Topmenu

Turoverblik

M = Morgenmad, F = Frokost og A = Aftensmad, hvor angivet inkluderet i prisen/programmet

Vietnam rejse med teenagere I

Dag 1: Afrejse Danmark
Flyafgang fra København eller provinsen.

Dag 2: Ankomst Hanoi
Ankomst til Hanoi. Biltransfer fra lufthavnen til det centralt beliggende hotel, som er placeret i det kendte old quarter. Fra hotellet er der 2 minutters gang til Dong Xuan marked, og 10 minutters gåtur til Hoan Kiem søen, som begge er nogle af Hanois pejlemærker. Fri efter check in.

Dag 3: Hanoi // M,F
Rundtur med guide til besøg af byens største seværdigheder: Ho Chi Minh Mausoleum. Præsidentpaladset. Præsident Ho Chi Minhs pælehus. Den ensøjlede pagode. Litteraturtemplet. Efter frokost tur i cykelrickshaw rundt i den gamle bydel. Resten af eftermiddagen og aftenen er på egen hånd.

Dag 4: Hanoi – Halong bugten (bil) // M,F,A
Bil til Halong bugten. I en junke (båd) skal I rundt i Halong bugten med dens forunderlige kalkstenslandskab på et 2 dages 1 nat cruise. Undervejs besøges en drypstenshule, I kommer forbi en flydende fiskelandsby, og der bliver mulighed for at sejle i kajak. Overnatning ombord i 2 personers kahytter med eget toilet/bad.

Dag 5: Halong bugten – Hanoi (bil) – Sapa (nattog) // Brunch
I står op til dette ejendommelige naturlandskab, og fortsætter sejlturen i Halong bugten til sidst på formiddagen. Tilbage til Hanoi, hvor I stadigvæk har noget af eftermiddagen og aftenen til at opleve byen. Senere transfer til banegården for at tage nattoget til Sapa. Overnatning i 4 personers sovekupe med aircondition.

Dag 6: Sapa // M,F,A
Ankomst til banegården og transfer til morgenmad på hotel i Sapa by. Gåtur rundt i bycentrum inden I bringes i bil til vandreturens startpunkt. 4-5 timers trekking-tur med guide i de smukke bjergrige egne med risterasser og landsbyer med forskellige etniske minoritetsgrupper. Overnatning i homestay hos familie fra Tay stammen. Alternativt kan man på de 2 nætter i Sapa bringes i bil til byen og overnatte på hotel, og så næste dag køres til vandreruten igen.

Dag 7: Sapa // M,F,A
Efter morgenmad hos familien trekker I videre i grønne naturområde i godt 7 timer i jeres eget tempo op ad bjergskråninger og kommer forbi landsbyer med farverige minoritetsfolk. Overnatning i homestay hos Red Dao stammen (eller i bil til Sapa by og overnatning i hotelseng).

Dag 8: Sapa – Hanoi (nattog) // M,F
Trip-trap-trekking i godt 4½ time rundt i dette naturskønne bjergområde. Efter frokost bringes I til Sapa by med adgang til badefaciliteter og tøjskifte. I har lidt tid i bycentrum inden afhentning og transport til banegården, hvorfra I skal med nattog til Hanoi. Overnatning i 4 personers sovekupe med aircondition.

Dag 9: Hanoi – Hoi An (fly) // M
Afhentning på banegården. Inden morgenmad på hotel, stop ved Hoan Kiem søen hvor byen indbyggere laver morgengymnastik, spiller badminton eller aerobic. Transfer til Hanoi lufthavn og fly til Hoi An. Fra lufthavnen bringes I til baderesorttet, hvor den står på badning og afslapning ved stranden eller ved poolen. Fri efter ankomst og checkin på resorttet.

Dag 10: Hoi An // M
Fridag.

Dag 11: Hoi An // M
Fridag.

Dag 12: Hoi An // M
Fridag.

Dag 13: Hoi An // M
Fridag.

Dag 14: Hoi An – Danang (bil) – Ho Chi Minh (fly) – Mekongdelta (bil/båd) // M,F,A
Fly til Ho Chi Minh City og bus til Mekongdelta, som er et flodrigt deltaområde. Indkvartering på Mekonglodge, et hotel bygget med arkitektonisk øje for deltaets grønne omgivelser. I tager en cykeltur på større ø og får indblik i livet ved floderne og i landsbyerne. I stopper ved lokale seværdigheder undervejs, og besøger en have og smager nogle af de eksotiske frugter.

Dag 15: Mekongdelta // M,F,A
Bådtur med lokalguide til mindre flydende marked og små produktionssteder med lokale specialiteter. I skal sejle i sampan båd og besøger et traditionelt Mekonghus og spise frokost her. Senere om eftermiddagen er der nogle timers cykeltur ud i området (anden cykelrute end dagen inden). Alternativt kan man nyde varmen og solen resten af dagen ved lodgens pool.

Dag 16: Mekongdelta – Ho Chi Minh City (båd/bil) // M
Transfer fra land til by. Fra Mekong til 10 millioner mennesker metropolen Ho Chi Minh City, som er landets største by med en række historiske seværdigheder og shopping muligheder. Hotelcheck in og tid på egen hånd.

Dag 17: Ho Chi Minh City // M,F,A
Speedbåd til Cu Chi tunnelerne, et underjordisk tunnelsystem i 3 niveauer og godt 250km langt. Herfra kæmpede modstandsgruppen Viet Cong mod den sydvietnamesiske hær og de amerikanske tropper. Aftenen byder på metropolske og gastronomiske oplevelser, når I på lille 100cc motorcykel med chauffør kører gennem byens kvarterer og spiser specialiteter på forskellige restauranter.

Dag 18: Ho Chi Minh City – Afrejse // M
Tid til at opleve Vietnams største by på egen hånd, da de fleste flyafgange er om aftenen. Gå stemningstur i bycentrum f.eks. forbi den amerikanske ambassade, det gamle franske posthus, Notre Dame katedralen og det centrale Ben Thanh Marked, som alle ligger i en radius på 1½km. Fald ind på en juice- eller kaffebar og nyd en drik med udsigt til det hektiske gadeliv. Transfer fra hotellet til lufthavnen og flyafgang.

Dag 19: Ankomst Danmark
Flyankomst til København eller provinsen.

Vi rejser drømmene

Scroll to Top

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.