Topmenu

Turoverblik

M = Morgenmad, F = Frokost og A = Aftensmad, hvor angivet inkluderet i prisen/programmet

Cambodja Klassisk

Dag 1: Afrejse Danmark
Flyafgang fra København eller provinsen.

Dag 2: Siem Reap
Ankomst til Siem Reap – særligt kendt som byen med Angkor-templerne. I ankomsthallen står jeres chauffør og kører jer til hotellet i centrum. Fri efter check-in.

Dag 3: Siem Reap // M,F,A
Med guide og i motorcykelrickshaw (muligt med bil) kører I afsted for at se templerne: Angkor Thom Sydport. Bayon. Bapoun. Elefanternes terrace. Thommanon. Chau Say Tevoda. Angkor Wat. I forbindelse med aftensmaden vil der på restauranten være en scene med fremførelse af den traditionelle Apsara-dans.

Dag 4: Siem Reap // M,F
Guidet cykeltur (muligt med motorcykelrickshaw) ud i Siem Reaps flade opland, hvor I får indblik i Cambodjas landliv, som blot få kilometer fra bycentrum synes at være en anden verden. I cykler i jeres eget tempo og gør stop, når I støder på lokale attraktioner. I ender ved frokoststedet i byen, og efter noget godt at spise, er resten af eftermiddagen på egen hånd.

Dag 5: Siem Reap // M,F
Tidlig afgang for at opleve morgenen tage sin begyndelse ved Angkor Wat, og ved skyfri himmel se solopgang bag tempeltårnene. Efter morgenmad på rundtur til Angkor-templerne: Banteay Srei, Banteay Samre, Preah Khan, Pre Rup, Ta Nau og jungletemplet Ta Prohm.

Alternativt heldagstur i bil til de fjerntliggende templer Preah Vihear og Koh Ker, som blev bygget af nogle af kongerne i Angkortiden, som vil manifestere rigets magtposition og i en periode rykkede hovedbyen væk fra Siem Reap.
(Tillægspris ved udflugt til Pheah Vihear og Koh Ker: 1.015/person ved 2 personer & 630/person ved 4 personer).

Dag 6: Siem Reap – Phnom Penh // M,F,A
Fra hotellet til lufthavnen i bil. Fly til Phnom Penh. Efter frokost dykker I ned i Cambodjas mørke historiekapitler med besøg af Tuol Sleng fængselsmuseum og bagefter Killing Fields, som er et mindested for ofrene fra Khmer Rouge rædselsregime fra 1975-1979. Aftensmad på den kendte Foreign Correspondance Club.

Dag 7: Phnom Penh // M,F
Bysightseeing i cykelrickshaw med visit af Kongepaladsområdet med Chan Chaya Pavillionen, Kroningshallen, Sølvpagoden, det odiøse stålhus (en gave fra Napoleon III) og de royale stupaer. I kommer forbi nationalmuseet inden I fortsætter i rickshawen rundt i byen, hvor flere af byens pejlemærker passeres.
Fri om eftermiddagen til at opdage Cambodjas hovedstad på egen hånd.

Dag 8: Phnom Penh // M,F
I dag skal I på et lille madlavningskursus. Transfer til madlavningsstedet, hvorfra I går på markedet og vises lokale specialiteter, krydderier, krydderurter, grønsager og ferskvarer. Tilbage i madlavningslokalet introducerer kokken et par cambodjanske retter, som I bagefter selv tilbereder ved hver jeres stegeelementer.

Er man ikke vild med at skulle kokkere i ferie, tilbyder vi alternativt en streetfoodtur – en kombineret udflugt hvor I spiser og prøvesmager cambodjanske specialiteter på mindre restauranter og kommer rundt og oplever bystemningen i de lidt mindre gader. (Ingen merpris).

Dag 9: Phnom Penh – Tatai // M
Når I kører i bil med chauffør fra Phnom Penh til Tatai bringes I fra storby til den uspolerede natur. Her i det vestligste Cambodja dybt inde i jungle skal I bo på et riverlodge, hvor store De Lux safari-telte er blevet installeret på en rolig flod – et Tarzan & Jane-agtigt junglested, men hvor I bor i luksuriøse telte på vandet.

Dag 10: Tatai // M
I vågner op, kan I trække gardinerne fra eller gå ud og sætte jer på terrassen og opleve morgenen tage sin begyndelse i dette naturparadis. Lodgen tilbyder forskellige udflugter ud i området – enten kombineret bådudflugt og besøg af mindre landsbyer, eller lettere aktiviteter med kajak og gåture ind i junglen.

Dag 11: Tatai – Sihanoukville // M
Først i båd og så i bil til Sihanoukville, som er Cambodjas bedste badeby – beliggende lige ud til den Thailandske bugt med gode strande og dejligt vand. På rejsens sidste 4 dage er der lagt op til afslapning, sol og strand.

Dag 12: Sihanoukville // M
Fridag.

Dag 13: Sihanoukville // M
Fridag.

Dag 14: Sihanoukville // M
Fridag.

Dag 15: Sihanoukville – Phnom Penh – Afrejse // M
Fri indtil transfer til Phnom Penh lufthavn. Afrejse mod Danmark.

Dag 16: Ankomst Danmark
Flyankomst til København eller provinsen.

Vi rejser drømmene

Scroll to Top

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.