Topmenu

Turoverblik

M = Morgenmad, F = Frokost og A = Aftensmad, hvor angivet inkluderet i prisen/programmet

Sydvietnam og Cambodja

Dag 1: Afrejse Danmark
Flyafgang fra København eller provinsen.

Dag 2: Ankomst til Ho Chi Minh City
Ankomst til Ho Chi Minh City. I ankomsthallen står jeres chauffør med et skilt med jeres navn påført, hjælper jer ud til bilen og kører til hotellet. Hotellet ligger i lige centrum i gåafstand til byens ikoniske kendetegn såsom det store teater, rådhusbygningen og Notre Dame katedralen.

Dag 3: Ho Chi Minh City // M,F
Byrundtur med besøg af paladset for de sydvietnamesiske præsidenter, krigsmuseet og det smukke gamle franske posthus. I kører til bydelen Chinatown, går en lille stemningstur og besøger ligeledes et rustikt museum som udstiller traditionel medicin, som kinesere har lang tradition for at anvende. Frokost i en stilligt og kitsch indrettet restaurant med klassiske retter fra mors opskrifter

Dag 4: Ho Chi Minh City // M,F
I speedbåd fra midtbyen, gennem opland og landlige flodområder op til Cu Chi tunnelerne, som var et underjordisk tunnelsystem i 3 niveauer og godt 250km langt. Herfra kæmpede modstandsgruppen Viet Cong mod den sydvietnamesiske hær og de amerikanske tropper. Frokost inden I får frisk vind i håret igen i speedbåden tilbage til Ho Chi Minh City.

Dag 5: Ho Chi Minh City – Mekongdelta (Vung Liem) // M,F,A
Afhentning og transfer til en charmerende lodge beliggende langt væk fra alfarvej i Mekongdeltaets oprindelige ”baghave”. I bungalow med terrasse med udsyn til floden kan man nyde stedet, men der er naturligvis planlagt små udflugter rundt i lokalområdet.

Dag 6: Mekongdelta (Vung Liem) // M,F,A
Dagene på lodgen byder på besøg af forskellige private hjem, et tempel og små entreprenører, som laver rispopcorn, fakler af naturens materialer, på sejltur i sampanbåd, stop ved en skole til de laveste klassetrin og et par cykelture rundt i det landlige omgivelser med rismarker og små landsbyer.

Dag 7: Mekongdelta (Vung Liem – Chau Doc) // M,F
I kører til Chau Doc – en by ved grænsen til Cambodja. Efter frokost sejler I i mindre sampan-både ud til landsbyen for minoritetsgruppen Cham og de flydende huse med fiskeopdræt “i kælderen”. Senere skal I i en særlig Mekong-cykelrickshaw rundt i byen omkring den centrale plads, langs flodpromenaden og med stop ved det særegne Cao Dai templet og Sam højen lidt uden for byen.

Dag 8: Mekongdelta (Chau Doc) – Phnom Penh // M,F,A
Sejltur i hurtigbåd ad Mekongfloden over den vietnamesisk-cambodjanske grænse og op til Phnom Penh. Efter frokost på en af byens gode restauranter, dykker I ned i Cambodjas mørke historiekapitler med besøg af Tuol Sleng fængselsmuseum og bagefter Killing Fields, som er et mindested for ofrene fra Khmer Rouge rædselsregime fra 1975-1979. Aftensmad på en af byens bedste restauranter.

Dag 9: Phnom Penh // M,F,A
Bysightseeing i cykelrickshaw med visit af Kongepaladsområdet med Chan Chaya Pavillionen, Kroningshallen, Sølvpagoden, det odiøse stålhus (en gave fra Napoleon III) og de royale stupaer. I fortsætter i rickshawen rundt i byen, hvor flere af byens historiske bygninger og mindesmærker passeres. Sidst på eftermiddagen skal I på streetfoodtur – en kombineret udflugt hvor I spiser og prøvesmager cambodjanske specialiteter på mindre restauranter og kommer rundt og oplever bystemningen i de lidt mindre gader.

Dag 10: Phnom Penh // M
Fridag til at opdage Cambodjas hovedstad på egen hånd.

Dag 11: Phnom Penh – Siem Reap // M,F,A
Fly fra Phnom Penh til Siem Reap, der er kendt som byen med Angkor templerne. Besøg af templerne Banteay Srei tempel, Banteay Samre, Preah Khan, Pre Rup og jungletemplet Ta Prohm. Aftensmad med Apsara-optræden på en scene i restauranten. Apsara er en meget yndefuld, cambodjansk folkedans/teater-optræden med korte dansestykker.

Dag 12: Siem Reap // M,F
I 2-personers motorcykelrickshaw af sted til Angkor templerne: Sydporten Angkor Thom, Elefanternes terrasse, Bayon, Bapoun og selvfølgelig Angkor Wat, som er ikke mindre end et helt forblændende bygningsværk bygget for godt 800 år siden, som i sin byggestil og detaljerigdom er ganske uovertruffen.

Dag 13: Siem Reap – Afrejse // M
Tid til sightseeing på egen hånd, en slentretur og indkøb i byen inden transfer til lufthavnen.

Dag 14: Ankomst Danmark
Ankomst til København eller provinsen.

Vi rejser drømmene

Scroll to Top

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.