Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Sydvietnam Golfrejse


INTRODUKTION AF REJSEN

Gode temperaturer, flotte golfbaner, smagfuld mad og forskellige ferieoplevelser. Hvad mere kan man ønske? Faktisk ikke meget mere, hvis man er golfentusiast, som også vil have èn på ferie-opleveren. OG Sydvietnam kan opfylde alle disse ferieønsker.

Netop i de kolde måneder, hvor vejret og banerne herhjemme ikke indbyder til golf, har Sydvietnam deres tørtidsperiode med meget lidt regn, gode høje temperaturer og fantastiske golfbaner.

Udover at holde golfsvinget vedlige, så byder denne rejserute også på oplevelser og sightseeing i byer med forskelligartet karaktertræk. Fra metropolen Ho Chi Minh Citys buldrende økonomiske tigerspring over Mekongdeltaets frodige landlige udtryk, bjergbyen Dalats arkitektoniske kolonistils levn til kystbyerne Nha Trang og Phan Thiets gode strande og eksotiske udendørs leben.

I rejseprogrammet er der sørget for overnatning, al transport, en del måltider og privat engelsktalende lokalguider vil ledsage og guide jer på programdagene med planlagt sightseeing. På dage med golf er der arrangeret transport, greenfee, caddie og booket tee-off tider.

Tiltaler dette rejseprogram jer, dog med justeringer iht. mere eller mindre golf, kortere eller længere badeophold, så kontakt os. Vi kan hurtigt tilføje individuelle ønsker eller vejlede om alternative destinationer, således at rundrejsen bliver lige det I ønsker.

REJSEDATA
Rejse Sydvietnam Golfrejse
Varighed 16 dage i Sydvietnam
Igennem steder Ho Chi Minh - Mekongdelta - Nha Trang - Da Lat - Phan Thiet
Rejseleder Engelsktalende lokalguider
Afrejsetidspunkt Der er daglige flyafgange fra Danmark til Vietnam
Ferieforlængelse Rejseprogrammet kan tilpasses yderligere, hvis der ønskes forlængelse af ferien med flere fridage undervejs, afslutning med badeferie eller rejse til Cambodjas største seværdigheder.
REJSENS PRIS
Hotelstandard 2 personer 3 personer 4 personer 6 personer
3+ stjernet 14.400 13.100 12.300 12.200
4 stjernet 15.700 14.400 13.500 13.400
4+ stjernet 18.200 17.100 16.000 15.900
5 stjernet 22.300 20.900 20.100 20.000
Charm * 15.100 13.700 12.900 12.800

De angivne priser er per person ved henholdsvis 2, 3, 4 eller 5 rejsefæller og eksklusiv oversøisk flybillet. Kontakt Vietnam Travels og få et uforpligtende tilbud på de oversøiske flybilletter. Vietnam Travels har samarbejde med alle store flyselskaber med udrejse fra København, Billund, Aarhus, Aalborg og Hamborg. Prisen på flybilletter varierer i henhold til rejseperiode og flyselskabernes løbende kampagner.

* Charm hotelstandard er en blanding af både kategoriserede og ikke-kategoriserede hoteller (svarende til mellem 3 og 3+ stjernet hotelstandard). Det er hoteller, der som regel har et mindre antal værelser og som enten har en særlig indretning eller historisk reference.