Topmenu

Individuelle rejser til Vietnam

Hvorfor rejse hertil?

Rejser til Vietnam eventuelt i kombination med Cambodja og Laos giver mulighed for den perfekte ferie. Her kan alle behov om en oplevelsesrig rundrejse opfyldes, næsten uanset interesser og ønsker. På rejser til Vietnam, Cambodja og Laos finder man spændende historiske, kulturelle og naturmæssige seværdigheder og man kan udøve forskellige aktiviteter såsom dykning, surf, trekking, cykling og golf. Disse aktiviteter kan nemt kombineres med badeferie ved fine strande – undervejs på turen og/eller de sidste dage på alle vores Vietnam rejser vil stranddage kunne tilføjes (også muligt med badeafslutning i Cambodja, men ikke i Laos, da her ikke findes kyster).

Hvorfor rejser TIL VIETNAM med alt arrangeret?

Det er oftest et spørgsmål om tid, indsigt og ønske hvad man vil opleve mere på sine rejser til Vietnam, Laos og Cambodja, eller de tre lande i kombination.

Det kræver tid selv at planlægge et godt rejseprogram i et land man ikke kender og ligeledes tid til at arrangere en del praktiske foranstaltninger efter ankomsten og undervejs på turen. Tid der går fra oplevelserne. Ved de individuelle rejser til Vietnam arrangeret hos Vietnam Travels er hotel, transport, seværdigheder, aktiviteter, en del måltider arrangeret. De private engelsktalende lokalguider i Laos, Cambodja og Vietnam sørger for at alting klapper – der er således tid til at opleve mere.

Vietnam Travels anvender engelsktalende guider i Vietnam, Cambodja og Laos, som kun har jer som gruppe. Guiderne har en omfattende viden om landenes historie, de planlagte seværdigheder og kendskab til lokalområdet. Guiderne er samtidig ”døråbner” til at komme helt tæt på de særegne attraktioner I måtte støde på undervejs på jeres rejse, samt kan fortælle om nutidens og de ikke skrevne historier. På de individuelle rejseprogrammer foregår transporten i bil med privat chauffør –
både ved rejser til Vietnam, Cambodja og Laos.

Se vores forskellige rejser:

Scroll to Top

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.