Topmenu

Turoverblik

M = Morgenmad, F = Frokost og A = Aftensmad, hvor angivet inkluderet i prisen/programmet

Vietnam & Cambodja
Klassisk

Dag 1: Afrejse Danmark
Flyafgang fra København eller provinsen.

Dag 2: Ankomst til Hanoi
Ankomst til Hanoi. I ankomsthallen står jeres chauffør med et skilt med jeres navn påført, hjælper jer ud til bilen og kører til det centralt beliggende hotel. Hotellet ligger byens gamle kvarter med de hyggelige snævre handelsgader og i gåafstand fra Hoan Kiem søen og Dong Xuan marked, som begge er nogle af Hanois pejlemærker.

Dag 3: Hanoi // M,F,A
I bil med chauffør og med guide på rundtur til byens største seværdigheder: Ho Chi Minh Mausoleum. Præsidentpaladset. Præsident Ho Chi Minhs pælehus. Den ensøjlede pagode. Vietnams første universitet Van Mieu. Vragdele fra amerikansk B52 bombefly fra bombardementerne i julen 1972. Aftensmad på den kendte og en af Hanois absolut bedste restauranter – Madame Hien – som giver vietnamesisk mad et lille fransk pift.

Dag 4: Hanoi // M,A
Med guiden tidligt afsted til morgenceremoni med flaghejsning under afspilning af den vietnamesiske nationalmelodi på Ba Dinh Square. Ligeledes går turen forbi Hoan Kiem søen, hvor byens indbyggere jogger, danser swing, dyrker Tai Chi og laver gymnastiske øvelser. Tid på egen hånd indtil sidst på eftermiddagen, hvor I skal på gåtur med guide rundt i Hanois stemningsfulde gamle kvarter, og oplever den megen virvar af aktivitet og kigger på byens madkolorit.

Dag 5: Hanoi – Halong Bugten (bil) // M,F,A
Bil til Halong bugten. I en junke (båd) skal I rundt i Halong bugten med dens forunderlige kalkstenslandskab på en 2-dages bådtur. I kommer godt rundt i Halong bugten og væk fra de områder hvor de fleste turbåde befinder sig. Landgang ved udsigtspunkt og en stor grotte med stalagmitter og stalaktitter. Frokost og aftensmad indtages i bådens restaurant. Overnatning ombord i 2-personers kahyt med eget bad og toilet.

Dag 6: Halong Bugten – Hanoi (bil) – Danang (fly) – Hoi An (bil) // M,F
Bådturen fortsætter indtil sidst på formiddagen. I kommer forbi en flydende fiskelandsby, og der bliver mulighed for sejle i kajak. I afhentes ved havnekajen og kører til lufthavnen, hvorfra I skal med fly til den gamle handelsstad Hoi An i Midtvietnam. I samles op i lufthavnen og kører til check-in på jeres nye hotel.

Dag 7: Hoi An // M
Fridag til at snuse rundt i de hyggelige gader med de gamle købmandshuse bygget dengang franske, kinesiske og japanske handelsfolk slog sig ned i Hoi An. I de historiske rammer findes i dag restaurationer, gallerier, artifacts-butikker og skræddere. Tid til at få valgt stof og syet noget til garderoben. Eller tid til at tage til stranden eller cykle en tur.

Dag 8: Hoi An // M,F
Bil til startstedet for cykelturen, som går gennem private huskvarterer og landlige omgivelser. Der gøres flere stop undervejs ved små entreprenører, som laver træskærerarbejder, røgelsespinde, fiskebåde, og når I støder på lokale attraktioner. I spiser frokost i et private rammer i det landlige opland til Hoi An. Efter cykelturen transfer i bil til hotellet. (Muligt med lignende udflugt uden at skulle cykle. Ingen merpris).

