Topmenu

Turoverblik

M = Morgenmad, F = Frokost og A = Aftensmad, hvor angivet inkluderet i prisen/programmet

Sydvietnam med børn

Dag 1: Afrejse Danmark
Flyafgang fra København eller provinsen.

Dag 2: Ankomst Ho Chi Minh City
Ankomst til Ho Chi Minh City, Vietnams største by. I ankomsthallen står jeres chauffør med et skilt med jeres navn påført, hjælper jer ud til bilen og kører til hotellet. Hotellet ligger i lige centrum i gåafstand til byens ikoniske kendetegn såsom det store teater, rådhusbygningen og Notre Dame katedralen.

Dag 3: Ho Chi Minh City // M,F
God tid til at sove længe, da I først midt på formiddagen skal på en lille byrundtur i cykelrickshaw med guide i 10-millioner menneskers metropolen Ho Chi Minh City, hvor I kommer forbi et tempel, paladset for de sydvietnamesiske præsidenter, det gamle franske posthus og et marked. Undervejs er der frokost på en god restaurant med alverdens valgmuligheder af små vietnamesiske retter og lokale dessert-specialiteter.

Dag 4: Ho Chi Minh City // M,F
Besøg udi Sydvietnams landlige opland og et naturreservat, som rummer en enorm biodiversitet af planter og dyr. I reservatets grønne klæder opleves flora og fauna, når I bl.a. sejler gennem mangroveskoven i båd. I ser nogle af stedets vilde dyr enten frit eller under opdræt. I gør holdt ved saltmarkerne og kommer forbi et tempel som ærer hvaler bl.a. en 12m lang hval, hvis skelet er udstillet. Der er frokost undervejs.

Dag 5: Ho Chi Minh City – Phu Quoc ø (fly) // M
Transfer til lufthavnen og fly til Phu Quoc ø, som er en vietnamesisk ø beliggende vest for Mekongdeltaet i den Thailandske bugt. I de næste 6 dage er der lagt op til afslapning og badeferie på Vietnams største ø, men der er mulighed for mindre udflugter rundt på øen.

Dag 6: Phu Quoc ø // M
Dag på egen hånd.

Dag 7: Phu Quoc ø // M
Dag på egen hånd.

Dag 8: Phu Quoc ø // M
Dag på egen hånd.

Dag 9: Phu Quoc ø // M
Dag på egen hånd.

Dag 10: Phu Quoc ø // M
Dag på egen hånd.

Dag 11: Phu Quoc ø – Mekongdelta (bil) // M,F,A
Transfer til lufthavn og fly til Mekongdelta. Fra lufthavnen først med bil og så båd til halvø og indkvartering på Mekonglodge, et hotel bygget med arkitektonisk øje for deltaets grønne omgivelser. I tager en gåtur – eller på en cykeltur på større ø – og får indblik i livet ved floderne og i landsbyerne. I stopper ved lokale seværdigheder undervejs, og besøger en have, hvor I smager nogle af de eksotiske frugter, der vokser i deltaet.

Dag 12: Mekongdelta // M,F,A
Bådtur til mindre flydende marked og små produktionssteder med lokale specialiteter. I skal sejle i sampan-båd og besøger et traditionelt Mekong-hus og spise frokost her. Om eftermiddagen er der nogle timers cykeltur ud i området (anden cykelrute end dagen inden), hvis ønskes. Ellers kan man nemt fornøje sig på lodgen, og især ved lodgens swimmingpool.

Dag 13: Mekongdelta – Ho Chi Minh City (bil) // M
Fri indtil transfer til Ho Chi Minh City lufthavn, eller transfer til Ho Chi Minh City midtby og senere transfer til lufthavnen, afhængigt af flyafgangstidpunktet. Afrejse mod Danmark.

Dag 14: Ankomst til Danmark
Flyankomst til København eller provinsen.

Vi rejser drømmene

Scroll to Top

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.