Topmenu

Turoverblik

M = Morgenmad, F = Frokost og A = Aftensmad, hvor angivet inkluderet i prisen/programmet

Indokina Klassisk

Dag 1: Afrejse Danmark
Afrejse fra København eller provinsen.

Dag 2: Siem Reap
Ankomst til Siem Reap, der er kendt som byen med Angkor templerne. I ankomsthallen står jeres chauffør med et skilt med jeres navn påført, hjælper jer ud til bilen og kører til det centralt beliggende hotel. Hotellet ligger i gåafstand til centrum i den gamle franske kvarter omkring det kendte old market, natmarkedet og Pub street.

Dag 3: Siem Reap // M,F,A
I 2-personers motorcykelrickshaw af sted med guide til de mest kendte af Angkor templerne: Sydporten Angkor Thom, Elefanternes terrasse, Bayon, Bapoun, jungletemplet Ta Prohm og selvfølgelig Angkor Wat, som er ikke mindre end et helt forblændende bygningsværk bygget for godt 800 år siden, og i sin byggestil og detaljerigdom er ganske uovertruffen. Dinner med Apsara-dans.

Dag 4: Siem Reap – Luang Prabang (fly) // M,F
Oplevelse af morgengry ved Angkor Wat (og hvis skyfrit solopgang bag tempeltårnene). Senere med guide og i bil besøges templerne Banteay Srei tempel, Banteay Samre, Preah Khan og Pre Rup. Frokost undervejs og ud på eftermiddagen køres I til lufthavn, hvorfra der er flyafgang til Luang Pabrang i Laos. Efter at have klaret visumformaliteterne bringes I til hotel check-in i byen. Fri til at få de første indtryk af den gamle kejserby.

Dag 5: Luang Prabang // M,F
Guidet byrundtur på gåben: Kejserpaladset. Det royal tempel Xieng Thong. Wat Aham. Efter frokost tid på en mindre spadseretur med lokalguiden rundt i de centrale gader. Sidst på eftermiddagen tager I turen op ad Phousi højen, hvorfra der er et flot udsyn ud over byen og området.

Dag 6: Luang Prabang // M
Fridag til fornemme byens afslappede puls og snuse rundt i de mange kringelkroge som den gamle bydel gemmer på. Fald ind på en kaffebar eller et konditori, f.eks. JoMa. Lad indtrykkene bundfælde sig til en stærk kop kaffe og en god kage, inden I igen forvilder jer ud i den arkitektonisk mangfoldige by.

Dag 7: Luang Prabang – Nong Kiau (båd/bil) // M,F,A
Tidligt op for at se de buddhistiske munke og novicers morgenvandring gennem byens centrale gader, hvor indbyggerne kommer ud og donerer vegetarmad, grønsager og frugt til dem. I besøger morgenmarkedet, som allerede åbner før klokken 6. Efter morgenmad på hotellet, besøges familieforetagender med naturpapir og silkeproduktion, samt Henry Marhuts gravsted. Senere starter I på en smuk bådtur op ad Mekongfloden til den hellige Pac Ou hulen, hvor i tusindevis af buddha-figurer er placeret af tidens besøgende. Videre i bil til Nong Kiau, hvor de grønne og bjergrige omgivelser udgør den smukke ramme for den lodge I skal bo på de 2 næste dage. Besøg i den nærliggende landsby.

Dag 8: Nong Kiau // M,F,A
Båd til landsbyen Muang Ngoi. Gåtur gennem skønt og landligt landskab til Tham Kaang hulen, hvor de laotiske kommunister gemte sig under de amerikanske luftangreb. Laotisk landsbystemning med de små seværdigheder og indtryk som findes her. Frokost undervejs. Bådtur tilbage til Nong Kiau.

Dag 9: Nong Kiau – Luang Prabang (bil) – Hanoi (fly) // M
Fri indtil transfer i bil til Luang Prabang. Fly til Hanoi. I lufthavnen står jeres chauffør og bringer jer til indkvarteringsstedet. Hotellet ligger byens gamle kvarter med de hyggelige snævre handelsgader og i gåafstand fra Hoan Kiem søen og Dong Xuan marked, som begge er nogle af Hanois pejlemærker.

Dag 10: Hanoi // M,F
I bil med chauffør og med guide på rundtur til byens største seværdigheder: Ho Chi Minh Mausoleum. Præsidentpaladset. Præsident Ho Chi Minhs pælehus. Den ensøjlede pagode. Vietnams første universitet Van Mieu. Vragdele fra amerikansk B52 bombefly fra bombardementerne i julen 1972. Gåtur rundt i den gamle bydel, hvor I ender ved et gammelt byhus. Vanddukketeater.

