Topmenu

Grupperejser med dansk rejseleder – Vietnam

P1020777

Rundrejser til Vietnam

med dansk guide

Vi tilbyder flere forskellige rejser i Vietnam med danske rejseleder på turprogrammer med varierende rejselængde og indhold. Siden Vietnam Travels start i år 2004 har vi arrangeret rundrejser til Vietnam, Cambodja, Laos & Thailand, og haft i tusindvis af gæster, som er kommet beriget og begejstret hjem fra vores rejser med vores erfarne danske rejseledere.

Hovedparten af vores danske guider opholder sig i eller har haft bopæl i længere tid i Vietnam, eller bor i et af nabolandene, og dermed haft længerevarende ophold på de Sydøstasiatiske breddegrader.

Vores dansktalende guider besidder derfor en indgående viden til Vietnam, Cambodja, Laos & Thailands’ respektive historie og udvikling, politiske forhold, sociale og kulturelle normer, samt indsigt i lokalbefolkningens traditioner og leveforhold.

oplev Vietnam

Rejseprogrammer til Vietnam med dansk guide

Vores forskellige rundrejser til Vietnam med dansk guide kan tage udgangspunkt i en rejserute i kun Vietnam. Men vores programpallette byder også på rundrejser hvor Vietnam kombineres med Cambodja og Thailand. Turene bliver løbende evalueret, og er med tiden blevet justeret og forbedret. Dette sker blandt andet på baggrund af både rejsegæsters tilbagemeldinger, og vores danske guiders feedback efter hver rundrejse.

Samtidigt sker der en enorm udvikling i Vietnam som land, og ikke mindst som rejsedestination i form af nye seværdigheder og nye aktivitetsmuligheder, samt steder og byer, som før var næsten ukendte for rejsende, men nu er nemmere tilgængelig end tidligere.

GRUPPErejser MED DANSK REJSELEDER

Scroll til toppen

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi resjer drØmmene

NYHEDSBREV

Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.