Topmenu

Turoverblik

M = Morgenmad, F = Frokost og A = Aftensmad, hvor angivet inkluderet i prisen/programmet

Vietnam Essential

Dag 1: Afrejse Danmark
Flyafrejse fra København med Emirates med mellemlanding i Dubai.

Dag 2: Ankomst Vietnam
Ankomst til Hanoi. I ankomsthallen står jeres chauffør med et skilt med jeres navn påført, hjælper jer ud til bilen og kører til det centralt beliggende hotel. Hotellet ligger byens gamle kvarter med de hyggelige snævre handelsgader og i gåafstand fra Hoan Kiem søen og Dong Xuan marked, som begge er nogle af Hanois pejlemærker.

Dag 3: Hanoi // M
Fridag til at opdage hovedstaden på egen hånd. Oplagte besøgsmål er den gamle præsident Ho Chi Minh mausoleum og hans bolig (pælehuset). Præsidentpaladset. Den ensøjlede pagode. Litteraturtemplet. Ambassadørpagoden. Gåtur omkring Hoan Kiem søen og området omkring Operaen.

Dag 4: Hanoi – Halong Bugten // M,F,A
Afhentning på hotellet og transfer til Halong. I en junke (båd) skal I rundt i Halong bugten med dens forunderlige kalkstenslandskab på et 2 dage 1 nats cruise. Bådens sejlrute kommer ud i det område af bugten kaldet Bai Tu Long, hvor færre cruisebåde kommer. Undervejs besøges en drypstenshule, der gøres stop ved en kalkstens ø og. I kommer forbi en flydende fiskelandsby. Der bliver ligeledes mulighed for at svømme eller leje en kajak.

Dag 5: Halong Bugten – Hanoi – Hoi An // Brunch
I står op til dette ejendommelige naturlandskab, og fortsætter sejlturen i Halong bugten til sidst på formiddagen. I køres tilbage til det tidligere hotel i Hanoi, hvor I afhentes senere på aftenen og bringes til banegården. I stiger på nattoget til Hoi An i Midtvietnam og overnatter i senge i 4-personers sovekupe.

Dag 6: Hoi An
Togankomst til banegården sidst på formiddagen, hvor I afhentes og bringes til hotellet i Hoi An, som – efter mange tidligere rejsendes mening – er mest charmerende by i Vietnam. Her står det centrale bykvarter som dengang franske, kinesiske og japanske handelsmænd kom til byen fra 1600-tallet, og byggede handelshuse i hver sin arkitektoniske stil.

Dag 7: Hoi An // M
Fridag
Gå en tur rundt i de snævre handelsstræder i det gamle bycentrum, og besøg gamle købmandsgårde, de etniske handelsfolks respektive forsamlingshuse og den overdækkede japanske bro. Lad jer falde ned i en stol på en af de små hyggelige cafeer og frokoststeder. Skrædderne holder også til i de historiske rammer, og man lader sig let inspirere til at få kreeret lidt nyt til garderoben.

Dag 8: Hoi An // M,F
Cykeltur rundt gennem landlige områder og landsbykvarterer i oplandet til Hoi An. Der gøres flere stop undervejs ved små entreprenører som producerer fiskebåde, træskærerarbejder, sivmåtter og gør holdt når vi støder på lokale attraktioner. Vi pedaltramper gennem skønne landområder med rismarker, grønsagsmarker og rejefarme, og hvor små landsbyer ligger dottet rundt i landskabet. Turen ender ved en privat families hus, hvor vi kigger indenfor og hører lidt om familiens traditioner, samt spiser en frokost hos dem. Sejltur på Song Thu floden hjem til Hoi An.

Dag 9: Hoi An – Ho Chi Minh City // M
Transfer til lufthavnen, og fly til Ho Chi Minh City. I ankomsthallen står jeres chauffør med et skilt med jeres navn påført, hjælper jer ud til bilen og kører til hotellet. Hotellet ligger i lige centrum i gåafstand til byens ikoniske kendetegn såsom det store teater, rådhusbygningen og Notre Dame katedralen.

Dag 10: Ho Chi Minh City // M
Fridag.

Dag 11: Ho Chi Minh City – Phan Thiet // M
Transfer til kyst-/badebyen Phan Thiet, der byder på en dejlig strand og vand lige ud til det Sydkinesiske hav. Resorttet er beliggende lige ud til vandet og har eget private strandområde, og naturligvis også swimmingpool. Der er mulighed for besøg af mindre seværdigheder og cykelture.

Dag 12: Phan Thiet // M
Fridag ved baderesort ved stranden i Phan Thiet.

Dag 13: Phan Thiet // M
Fridag ved baderesort ved stranden i Phan Thiet.

Dag 14: Phan Thiet // M
Fridag ved baderesort ved stranden i Phan Thiet.

Dag 15: Phan Thiet – Ho Chi Minh City – Afrejse // M
Fri indtil transfer til Ho Chi Minh City, og herfra videretransfer til lufthavnen. Flyafgang mod Danmark med Emirates.

Dag 16: Ankomst Danmark
Flyankomst til København.

Vi rejser drømmene

Scroll to Top

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.