Topmenu

Hoteller

Øst Thailand

Baan SupPaRod Beach Resort, Koh Samet

Dette flotte beach resort ligger på bounty-øen Koh Samet, øen med noget af det hvideste sand af alle strande i Thailand. Værelserne er lyse og rummelige og resortet har desuden restaurant med servering hele dagen. Langs stranden vi bor på, ligger der andre hyggelige restauranter og små resorter og der hersker en dejlig afslappet lokal stemning.

Koh Samet er en del af en national park med utrolig naturlig skønhed i Rayong provinsen, ikke langt fra Pattaya og Bangkok. Koh Samet har fantastiske strande og øen ligger ca. 7 Km fra fastlandet. Koh Samet som er meget velkendt i sydøst Asien har flotte strande og en afslappet atmosfære.

Koh Samet ligger på den østlige grænse til Thailand, og 179 km i bil fra Bangkok.

The Dewa, Koh Chang

5 stjernet,
Absolut en af de flotteste resorter på Koh Chang og beliggende direkte på stranden. Du bor i et superflot værelse lige ud til poolen og alle har en lille terrasse.

Resortet har også en spa & massage og hver aften kan du nyde middagen direkte på stranden i resortets restaurant, eller blot nyde en lille forfriskning fra hotellets beach bar og lytte til bølgernes beroligende lyd

Koh Chang dækker et areal på 429 km2, og kan prale af flere fantastiske naturlige vidundere, der på en storslået måde blandes med den traditionelle måde at leve på, så som 70 procent uforstyrret regnskov, stejle bakker, klipper, vandfald, bemærkelsesværdigt dyreliv, fine strnsde, koralrev og en overflod af marine liv. Hertil kommer, de mange frugtplantager på øen. Den smukke ø med sin natur og kultur bør opleves på din Thailand rejse.

Sand Dunes Beach Resort, Chanthaburi

4 stjernet,
Dette flotte beach resort ligger direkte på stranden ca. 15 km fra byen Chanthaburi. Resortet har hele 2 swimmingpools, den ene af dem med et helt utrolig “infinity” view og stranden strækker sig kilometervis på begge sider af dette flotte beach resort. Værelserne er lyse og rummelige og hotellet har både restaurant og beach bar. Langs stranden vi bor på, ligger der andre hyggelige restauranter og små resorter og der hersker en dejlig afslappet lokal stemning.

Chanthaburi
Provinsen med ædelsten, durian og delfiner.

Provinsen er en af Thailands rige provinser med ædelstene og durian-frugter som de vigtigste indtægtskilder. Chanthaburi ligger cirka 200 km sydøst for Bangkok på den østlige side af den thailandske bugt. Med placeringen ud til den thailandske bugt er her naturligvis også masser af flotte strand.

Chatrium Hotel Riverside, Bangkok

5 stjernet,
Vi slutter turen af med maner, når vi tjekker ind på dette flot hotel, som ligger på top-20 listen over de bedste hoteller i Bangkok. Alle får udsigt til den fascinerende Chao Praya flod, som deler Bangkok i 2 og hvor der 24 timer i døgnet er aktivitet og så meget at se på , at man næsten kan glemme at komme i seng. Hotellet byder desuden på en overdådig morgen buffet og hotellets egen båd sejler dig gratis til nærmeste “skytrain station”

Inspiration

Overvejer I at rejse til Vietnam, Cambodja & Laos, kan I danne jer et overblik over byer og områder her

Scroll to Top

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.