Topmenu

Turoverblik

M = Morgenmad, F = Frokost og A = Aftensmad, hvor angivet inkluderet i prisen/programmet

Vietnam Cykelferie

Dag 1: Afrejse Danmark
Flyafgang fra København eller provinsen.

Dag 2: Ankomst Hanoi
Ankomst til Hanoi. I ankomsthallen står jeres chauffør med et skilt med jeres navn påført, hjælper jer ud til bilen og kører til det centralt beliggende hotel. Hotellet ligger byens gamle kvarter med de hyggelige snævre handelsgader og i gåafstand fra Hoan Kiem søen og Dong Xuan marked, som begge er nogle af Hanois pejlemærker.

Dag 3: Hanoi // M,F
Byrundtur på cykel med besøg af byens største seværdigheder: Ho Chi Minh Mausoleum. Præsidentpaladset. Præsident Ho Chi Minhs pælehus. Den ensøjlede pagode. Litteraturtemplet. Efter frokost guidet gåtur rundt i den gamle bydel.

Dag 4: Hanoi – Halong bugten (bil) // M,F,A
Transfer i bil til Halong bugten. I en junke (båd) skal I rundt i Halong bugten med dens forunderlige kalkstenslandskab på et 2 dage 1 nats cruise. Undervejs besøges en drypstenshule, en flydende fiskelandsby, og der bliver mulighed for at sejle i kajak. Overnatning ombord i 2 personers kahytter med eget toilet/bad.

Dag 5: Halong bugten – Ky Son (bil) // Brunch,A
I står op til dette ejendommelige naturlandskab, og fortsætter sejlturen i Halong bugten til sidst på formiddagen. I land venter chaufføren og kører jer til Ky Son, hvor I skal bo på et vidunderligt lodge midt i Vietnams countryside.

Dag 6: Ky Son – Mai Chau (bil) // M,F
Mulighed for kl. 7 at deltage i en lille yoga session. Cykeltur gennem et landligt område til den historiske landsby Duong Lam. Besøg af markedet, Mia pagode og kejser Ngo Quyens gravsted. Efter frokost og en omgang håndmassage af sted i bil til bjergrige Mai Chau, hvor I indkvarteres på det i 2014 færdiggjorte Mai Chau Ecologde, som har den smukkeste placering for foden af et bjerg og med udsigt til markerne.

Dag 7: Mai Chau // M,F
Cykeltur gennem rismarker, hvor arbejdende lokale bønder typisk er i gang på deres jordlodder. I pedeltramper gennem åbne landskaber og til mindre landsbyer, hvor I stifter bekendtskab med 2 af Vietnams 54 etniske minoritetsgrupper, nemlig folk fra stammerne Muong og Hvid Thai’erne.

Dag 8: Mai Chau – Hanoi (bil) – Danang (fly) – Hoi An (bil) // M,F
Fri om formiddagen til gåtur eller cykeltur på egen hånd i den smukke Mai Chau dal inden check ud og frokost på lodgen. I transporteres til Hanoi lufthavn, hvorfra I flyver til Hoi An i Midtvietnam – en by som mange tidligere besøgende siger, er Vietnams skønneste by.

Dag 9: Hoi An // M
Fridag til at snuse rundt i de hyggelige gader med de gamle købmandshuse bygget dengang at både franske, kinesiske og japanske handelsfolk slog sig ned her. I de historiske rammer findes i dag restaurationer, gallerier, artifacts-butikker og skræddere. Tid til at få valgt stof og syet noget til garderoben. Eller tid til at tage til stranden eller cykle en tur i landlige opland.

Dag 10: Hoi An // M,F
Cykeltur rundt gennem private huskvarterer og landlige omgivelser. Der gøres flere stop undervejs ved små entreprenører som laver træskærerarbejder, røgelsespinde, fiskebåde, og når I støder på lokale attraktioner. I spiser frokost i et private rammer i det landlige opland til Hoi An, inden I med først båd og så bil kommer tilbage til hotellet i Hoi An.

Dag 11: Hoi An – Hue (bil) // M,F
I bil til den gamle hovedstad og kejserby Hue, hvor I efter frokost cykler til gravmausoleerne for to af kejserne i Nguyen dynastiet, nemlig Minh Mang (den længstsiddende kejser) og Khai Dinh (det senest byggede mausoleum).

Dag 12: Hue // M,F
Cykelhjulene triller til Thien Mu pagoden, hvor I stifter bekendtskab med buddhismen. Videre til kejserpaladset og den indre kejserby med de royale bygninger, hvor kejseren og hans familie boede. I spiser frokost i en gammel embedsmandsbolig. Eftermiddagen er til egen disposition, men det er muligt for at cykle med guiden rundt i det private kvarter i citadelområdet i de hyggelige sene eftermiddagstimer.

Dag 13: Hue – Ho Chi Minh (fly) – Mekongdelta (bil) // M,F,A
Fly til Ho Chi Minh City og bil til Mekongdelta, som er et flodrigt deltaområde. Indkvartering på Mekonglodge, et hotel bygget med arkitektonisk øje for deltaets grønne omgivelser. I tager en cykeltur på større ø og får indblik i livet ved floderne og i landsbyerne. I stopper ved små seværdigheder undervejs, og besøger en have og smager nogle af de eksotiske frugter.

Dag 14: Mekongdelta // M,F,A
Sejltur til et lille flydende marked, hvor både ligger vuggende side om side og handler frugter og grønsager over rælingen. I land besøges et familieforetagende som laver snacks specialiteter fra ris og frugt. I skal i sampan båd ned af bifloderne og stopper ved et klassisk Mekonghus og spiser frokost her. Tilbage på lodgen skal I afsted på cykeltur ud Mekong countryside (en anden rute end dag 13).

Dag 15: Mekongdelta – Ho Chi Minh (bil) – Afrejse // M
I bil til Ho Chi Minh City, hvor I har nogle timer på egen hånd inden transfer til lufthavnen. Flyafgang mod Danmark.

Dag 16: Ankomst Danmark
Flyankomst til København eller provinsen.

Vi rejser drømmene

Scroll to Top

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.