Topmenu

Dagsprogram

Rejsen arrangeres i samarbejde med

C|Reeckmann og Tange Gruppen

Vietnam Netværkstur

Dag 1: Afgang fra Danmark
Der lægges op til lidt networking undervejs så vi allerede her, kort efter afrejsen, begynder at tænke i turens udbytte. Her er udover fuld forplejning og serviceminded betjening, også god siddekomfort og alverdens underholdning på hvert sædes personlige skærm.

Day 2: Ankomst til Hanoi
I ankomsthallen i Hanoi lufthavn hilses vi velkommen af vores lokale vietnamesiske guide og chauffør, og kører til indkvartering i centrum. Man er naturligvis spændt på hvad Vietnam og Hanoi byder på.
I hovedstaden går udviklingen rigtig stærkt. Nye huse skyder op mod himlen, som synligt bevis på investeringsboom og landets årlige vækstrater på 7-9 procenter i de senere år (og vækst på 2,3% i corona-året 2020).

Du bliver indkvarteret og slapper lidt af, inden der står en rickshaw klar til at tage os på en tur rundt i Hanois gamle bydel. Her får du et lille indblik i kulturen og et lille overblik over, hvordan byen er delt op. I midten af det forrige årtusinde samledes håndværk og salg af bestemte varetyper i samme gade.

Og gadenavnene blev opkaldt efter det håndværk og varetype, som blev fremstillet eller solgt i den på gældende gade. Så i Hang Giay (Giay = papir) sælges papir, i Hang Phem fremstilles aluminiums ting og i Hang Bac (= sølv) ligger mange smykkeforretninger.

Og så fremdeles med kurve, hatte, tra­ditionel medicin, fisk, skriveredskaber, gravstene m.m. Efter aftensmad på en nærliggende restaurant, spadserer vi tilbage til hotellet og oplever det stemningsfulde Hanoi by night.

Dag 3: Forretningsmuligheder og samhandel
Efter en skøn morgenbuffet starter vi dagen med et besøg på den danske ambassade. De vil fortælle om de generelle for­retningsmuligheder og faldgrupper der er i samhandel med Vietnam. Ambassaden vil også give os indblik i frihandelsaftalens særlige muligheder for samhandel.

Efter turen på ambassaden indtager vi frokosten på restaurant Koto, hvor blandt andet Dronning Margrethe spiste under sit seneste besøg i Vietnam. Der indlægges et par netværksøvelser så vi lige får nedbrudt nogle barrierer men samtidig arbejder med at implementere det kulturelle aspekt i vores networking.

Om eftermiddagen tager vi på et virksomhedsbesøg og får et overordnet indblik i vietnamesisk ledelses- og virksomhedskultur. Efter virksomhedsbesøget kører vi videre til det smukke bjergrige Mai Chau-område i det vestlige Nordvietnam, hvor vi indlogerer os på Avana Retreat i Lantana Mountain Bungalows og spiser sen aftensmad. Avana Retreat er et luksuriøst maichau’sk landsted med bungalows dottet rundt på stedets store, kuperede matrikel, hvor både tropisk grøn bevoksning og bevarede risteresser skaber en afslappende stemning. Bungalowsene er stilfuldt indrettet og med naturens materialer som det arkitektoniske udtryk.

Dag 4: Netværk & netværksmentalitet
Formiddagen byder på en netværksworkshop med et inspirerende oplæg om netværk og lederskab. Hvordan tager man ejerskab og leder­skab i et netværk. Lederskab i netværk er for mange en vigtig forudsæt­ning for at kontakter udmøntes i netværk og dermed kan skabe ny viden, salg og tillid. Der vil være øvelser med både individuelle og gruppeopgaver undervejs.

Eftermiddagen: Lette vandreture med netværksøvelser – forret­ningsmuligheder og speeddating. Efter øvelserne er eftermiddagen til rådighed for at nyde lokalområdet. Kontrasten fra det moderne Hanoi til den naturskønne Mai Chau er slående og på sin vis fascinerende. Her i de tropiske dale lever minoriteterne Muong og Hvid Thai, et stille og simpelt liv, der på flere måder minder om en livsstil, der for os ligger hundrede år tilbage. I pælehusene bor flere generationer sammen – i nogle af husene med avlsdyr under gulvbrædderne.

Dag 5: Kend dig selv som netværker
Formiddagen byder igen på en netværksworkshop med et inspirerende oplæg og med både individuelle og gruppeop­gaver undervejs. Vi arbejder med din netværksprofil/type og ser lidt mere indad.

Eftermiddagen er til rådighed for at nyde lokalområdet. Mulighed for at gå eller cykle en tur i de landlige egne. I den mest arbejdsintensive periode med dyrkning af ris og vækst af grønsager ses ofte mange folk i markerne i gang med at udplante eller skære risstråene, hvilket kræver megen woman- og manpower. Ofte står 4-6 personer i en linje og stikker rødderne i jorden overdækket med vand, eller skærer stråene med segl.

Dag 6: Networking og kultur – og din netværkssti
Kulturel networking – hvordan indstiller man sig og tilpasser man sig den kultur man møder. Det kan være både mødekultur, netværkskultur og kultur styret af geografi og nationalitet.

Man skal være indstillet på det hele, men det kræver en række for­skellige facetter og kompetencer. Vi arbejder også med at få lagt din netværkssti – at få nedskrevet dine mål, din strategi og ikke mindst handling.

Dag 7: Så skal vi den anden vej
Mens morgendisen indhyller junglen, kan du nyde en kop kaffe/te fra din bungalows balkon inden vi starter turen tilbage til Hanoi. På vej til lufthavnen besøger vi en virksomhed, som tilpasses efter den gruppe vi nu er afsted med. Efter virksomhedsbesøget er dagen til fri disposition indtil afgang mod Noi Bai lufthavn.

Dag 8: Ankomst til Danmark

Vi rejser drømmene

Scroll to Top

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.