Topmenu

Turoverblik

M = Morgenmad, F = Frokost og A = Aftensmad, hvor angivet inkluderet i prisen/programmet

Vietnam Klassisk Rundrejse 15 dage

Dag 1: Afrejse Danmark
Flyafgang fra København eller provinsen.

Dag 2: Ankomst til Hanoi
Ankomst til Hanoi. I ankomsthallen står jeres chauffør med et skilt med jeres navn påført, hjælper jer ud til bilen og kører til det centralt beliggende hotel. Hotellet ligger byens gamle kvarter med de hyggelige snævre handelsgader og i gåafstand fra Hoan Kiem søen og Dong Xuan marked, som begge er nogle af Hanois pejlemærker.

Dag 3: Hanoi // M,F,A
I bil med chauffør og med guide på rundtur til byens største seværdigheder: Ho Chi Minh Mausoleum. Præsidentpaladset. Præsident Ho Chi Minhs pælehus. Den ensøjlede pagode. Vietnams første universitet Van Mieu. Vragdele fra amerikansk B52 bombefly fra bombardementerne i julen 1972. Aftensmad på den kendte og en af Hanois absolut bedste restauranter – Madame Hien – som giver vietnamesisk mad et lille fransk pift.

Dag 4: Hanoi // M,A
Med guiden tidligt afsted til morgenceremoni med flaghejsning under afspilning af den vietnamesiske nationalmelodi på Ba Dinh Square. Ligeledes går turen forbi Hoan Kiem søen, hvor byens indbyggere jogger, danser swing, dyrker Tai Chi og laver gymnastiske øvelser. Tid på egen hånd indtil sidst på eftermiddagen gåtur rundt i Hanois stemningsfulde gamle kvarter, hvor I oplever den megen virvar af aktivitet, og kigger på byens madkolorit.

Dag 5: Hanoi – Halong Bugten (bil) // M,F,A
Bil til Halong bugten. I en junke (båd) skal I rundt i Halong bugten med dens forunderlige kalkstenslandskab på et 3 dages 2 nætters cruise. Inden bådafgang spiser I frokost og ser en forestilling med vanddukketeater i en hyggelig landsby. Denne 3 dages bådtur kommer godt rundt i Halong bugten og væk fra de områder hvor de fleste turbåde befinder sig. Måltider og overnatning ombord i 2 personers kahyt med eget bad og toilet.

Dag 6: Halong Bugten // M,F,A
Videre sejltur i bugten med landgang flere steder bl.a. en stor grotte med stalagmitter og stalaktitter. I kommer forbi en flydende fiskelandsby, og der bliver mulighed for sejle i kajak eller svømme. Ligeledes gøres holdt ved en klippeø, hvor I gå op på toppen, hvorfra der er vue nedover denne kalkstensdottede bugt. Junken kaster anker lidt afsides i Halong bugten og I spiser aftensmad mens mørket sænker sig over Halong.

Dag 7: Halong Bugten – Hanoi (bil) – Danang (fly) – Hoi An (bil) // Brunch
Bådturen fortsætter indtil sidst på formiddagen. I afhentes ved havnekajen og kører til lufthavnen, hvorfra I skal med fly til den gamle handelsstad Hoi An i Midtvietnam. I samles op i lufthavnen og kører til check-in på jeres nye hotel.

Dag 8: Hoi An // M,F
Bil til startstedet for cykelturen, som går gennem private huskvarterer og landlige omgivelser. Der gøres flere stop undervejs ved små entreprenører, som laver træskærerarbejder, røgelsespinde, fiskebåde, og når I støder på lokale attraktioner. I spiser frokost i et private rammer i det landlige opland til Hoi An. Efter cykelturen transfer i bil til hotellet. (Muligt med lignende udflugt uden at skulle cykle. Ingen merpris).

Dag 9: Hoi An // M
Fridag til at snuse rundt i de hyggelige gader med de gamle købmandshuse bygget dengang franske, kinesiske og japanske handelsfolk slog sig ned i Hoi An. I de historiske rammer findes i dag restaurationer, gallerier, artifacts-butikker og skræddere. Tid til at få valgt stof og syet noget til garderoben. Eller tid til at tage til stranden eller cykle en tur.

Dag 10: Hoi An // M,F
I dag skal I på et lille madlavningskursus. Transfer til madlavningsstedet, hvorfra I går på markedet og vises lokale specialiteter, krydderier, krydderurter, grønsager og ferskvarer. Tilbage i madlavningslokalet introducerer kokken et par vietnamesiske retter, som I bagefter selv tilbereder ved hver jeres stegeelementer.

Dag 11: Hoi An – Danang (bil) – Ho Chi Minh (fly) – Mekongdelta (bil) // M,F,A
Transfer til lufthavnen og fly til Ho Chi Minh City. Videre i først bil og så båd til Mekongdelta, som er et flodrigt deltaområde. Indkvartering på Mekonglodge, et hotel bygget med arkitektonisk øje for deltaets grønne omgivelser. I tager en gåtur – eller på en cykeltur på større ø – og får indblik i livet ved floderne og i landsbyerne. I stopper ved lokale seværdigheder undervejs.

Dag 12: Mekongdelta – Ho Chi Minh City (bil) // M,F
Sejltur til et lille flydende marked hvor små både ligger vuggende side om side, og handler frugter og grønsager over rælingen. I land besøges et familieforetagende som laver snacks specialiteter fra ris og frugt. Senere tilbage på lodgen checker I ud, og tager til Ho Chi Minh City med frokost undervejs.

Dag 13: Ho Chi Minh City // M,F
Bil til Cu Chi tunnelerne, et underjordisk tunnelsystem i 3 niveauer og godt 250km langt. Herfra kæmpede modstandsgruppen Viet Cong mod den sydvietnamesiske hær og de amerikanske tropper. Frokost i en stilligt og kitsch indrettet restaurant med klassiske retter fra mors opskrifter. Om eftermiddagen besøges paladset for de sydvietnamesiske præsidenter og krigsmuseet.

Dag 14: Ho Chi Minh City – Afrejse // M
Tid til at opleve Vietnams største by på egen hånd, da de fleste flyafgange er om aftenen. Gå stemningstur i bycentrum f.eks. forbi den amerikanske ambassade, det gamle franske posthus, Notre Dame katedralen og det centrale Ben Thanh Marked, som alle ligger i en radius på 1½km. Fald ind på en juice eller kaffebar og nyd en drik med udsigt til det hektiske gadeliv. Transfer fra hotellet til lufthavnen og flyafgang.

Dag 15: Ankomst Danmark
Flyankomst til København eller provinsen.

Vi rejser drømmene

Scroll to Top

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.