Topmenu

Turoverblik

Koh Samet - Bangkok - Koh Chang Chanthaburi - vandfald - mangrove skove - øhop - snorkling - ædelstens miner og lokale markeder

15 dages rundrejse med dansk rejseleder

Kongernes by

Dag 1.
Afrejse fra Danmark. Med KLM fra Aalborg til Amsterdam og herfra videre til Bangkok.

Dag 2.
Efter tidlig ankomst til Bangkok lufthavn kører vi videre til den lille by Ban Phe, hvor en lille færge tager os over til SupPaRod Beach Resort på bounty-øen Koh Samet.

Dag 3.
Pranburi sightseeing. Først et lille informationsmøde og herefter skal vi på tur i lokalområdet og opleve flodsejlads, flotte strande, lokal organisk farm, hvor vi selv skal finde indgrdienserne til vores frokost, som vi også selv skal tilberede.

Dag 4.
Hele dagen fri til egen disposition – mulighed for scooter kursus

Dag 5.
Spændende safari tur til Kui Buri Nationalpark hvor vi skal se vilde elefanter i deres naturlige omgivelser og der er også gode chancer for at se den brogede næsehornsfugl, gaur-oksen, guld sjakalen, grå langur aber, hjorte og gaur-oksen, som er den største okseart.

Dag 6.
Hele dagen fri til egen disposition.

Dag 7.
I dag skal vi på tur til Pala-U vandfaldet, som er et af thailands største vandfald og efter en flot vandretur op til niveau 3, hvor der er mulighed for en dejlig svalende dukkert, går turen videre til først en burmesisk skole og efterfølgende en lille burmesisk landsby.

Dag 8.
Hele dagen fri til egen disposition

Dag 9.
Idag flytter vi ind til Hua Hin centrum og før vi tjekker ind på det 4-stjernede Loligo Resort, skal vi på byrundtur og bl.a. se et af kongens paladser, besøge et lokalt marked, se den gamle jernbanestation og dagen sluttes af med “high tea” på det gamle jernbane hotel, som i dag hedder Centara Grand hotel.

Dag 10.
Hele dagen fri til egen disposition

Dag 11.
Vi tager i dag på en rigtig livsnydertur til en af thailands meget få vingårde, Hua Hin Hills Wineyard – her skal vi først en tur ned gen nem vinmarkerne og høre om de forskellige vinstokke og dernæst er der vinsmagning og 3-retters gourmet frokost i vingårdens helt fantastiske restaurant, som flere gange er kåret til en af thailands bedste restauranter.

Dag 12.
Afrejse fra resortet til Chatrium Hotel Riverside i Bangkok og besøg på Thailands sidste rigtige flydende marked, Damnoen Saduak, og til aften er der mulighed for at se, Sim Niramit showet, som er en af verdens største sceneopførelser. (tilkøb)

Dag 13.
Hele dagen fri eller Bangkok sightseeing tur (tilkøb)

Dag 14.
Hele dagen fri – evt. fælles afskedsmiddag.

Dag 15.
Tjek ud fra hotellet og hjemrejse til Aalborg – forventet ankomst kl. 22.20

Hele 6 udflugter er inkluderet i prosen og programmet er tilrettelagt således at vi er på udslugt ca. hver anden dag og hver anden dag har vi hele dagen fri til egen disposition.

De mange udflugter spænder vidt i karakter og indhold og i løbet af turen vil du oplever rigtig mange kontraster lige fra den eksklusive tur til vingården og så til besøg på besøg burmesisk skole og landsby.

Vi rejser drømmene

Scroll to Top

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.