Topmenu

Hoteller

Kongernes by

Dolphin Bay Resort

3+ stjernet,
Et rigtig dejligt beach resort med bungalows rundt om en flot swimming pool og beliggende direkte på den flotte Dolphin Bay Beach ca. 38 km syd for konge byen, Hua Hin. Her bor du de første 7 dage af turen og der bliver god mulighed for at fornemme det daglige thai-liv og føle det afslappede tempo og stres frie liv der leves her i det lille lokale samfund.

Dophin Bay Beach er ca. 6 km lang og vort resort ligger ca. midt på stranden. Langs stranden finder du andre hoteller, restauranter, barer, thai massage og små super markeder.

Ca. 2 km fra resortet afholdes flere gange ugentligt et spændende lokalt marked of da vi befinder os lige midt i Sam Roi Yot National Park er der rig mulighed for at udforske dette spændende område til fods, på cykel eller scooter.

Loligo Resort, Hua Hin

4 stjernet,
De 3 dage vi skal bo i Hua Hin by, bor vi lidt syd for centrum af byen og næsten direkte på stranden – på det 4-stjernede Loligo Resort. Ganske tæt på ligger butikker, restauranter og barer samt det bedste natmarked i Hua Hin, Cicada Market.
Buffet restauranten The Captain serverer morgenmad og frokost. Squid Ink Bar serverer varme og kolde drikkevarer.

Chatrium Hotel Riverside, Bangkok

5 stjernet,
Vi slutter turen af med maner, når vi tjekker ind på dette super flotte 5-stjernede hotel, som ligger på top-20 listen over de bedste hoteller i Bangkok.

Alle får udsigt til den fascinerende Chao Praya flod, som deler Bangkok i 2 og hvor der 24 timer i døgnet er aktivitet og så meget at se på , at man næsten kan glemme at komme i seng.

Hotellet byder desuden på en overdådig morgen buffet og hotellets egen båd sejler dig gratid til nærmeste “skytrain station”

Inspiration

Overvejer I at rejse til Vietnam, Cambodja & Laos, kan I danne jer et overblik over byer og områder her

Scroll to Top

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.