Dag 9: Hoi An – Danang (bil) – Ho Chi Minh City (fly) // M,F
I bil til lufthavnen og med fly til Ho Chi Minh City. Bil til Cu Chi tunnelerne, et underjordisk tunnelsystem i 3 niveauer og godt 250km langt. Herfra kæmpede modstandsgruppen Viet Cong mod den sydvietnamesiske hær og de amerikanske tropper.

Dag 10: Ho Chi Minh City // M,F
Byrundtur med guide, hvor paladset for de sydvietnamesiske præsidenter og krigsmuseet besøges. Ligeledes kommer I forbi det gamle franske posthus med Notre Dame katedralen lige overfor. Frokost i en stilligt og kitsch indrettet restaurant med klassiske retter fra mors opskrifter. Fri om eftermiddagen og aftenen til at opleve 10-millioner byen på egen hånd.

Dag 11: Ho Chi Minh City – Mekongdelta (bil) // M,F,A
Afhentning og transfer til en charmerende lodge beliggende langt væk fra alfarvej i Mekongdeltaets oprindelige “baghave”. I bungalow med terrasse med udsyn til floden kan man nyde stedet, men der er naturligvis planlagt små udflugter rundt i lokalområdet.

Dag 12: Mekongdelta – Chau Doc (bil) // M,F
Dagen i går og i dag byder på besøg af forskellige private hjem, et tempel og små entreprenører, som laver rispopcorn, fakler af naturens materialer, på sejltur i sampanbåd, stop ved en skole til de laveste klassetrin og en cykeltur rundt i det landlige omgivelser med rismarker og små landsbyer. I kører til Chau Doc, hvor I i sampan-båd besøger flydende huse med fiskeopdræt i kælderen og Cham-landsbyen.

Dag 13: Chau Doc – Phnom Penh (båd) // M,F,A
Skøn sejltur i hurtigbåd ad Mekongfloden over den vietnamesisk-cambodjanske grænse og op til Phnom Penh. Efter frokost på en af byens gode restauranter, dykker I ned i Cambodjas mørke historiekapitler med besøg af Tuol Sleng fængselsmuseum og bagefter Killing Fields, som er et mindested for ofrene fra Khmer Rouge rædselsregime fra 1975-1979. Aftensmad på det kendte Foreign Correspondance Club.

Dag 14: Phnom Penh // M,F
Bysightseeing i cykelrickshaw med visit af Kongepalads området med Chan Chaya Pavillionen, Kroningshallen, Sølvpagoden, det odiøse stålhus (en gave fra Napoleon III) og de royale stupaer. I fortsætter i rickshaw rundt i byen, hvor flere af byens pejlemærker passeres. Fri om eftermiddagen til at opdage Cambodjas hovedstad på egen hånd.

Dag 15: Phnom Penh – Siem Reap (fly) // M,F,A
Fly fra Phnom Penh til Siem Reap, der er kendt som byen med Angkor templerne. Besøg af templerne Banteay Srei tempel, Banteay Samre, Preah Khan, Pre Rup og jungletemplet Ta Prohm. Aftensmad med Apsara-optræden på en scene i restauranten. Apsara er en meget yndefuld, cambodjansk folkedans/teater-optræden med korte dansestykker. Eller aftensmad med efterfølgende forestilling i cirkus-akrobatik, hvor atletiske gymnaster laver akrobatiske numre i international klasse.

Dag 16: Siem Reap // M,F
I 2-personers motorcykelrickshaw af sted til de mest kendte af Angkor templerne: Sydporten Angkor Thom, Elefanternes terrasse, Bayon, Bapoun og selvfølgelig Angkor Wat, som er ikke mindre end et helt forblændende bygningsværk bygget for godt 800 år siden, som i sin byggestil og detaljerigdom er ganske uovertruffen.

Dag 17: Siem Reap – Afrejse // M
Tid til sightseeing på egen hånd, en slentretur og indkøb i byen inden transfer til lufthavnen.

Dag 18: Ankomst Danmark
Ankomst til København eller provinsen.

Vi rejser drømmene

Scroll to Top

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.