Topmenu

Turoverblik

M = Morgenmad, F = Frokost og A = Aftensmad, hvor angivet inkluderet i prisen/programmet

Vietnam Klassisk Rundrejse 17 dage

Dag 1: Afrejse Danmark
Flyafgang fra København eller provinsen.

Dag 2: Ankomst til Hanoi
Ankomst til Hanoi. I ankomsthallen står jeres chauffør med et skilt med jeres navn påført, hjælper jer ud til bilen og kører til det centralt beliggende hotel. Hotellet ligger byens gamle kvarter med de hyggelige snævre handelsgader og i gåafstand fra Hoan Kiem søen og Dong Xuan marked, som begge er nogle af Hanois pejlemærker.

Dag 3: Hanoi // M,F
Med guiden og i bil med chauffør kører I til byens kendte attraktioner: Ho Chi Minh Mausoleum. Præsidentpaladset. Præsident Ho Chi Minhs pælehus. Den ensøjlede pagode. Vietnams første universitet Van Mieu. Det etnografiske museum. Senere på eftermiddagen gåtur rundt i Hanois stemningsfulde gamle kvarter med stop på hyggelig kaffebar.

Dag 4: Hanoi – Halong Bugten (bil) // M,F,A
Bil til Halong bugten. I en mindre junke (båd) med i alt 6 gæstekahytter ombord skal I rundt i Halong bugten med dens forunderlige kalkstenslandskab på et 2 dage 1 nats cruise. Bådturen kommer godt rundt i Halong bugten og væk fra de områder hvor de fleste turbåde befinder sig. Der er planlagt besøg af en grotte, landgang på en større kalkstensø og mulighed for at sejle kajak. Måltider og overnatning ombord i 2-personers kahyt med eget bad og toilet.

Dag 5: Halong Bugten – Hanoi (bil) – Sapa (nattog) // M,F
Videre sejltur i bugten, hvor I kommer bl.a. forbi en flydende fiskelandsby. På vej tilbage mod fastlandet serveres frokost. På landjorden igen kører I til en mindre landsby, hvor I ser traditionel vanddukketeater. Videre i bil til Hanoi og senere transfer til banegården for at tage nattoget til Sapa. Overnatning i 4-personers sovekupe med aircondition.

Dag 6: Sapa // M,F,A
Ankomst til banegården og transfer til morgenmad på hotel i Sapa by. Gåtur rundt i bycentrum inden I bringes i bil til vandreturens startpunkt. 4-5 timers trekking-tur med guide i de smukke bjergrige egne med risterasser og landsbyer med forskellige etniske minoritetsgrupper. Overnatning i homestay hos familie fra Tay-stammen. Alternativt kan man på de 2 nætter i Sapa bringes i bil til byen og overnatte på hotel, og så næste dag køres til vandreruten igen.

Dag 7: Sapa // M,F,A
Efter morgenmad hos familien trekker I videre i grønne naturområde i godt 7 timer i jeres eget tempo op ad bjergskråninger og kommer forbi landsbyer med farverige minoritetsfolk. Overnatning i homestay hos Red Dao stammen (eller i bil til Sapa by og overnatning i hotelseng).

Dag 8: Sapa – Hanoi (nattog) // M,F // 4 personers sovekupe med aircondition
Trip-trap-trekking i godt 4½ time rundt i dette naturskønne bjergområde. Efter frokost bringes I til Sapa by med adgang til badefaciliteter og tøjskifte. I har lidt tid i bycentrum inden afhentning og transport til banegården, hvorfra I skal med nattog til Hanoi.

Dag 9: Hanoi – Danang (fly) – Hoi An (bil) // M,F
Afhentning på banegården. Inden morgenmad på hotel, stop ved Hoan Kiem søen hvor de lokale dyrker morgengymnastik. Transfer til Hanoi lufthavn og fly til Hoi An. Fra lufthavnen med guide til marmorbjergene. Efter frokost skal I på slentretur i den gamle handelsstad Hoi Ans hyggelige gader, hvor I gør stop og besøger den japanske bro, en gammel købmandsgård, Fujiankinesernes forsamlingshus og markedet.

Dag 10: Hoi An // M
Fridag til at snuse rundt i de hyggelige gader med de gamle købmandshuse bygget dengang franske, kinesiske og japanske handelsfolk slog sig ned i Hoi An. I de historiske rammer findes i dag restaurationer, gallerier, artifacts-butikker og skræddere. Tid til at få valgt stof og syet noget til garderoben. Eller tid til at tage til stranden eller cykle en tur.

Dag 11: Hoi An // M,F
Bil til startstedet for cykelturen, som går gennem private huskvarterer og landlige omgivelser. Der gøres flere stop undervejs ved små entreprenører, som laver træskærerarbejder, røgelsespinde, fiskebåde, og når I støder på lokale attraktioner. I spiser frokost i et private rammer i det landlige opland til Hoi An. Efter cykelturen transfer i bil til hotellet.

Dag 12: Hoi An – Danang (bil) – Ho Chi Minh (fly) – Mekongdelta (bil) // M,F,A
I bil til lufthavnen og med fly til Ho Chi Minh City. Afhentning og transfer til en charmerende lodge beliggende langt væk fra alfarvej i Mekongdeltaets oprindelige “baghave”. I bungalow med terrasse med udsyn til floden kan man nyde stedet, men der er naturligvis planlagt små udflugter rundt i lokalområdet.

Dag 13: Mekongdelta // M,F,A
Dagene på lodgen byder på besøg af forskellige private hjem, et tempel og små entreprenører, som laver rispopcorn, fakler af naturens materialer, på sejltur i sampanbåd, stop ved en skole til de laveste klassetrin og et par cykelture rundt i det landlige omgivelser med rismarker og små landsbyer.

Dag 14: Mekongdelta – Ho Chi Minh City (bil) // M,F
Transfer fra land til by. Fra Mekong til 10-millioner mennesker metropolen Ho Chi Minh City. Frokost på en god restaurant inden I om eftermiddagen kommer forbi det gamle palads for de sydvietnamesiske præsidenter, krigsmuseet og det gamle franske posthus.

Dag 15: Ho Chi Minh City // M,F,A
Bil til Cu Chi tunnelerne, et underjordisk tunnelsystem i 3 niveauer og godt 250km langt. Herfra kæmpede modstandsgruppen Viet Cong mod den sydvietnamesiske hær og de amerikanske tropper. Aftenen byder på metropolske og gastronomiske oplevelser, når I på lille 100cc motorcykel med chauffør kører gennem byens kvarterer og spiser specialiteter på forskellige restauranter.

Dag 16: Ho Chi Minh City – Afrejse // M
Tid til at opleve Vietnams største by på egen hånd, da de fleste flyafgange er om aftenen. Gå stemningstur i bycentrum f.eks. forbi den amerikanske ambassade, Notre Dame katedralen og den centrale Ben Thanh Marked, som alle ligger i en radius på 1½km. Fald ind på en juice- eller kaffebar og nyd en drik med udsigt til det hektiske gadeliv. Transfer fra hotellet til lufthavnen og flyafgang.

Dag 17: Ankomst Danmark
Flyankomst til København eller provinsen.

Vi rejser drømmene

Scroll to Top

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.