Topmenu

Tryghedsgaranti

Vietnam Travels Tryghedsgaranti vedr. covid-19

TIL JER, DER OVERVEJER AT REJSE, MEN IKKE HAR BESTILT ENDNU

Ret til afbestilling og ombooking
Vietnam Travels har lavet en Tryghedsgaranti for rejser i 2022 og 2023. Således kan I drømme, planlægge og booke rejsen allerede nu, og samtidig får I ret til at afbestille, såfremt Udenrigsministeriet fraråder rejser på afrejsetidspunktet til den pågældende rejsedestination.

VIETNAM TRAVELS TRYGHEDSGARANTI FOR REJSER 2022 & 2023
Book jeres rejse med ro i maven.
Jeres ferie og jeres tryghed omkring ferien er vigtig! Derfor giver Vietnam Travels en Tryghedsgaranti, så I kan bestille jeres rejse uden bekymringer. Tryghedsgarantien gælder ved nye pakkerejser booket senest 30. juni 2022 og med afrejse senest 30. juni 2023. Der er dog enkelt undtagelser.

Fuld refundering
I kan uden bekymringer booke jeres ferie, selvom Udenrigsministeriet på bestillingstidspunktet fraråder rejser til rejsemålet/destinationerne. Udenrigsministeriet fraråder rejser til ’røde’ lande for alle, samt til ’orange’ lande for ikke-vaccinerede. Vietnam Travels refunderer hele rejsens pris, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejser til destinationen under 14 dage før afrejsedatoen.
I får pengene refunderet senest 10 dage efter jeres afbestilling.

Rejseforsikring med afbestillingsforsikring
Tryghed er altafgørende. I bør have en afbestillingsforsikring og rejseforsikring, der dækker Covid-19 både før og under rejsen. Mange har disse to forsikringer inkluderet i deres almindelige forsikringer. Vi kan anbefale Gouda rejseforsikring, da I så kan føle jer trygge frem mod rejsen. Gouda har i forbindelse med Covid-19 udvidet sin dækning, hvis I skulle blive sat i karantæne før afrejsen eller hvis I skulle blive sat i karantæne under selve rejsen og forhindres i at rejse hjem på oprindelig dato. Læs mere om GOUDAs dækning her.

Dækket hele vejen
Skulle der opstå situationer som påvirker jeres rejse, så kontakter vi jer, og kommer med et løsningsforslag i samarbejde med jer – både før og under rejsen.
Vores rejsebureau har eksisteret siden 2004 og har et stærkt økonomisk fundament. Vi er medlem af Rejsegarantifonden (Nr. 1817), så hele jeres pakkerejse altid er dækket. Vi har altid serviceret vores kunder med udgangspunkt i hvordan vi selv gerne behandles, hvis vi var rejsegæster i et bureau.

Til jer, der allerede har booket en rejse

Opmærksom på?
Vietnam Travels holder sig hele tiden opdateret med situationen på vores rejsedestinationer – både før og under jeres rejse.
Dvs. vi kontakter jer, hvis der opstår en situation, som påvirker jeres rejseplaner.
Vi har samarbejdspartnere på alle vores rejsemål, der følger udviklingen. Derudover holder vi løbende øje med og følger Udenrigsministeriets rejsevejledninger og anvisninger.

Annullering / Afbestilling af rejse?
Såfremt Udenrigsministeriets rejsevejledninger fraråder rejser til jeres rejsemål med under 14 dage til afrejsedatoen, så kan I gratis annullere jeres rejse og få det fulde beløb refunderet.
I kan også flytte rejsen til et andet tidspunkt eller flytte pakkerejsen til en anden destination og et andet tidspunkt.
Bemærk at Udenrigsministeriets rejsevejledningerne, som bliver opdateret hver uge, og at Udenrigsministeriet fraråder rejser til ’røde’ lande for alle, og til ’orange’ lande for ikke-vaccinerede.

Kan I ombooke rejsen til et senere tidspunkt?
Vi oplever kunder, der ønsker at gennemføre deres rejse, men som er bekymrede for, om det bliver muligt i de næstkommende måneder. Således tilbyder vi at se på mulighederne for at ombooke rejserne til et senere afrejsetidspunkt. Vietnam Travels kan desværre ikke garantere, at det er muligt at ombooke rejsen, da vi er afhængige af flyselskaber, hoteller mv. Vi vil dog gøre alt, hvad vi kan for at flytte jeres rejserne. Vores samarbejdspartnere er opmærksomme på, at det er en ekstraordinær situation vi står i, og derfor oplever vi god samarbejdsvilje fra alle parter.

Inden og under rejsen
Nogle lande har en del indrejserestriktioner og andre lande har få eller ingen restriktioner. Generelt ser vi, at lande fjerner restriktioner efterhånden som befolkningerne bliver vaccineret, og landene får mere erfaring med at håndtere covid-19 smitten.

Som udgangspunkt bør I indstille jer på, at I skal kunne fremvise en negativ PCR-coronatest, når man lander. Følg med i indrejserestriktionerne hos de danske ambassader. Vietnam Travel er naturligvis ikke herre over lokale forhold. Vi kan ikke garantere, at der ikke kan ske ændringer i jeres rejseplan, hvis eksempelvis hotellets pool, træningscenter lukkes ned, eller hvis morgenmad bliver tallerkenservering fremfor buffet. Derudover er brugen af mundbind tit et krav ved større attraktioner og i offentlige rum på mange rejsemål. Vi har et stærkt netværk af betroede samarbejdspartner, der sætter os i stand til at tilpasse os situationen bedst muligt, og dermed hurtigt kunne opdatere og informere vores rejsegæster. Derfor kan I være sikker på, at vi vil gøre alt i vores magt for, at jeres rejse bliver fyldt med oplevelser og spændende rejseminder.

Vi anbefaler, at I downloader Udenrigsministeriets app “Rejseklar”. Her vil I kunne holde jer informeret om lokale forhold og beskeder fra de danske myndigheder.
Er I ude at rejse, anbefaler Udenrigsministeriet, at I tilmelder jer Danskerlisten.

Diverse nyttige link
Udenrigsministeriets rejsevejledninger
Danske ambassader i udlandet
Sundhedsstyrelsen

Scroll to Top

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.