdigheder og shopping muligheder.

Dag 15: Ho Chi Minh City – Afrejse // M
Fri og tid til sightseeing inden transfer til lufthavn om eftermiddagen eller aftenen. De fleste oversøiske flyselskaber har flyafgang først eller sidst på aftenen. Tag på bysightseeing med udgangspunkt i de største seværdigheder, herunder Notre Dame katedralen. Præsidentpaladset. Krigsmuseet. Det gamle franske posthus. Lad jer forvilde mellem Ben Thanh markedets mange boder, og fald ind på en juice- eller kaffebar og betragt gadens mylder herfra.

Dag 16: Ankomst Danmark
Flyankomst til København eller provinsen.

Vi rejser drømmene

Scroll to Top

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.