Topmenu

Turoverblik

Koh Samet - Bangkok - Koh Chang Chanthaburi - vandfald - mangrove skove - øhop - snorkling - ædelstens miner og lokale markeder

15 dages rundrejse med dansk rejseleder

Øst Thailand

Dag 1.
Afrejse fra Danmark. Med KLM fra Aalborg til Amsterdam og herfra videre til Bangkok.

Dag 2.
Efter tidlig ankomst til Bangkok lufthavn kører vi videre til den lille by Ban Phe, hvor en lille færge tager os over til SupPaRod Beach Resort på bounty-øen Koh Samet.

Dag 3.
Fælles morgenmad og derefter et lille informationsmøde efter fulgt af en skøn bådtur rundt til de andre små øer, hvor vi skal snorkle, svømme, slappe af og nyde en dejlig frokost på stranden.

Dag 4.
Hele dagen fri til egen disposition.

Dag 5.
Transport tilbage til fastlandet og videre til næste ø , Koh Chang, som er Thailands næststørste ø.. Vi tjekker ind på The Dewa Beach Resort og resten af dagen er til egen disposition.

Dag 6.
Udflugt til et rigtig flot vandfald, hvor der bliver mulighed for at bade og slappe af inden turen sluttes af med en rigtig god thai frokost på stranden.

Dag 7.
Hele dagen fri til egen disposition.

Dag 8.
I dag skal vi på en spændende udflugt til den anden side af øen, hvor bl.a skal opleve en mangrove skov, et flot tempel, en sejltur og en dejlig frokost med havudsigt.

Dag 9.
Hele dagen fri til egen disposition.

Dag 10.
Med færgen tilbage til fastlandet og transport videre til det flotte Sanddunes Beach Resort på stranden ud for byen Chanthaburi. Resten af dagen fri til egen disposition.

Dag 11.
I dag skal vi på sightseeing i og omkring byen Chanthaburi. Vi starter med et spændende besøg i et ædelstnsbrud og derefter videre til en af de meget få katolske kirker i Thailand. Frokosten ny der vi på flodbreden og dagen sluttes af med smagsprøver af den meget specielle frugt Durian.

Dag 12.
Hele dagen fri til egen disposition.

Dag 13.
Afrejse fra resortet til Chatrium Hotel Riverside i Bangkok. Resten af dagen fri til egen disposition.

Dag 14.
Hele dagen fri eller Bangkok sightseeing tur (tilkøb) Evt. fælles middag på hotellet.

Dag 15.
Tjek ud fra hotellet og hjemrejse til Aalborg – forventet ankomst kl . 22.20

Hele 4 udflugter er inkluderet i prosen og programmet er tilrettelagt således at vi er på udslugt ca. hver anden dag og hver anden dag har vi hele dagen fri til egen disposition.

De mange udflugter spænder vidt i karakter og indhold og i løbet af turen vil du oplever rigtig mange kontraster lige fra lokale markeder og ædelsten i Chanthaburi, bådtur m/snorkling på Koh Samet og så til vandfald på Koh Chang.

Vi rejser drømmene

Scroll to Top

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.