Topmenu

Turoverblik

M = Morgenmad / F = Frokost / A = Aftensmad, inkluderet i programmet, hvor angivet

Laos klassisk

Dag 1: Afrejse Danmark
Flyafgang fra København eller provinsen.

Dag 2: Ankomst Vientiane
Flyankomst til Vientiane. Chaufføren står i lufthavnen med et skilt med jeres navn og bringer jer til centrum. Check-in og fri. Hotellet ligger i gåafstand til centrale plads og promenadegaden ved Mekongfloden.

Dag 3: Vientiane // M,F
Byrundtur i hovedstaden med guide, hvor I besøger to af byens kendteste templer Sisaket og Ho Phra Keo. I kommer forbi Laos Nationale museum og helligdommen den forgyldte That Luang Stupa, hvor et brystben fra Buddha efter signende skulle ligge gemt. I gør også holdt ved Patuxai sejrmonument rejst efter de franske kolonisters exit fra Laos.

Dag 4: Vientiane // M,F
Let cykeltur med guide ud gennem forstæderne. I højsædet for turen er de små lokale attraktioner man støder altid på og situationer og som opstår hen ad vejen. Stop ved et lokal kaffested undervejs. I er tilbage i centrum og frokoststedet ved 12-tiden. Efter noget godt i maven er resten af dagen på egen hånd.

Dag 5: Vientiane – Don Daeng ø // M,F
Transfer hotel til lufthavnen. Fly Vientiane – Pakse. Guiden afventer jer i ankomsthallen. Efter frokost kører I til Champassak, hvor I ser det ufærdige fyrstes palads. Videre til Vat Phou templet, som er en helligdom med forbindelse til det Angkor-rige i Cambodja. Senere checker I ind på La Folie lodge.

Dag 6: Don Daeng ø // M
La Folie ligger i nogle naturskønne omgivelser på en stor ø midt i Mekongfloden. Der er udsigt til floden og de bagvedliggende bjerge fra bungalowen og fra lodgens opholdsområde. På fridagen kan I vælge at gå eller cykle rundt på øen, hvor man kommer igennem landlige områder og små landsbyer.

Dag 7: Don Daeng ø – Pakse – Luang Prabang // M,F
Afgang med båd og så bil til 2 imponerende vandfald Tat Fan og Pha Ngouang. Ligeledes gør I stop ved en kaffeplantage. Frokost undervejs inden I ankommer til lufthavnen og flyver til den gamle kejserby Luang Prabang. Transfer til hotellet og fri.

Dag 8: Luang Prabang // M,F
Guidet byrundtur på gåben: Kejserpaladset. Det royal tempel Xieng Thong. Wat Aham. Sidst på eftermiddagen gåtur op på Phousi højen med view udover hele byen, Mekongfloden og bjerglandskabet, og solnedgang hvis der er skyfrit.

Dag 9: Luang Prabang // M,F
De buddhistiske munke og novicers morgenvandring gennem byens centrale gader, hvor indbyggerne kommer ud og donerer vegetarmad, grønsager og frugt til dem. I besøger morgenmarkedet, som allerede åbner før klokken 6. Efter morgenmad på hotellet skal I på en let 15-kilometers cykeltur, hvor I kommer ud i oplandet og gør stop ved familieforetagender med naturpapir og silkeproduktion. Henry Marhuts gravsted. En elefant-camp. Picnic frokost undervejs. (Dagens udflugt kan også gøres i bil).

Dag 10: Luang Prabang // M,F
I dag skal I på et lille madlavningskursus. I går på markedet og vises lokale specialiteter, krydderier, krydderurter, grønsager og ferskvarer. Tilbage i madlavningslokalet introducerer kokken et par laotiske retter, som I bagefter selv tilbereder ved hver jeres stegeelementer.

Dag 11: Luang Prabang – Nong Kiau // M,F,A
En smuk bådtur op ad Mekongfloden til den hellige Pac Ou hulen, hvor i tusindevis af buddha-figurer er placeret af tidens besøgende. Videre i bil til Nong Kiau, hvor de grønne og bjergrige omgivelser udgør den smukke ramme for den lodge I skal bo på de 2 næste dage. Besøg i den nærliggende landsby.

Dag 12: Nong Kiau // M,F,A
Båd til landsbyen Muang Ngoi. Gåtur gennem skønt og landligt landskab til Tham Kaang hulen, hvor de laotiske kommunister gemte sig under de amerikanske luftangreb. Laotisk landsbystemning med de små seværdigheder og indtryk som findes her. Frokost undervejs. Bådtur tilbage til Nong Kiau.

Dag 13: Nong Kiau – Luang Prabang – Afrejse // M
Fri indtil transfer i bil til Luang Prabang lufthavn. Flyafgang mod Danmark.

Dag 14: Ankomst Danmark
Flyankomst til København eller provinsen.

Vi rejser drømmene

Scroll to Top

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.