Dag 11: Hanoi // M,F
Med guiden tidligt afsted til morgenceremoni med flaghejsning under afspilning af den vietnamesiske nationalmelodi på Ba Dinh Square. Ligeledes går turen forbi Hoan Kiem søen, hvor byens indbyggere jogger, danser swing, dyrker Tai Chi og laver gymnastiske øvelser. Let morgenmad på hotellet inden I skal på streetfood-tur. Det meste af formiddagen er I med guiden rundt til mindre spisesteder og prøvesmager og spiser nogle forskellige retter og specialiteter.

Dag 12: Hanoi – Halong Bugten (bil) // M,F,A
Bil til Halong bugten. I en junke (båd) skal I rundt i Halong bugten med dens forunderlige kalkstenslandskab på en 2-dages bådtur. I kommer godt rundt i Halong bugten og væk fra de områder hvor de fleste turbåde befinder sig. Landgang ved udsigtspunkt og en stor grotte med stalagmitter og stalaktitter. Overnatning ombord i 2-personers kahyt med eget bad og toilet.

Dag 13: Halong Bugten – Hanoi (bil) – Danang (fly) – Hoi An (bil) // M,F
Bådturen fortsætter indtil sidst på formiddagen. I kommer forbi en flydende fiskelandsby, og der bliver mulighed for at sejle i kajak. I afhentes ved havnekajen og kører til lufthavnen, hvorfra I skal med fly til den gamle handelsstad Hoi An i Midtvietnam. I samles op i lufthavnen og kører til check-in på jeres nye hotel.

Dag 14: Hoi An // M
Fridag til at snuse rundt i de hyggelige gader med de gamle købmandshuse bygget dengang franske, kinesiske og japanske handelsfolk slog sig ned i Hoi An. I de historiske rammer findes i dag restaurationer, gallerier, artifacts-butikker og skræddere. Tid til at få valgt stof og syet noget til garderoben. Eller tid til at tage til stranden eller cykle en tur.

Dag 15: Hoi An // M,F
Dagens udflugt starter med en cykeltur til en landsby, hvor I ser lokale dyrkningsmetoder af grønsager og friske krydderurter. Senere sejler I på floden, og oplever lokale fiskemetoder med hæve-/sænkenet og kastenet. I ror en sivkurvsbåd inden en skøn frokost ombord. (Muligt med bil i stedet for cykel eller en helt anden udflugt med madlavningskursus. Ingen merpris).

Dag 16: Hoi An – Danang (fly) – Ho Chi Minh City (bil) // M,F,A
Afgang til lufthavnen. Fly til Ho Chi Minh City og videre i bil om med guide til Cu Chi tunnelerne, et underjordisk tunnelsystem i 3 niveauer og godt 250km langt. Herfra kæmpede modstandsgruppen Viet Cong mod den sydvietnamesiske hær og de amerikanske tropper. Tilbage i byen besøges det tidligere palads for de sydvietnamesiske præsidenter. Aftensmad på en tagteresse på højhus med udsigt ud over byen.

Dag 17: Ho Chi Minh City – Mekongdelta (bil) // M,F,A
Bil til Mekongdelta, som er et flodrigt deltaområde. Indkvartering på Mekonglodge, et hotel bygget med arkitektonisk øje for deltaets grønne omgivelser. I tager på en gåtur eller en cykeltur på større ø og får indblik i livet ved floderne og i landsbyerne. I stopper ved lokale seværdigheder undervejs, og besøger en have og smager nogle af de eksotiske frugter.

Dag 18: Mekongdelta – Ho Chi Minh City (bil) // M,F
Bådtur med lokalguide til mindre flydende marked og en landsby med små familieforetagender som fremstiller snacks og lokale specialiteter. Senere til havnekajen og herfra til Ho Chi Minh City med frokost undervejs. Hotelcheck-in og fri.

Dag 19: Ho Chi Minh City – Afrejse // M
Tid til at opleve Vietnams største by på egen hånd, da de fleste flyafgange er om aftenen. Gå stemningstur i bycentrum f.eks. den amerikanske ambassade den gamle franske posthus, Notre Dame katedralen og den centrale Ben Thanh Marked, som alle ligger i en radius på 1½km. Fald ind på en juice- eller kaffebar og nyd en drik med udsigt til det hektiske gadeliv. Transfer fra hotellet til lufthavnen og flyafgang.

Dag 20: Ankomst Danmark
Flyankomst til København eller provinsen.

Vi rejser drømmene

Scroll to Top

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.